Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(Gulia @ 2007 06 10, 22:02)
Kodel? verysad.gif
As rytoj zadu pasodinti savo bambuka 4u.gif

nudziuvo, kol buvo merkiami i vandeni. lyg ir netruko vandens, bet trys berods ar du vistiek numiro.
Atsakyti
O maniskiai persodinti jau buvo padeje gelst, lapeliai tokie geltoni, skaidrus tapo verysad.gif Net nesupratau kodel, nes vienas banbukas persodintas i zeme sekmingai augo ir labai greitai siaurinej pusej. Tada sugalvojau ir savo kitus ten patalpinti, nepatikesit per savaite atsigavo thumbup.gif Lapai zali sodrus tapo, ugliuku nauju leisti pradejo. Net pati negaljau patiketi. Galvojau kad siaurine puse netinkama gelems, bet pasirodo banbukai nepernesa tiesiogines saules, nors pas mus nelabai ilgai budavo, bet tai jiems akivaizdziai pakenke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauskaliukas: 03 liepos 2007 - 13:12
thumbup.gif Ir aš , ir aš jau turiu bambukų giraitę!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Gavau ir aš dovanų tą laimingąjį bambuką, apie metro aukščio, galas suraitytas thumbup.gif Perskaičiau visą temą, tai apsisprendžiau ir aš sodinti į žemę vėliau. Kaip suprantu, man reiks aukšto vazono, nes pats bambukas aukštas, dugne pridėt akmenukų ir sodint į paprastą kambarinėms gėlėms skirtą žemę, o ant viršaus irgi akmenukais apdėlioti. Ar teisingai? g.gif O kiek laiko man jį vandeny laikyt, kad šaknys pakankamos sodinimui būtų? Dabar šaknelių apie 30, bet trumpos jos apie 3 cm. Vandeny gyvena jau 3 savaites. Labai ačiū už patarimus ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
As tai giraite gavau pries savaite, Tai dar palauksiu su persodinimu į žemes
Atsakyti
Šį bambuką turiu apie metus laiko. Auga gerai, tik katinas truputį nugenėjo. Kol kas nemanau jį sodinti į žemę
Atsakyti
Vau koks išaugęs bigsmile.gif
O augini vis dar tame pačiame indelyje?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 07 04, 17:09)
Šį bambuką turiu apie metus laiko. Auga gerai, tik katinas truputį nugenėjo. Kol kas nemanau jį sodinti į žemę

Gal pirkai toki dideli? blush2.gif
Atsakyti
Buvo nedidelis, stiebai ir keli lapukai. Auginu tam pačiam indelyje, tik akmenukų pridėjau. Stovi pietų pusėje, bet ne tiesioginiuose spinduliuosse. Pastebėjau, kad kuo mažiau lendu prie savo gėlių, tuo geriau jos auga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 07 04, 18:09)

Jus ji pirkote? Pas mus namuose irgi auga, tik vienas stiebas ir daug lapeliu, isaugo aukstas jau, o ji gavau tiesiog puoksteje, palaikiau vandenyje, kol isleido saknis ir pasodinau, grazu medi dabar turim. smile.gif Nepriziuriu niekaip ipatingai, palieju karta i savaite, saulutes vakare pro langa gauna, akmenukais irgi apdeliojau, grazu. smile.gif
Atsakyti
O pas mane yra 2 bambukai. Vienas žemėje auga, o kitas indelyje kuriame padovanojo, ten yra kempine, pripilu vandens. Tai pastebėjau, kad tas bambukas, kuris žemėja, labai sparčiai auga ir labai žali lapai, o tas kur vandeny tai beveik neauga ir lapai gelsta, tai vis svarstau žemėn pasodinti, ką manote?
Atsakyti
Kaune, Megoje, japoniškam restoranėlyje staliukai dekoruoti bambukų kompozicijom. Taip ir nepavyko išsiaiškinti, kokioj baltoj birioj medžiagoj tie stiebeliai ten laikomi...
Atsakyti