Įkraunama...
Įkraunama...

Eutanazija

Apklausa: Ar pritariate eutanazijos iteisinimui Lietuvoje? (332 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gotish @ 2008 12 07, 20:12)
nes kai žmogui tikrai blogai, gamta pati padeda tašką.

nu jei atsiduoti gamtai kaip sakot,tai tada nei vaistu nei reanimavimo ,nei aparatu palaikanciu gyvybe nereiktu taikyti... taip gamta padeda taska,bet mes seniai jau visi einam pries gamta smile.gif ir kartais eutanazija tik paveluotas "masrutas" ...

as uz ja.. kokiais atvejais manau nereik sakyt,patys suvokiam viska.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 11 30, 12:59)
siandien zmogus PATS nori, nes jam tai atrodo nepakeliama, o rytoj gali nebenoreti...bet jus gi jo nesugrazinsite  doh.gif  zmoniu norai keiciasi laaabai greitai.
jei jau zmogu visishkai suparalyzavo - tai pats laikas jam pradeti mastyti (ka padare blogai, kodel susirgo), o ne begti nuo gyvenimo, cia jam net dovana - laikas...  4u.gif  skausmas tai visada pyktis... kas gyveno be pykcio tas ir mirsta ramiai ir neskausmingai  4u.gif

Kas do vėjai. Niekas gi nekalba, kad eutanaziją gali pasirinkti kožnas kas nori... Tik sunkūs ligoniai, kuriems gyvenimas yra našta. Kas per sadistinės mintys, tegul kenčia ir galvoja...

Mano brolio žmona dirba vaikų ligoninėje, reanimacijoje, kiek ten mažylių... O kiek jų tarpe kenčia, matyt kažką padarė... doh.gif

Aš už eutanaziją.
Atsakyti
kad ir kaip sunku butu,kad ir kaip skaudu,bet tam tikrais atvejais as irgi uz eutanazija,aisku tai ne kiekvienam rinktis,bet buna tokiu atveju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as uz.... pries pora menesiu turejom tokia situacija, kad tikrai buvo skaudu ziuret i artima zmogu, kuriam laikas suskaiciuotas....matai kaip jis kankinasi, kaip jis issekes ir atrodo tikrai ne is geriausiuju....kai nueini i reanimacija, ir daugiau net nenori grizt... bet tai yra artimas zmogus, ir jei tu nenueisi daugiau nebus kam....be to, gali ir nebespet...taip ir atsitiko...
Atsakyti
Mano nuomone, kai tai reikalinga, tai as uz... tik kas turi nusprest, kad tai reikalinga?! pats zmogus, gydytojas...?! ar nepradesim mes tuo naudotis?
Atsakyti
Taip, kai žmogus pats prisiima atakomybę už tai....
Atsakyti
as irgi uz,tik ne Lietuvoje,nes papirks vieni kitus kol pasieks savo norimo tikslo doh.gif
Atsakyti
Žmogus turi teisę pats už save spręsti. Jei žiauria nepagydoma liga serga, ir tik mirties laukia, manau toks sprendimas pateisinamas.
Atsakyti
Pritariu, kiekvienas zmogus turi tureti teise nutraukti savo gyvenima, jeigu toliau taip nebegali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo applejuice: 04 lapkričio 2012 - 02:43
esu laisvo budo krikscione, todel pritariu eutanazijai vien todel, kad S PATS SAU (po dievo) esu kuno seimininkas. palyginimui: nepritariu abortams, nes sprendziu uz kito zmogaus DNR manyje.

motyvai eutanazijai ivairus, susije dazniausiai su mano ego: as nepakenciu ijunkyti kitus i "man gero daryma", esu pernelyg isdidi, kad kiti tobuletu per mane kaip per priemone ir tt, ir pan. (krautu laurus/vainika danguje mane slaugydami sukande dantis ar su sypsena, man nesvarbu.)

taigi, tebunie, motyvai ne per skaidriausi.
na, o kas liecia del sistemos - taip, baisu, kad iteisinus eutanazija ISTATYMU, viskas issigims. tuomet prisides "pagreitintos" eutanazijos, eutanazijos, apsprestos "gydytojo", "artimuju", ir pan.
Atsakyti
Savyje neikaip negaliu susišnekėti pati su savimi.
Pirma: manau, kad ne aš daviau gyvybę žmogui, ne aš turiu ir spręsti kada viskam baigtis. Toks likimas. Dievas davė gyvenimą, Dievas jį turi ir "nutraukt" (net nesurandu šio metu tinkamo išsireiškimo).
Antra: jau dabar savo artimiesiems pasakiau, kad jei būsiu priklausoma nuo jų ar kažkokių aparatų, kurie palaiko gyvybę - man tai nereikalinga, - vis vien nieko nesuprasiu, kam vargti mano artimiesiems...
Tai kad klausimas ginčytynas, linkusi diskutuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 lapkričio 2012 - 00:50