Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(Gaurė @ 2007 09 10, 12:40)
Aš tokį pat turėjau, tai išardžiau ir į žemę susodinau. Pasiskaičiau čia, kad jie puikiai ir žemėje jaučiasi, tai dabar laukiu rezultatų. Tikiuosi, kad išgyvens.  g.gif

o taip augt jie negali? g.gif man taip gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 09 10, 14:12)
o taip augt jie negali? g.gif man taip gražu rolleyes.gif

Gali ir taip augti. Palik juos tame indelyje. Maniskiai panasiame augo, ilgai kokius metus ar dar ilgiau, bet po kiek laiko pradejo geltonuot lapeliai, tokie sviesus pasidare negrazus, tai perkeliau juos i vazona, kompozicija isardziau, bet labai puikiai gavosi. Atsigavo bambukai, nauju sakeliu leist pradejo, o senosios dideles jau pasidare thumbup.gif thumbup.gif

As paskaiciavau, kad pas mane namie tai bambuku apie 18 auga doh.gif doh.gif Du is puoksciu viename vazonelyje, o visi kiti telpa i kita doh.gif Bet grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 10 rugsėjo 2007 - 14:27
QUOTE(knielita @ 2007 09 10, 16:27)
Gali ir taip augti. Palik juos tame indelyje. Maniskiai panasiame augo, ilgai kokius metus ar dar ilgiau, bet po kiek laiko pradejo geltonuot lapeliai, tokie sviesus pasidare negrazus, tai perkeliau juos i vazona, kompozicija isardziau, bet labai puikiai gavosi. Atsigavo bambukai, nauju sakeliu leist pradejo, o senosios dideles jau pasidare  thumbup.gif  thumbup.gif

Pas mane irgi kokius metus vandenyje tupėjo bigsmile.gif bet paskui pradėjo gelsti, tai čia prisiskaičiusi ir pasodinau į žemę. Tikiuosi, atsigaus rolleyes.gif
Atsakyti
mano bambuko lapeliaiuser posted image
Atsakyti
cia mano bambukai didysis jau greitai lubas rems, augo jis vienas vazonelyje, paskui padovanojo dar du tai ikisau i ta pati vazoneli o maziukas pats isdygo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O aš savo didijį ėmiau ir nupjoviau, nes jau ant palangės netilpo. Pamerkiau, tikiuosi išleis šaknis. O tą dalį, kuri buvo žemėje, ten ir palikau, gal išleis lapelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 09 14, 10:22)
O aš savo didijį ėmiau ir nupjoviau, nes jau ant palangės netilpo. Pamerkiau, tikiuosi išleis šaknis. O tą dalį, kuri buvo žemėje, ten ir palikau, gal išleis lapelius ax.gif

na kai jau i lubas remsis nupjausiu ir as, dabar kazkaip gaila ax.gif
Atsakyti
as is puosciu irgi du bambukus nupjoviau ir ikisau i vandenuka. Tik vakar pastebejau, kaip vieno bambuko galiukas, kur vandeny buvo, puti pradejo, tai teko dar patru,pinti. Idomu, kodel jis puti pradejo?
Atsakyti
O as, tundra, nezinodama jau du kartus nuskabiau savo bambukams saknis schmoll.gif Vyras gavo dovanu su grazia stikline vaza bigsmile.gif man negraziai atrode tos saknys. Negi zudau augaliukus ? doh.gif Gal kas buvo su tuo susidure?
Atsakyti
Sveikos,gal zinot kodel gelsta bambuko lapeliai ir kaip juos atgaivinti? smile.gif
Atsakyti
Ir mano nupjauto bambuko lapų galiukai pageltę g.gif
Atsakyti
Mano irgi pradejo svieseti kai i zeme ikisau, tai dabar pastoviai vazonas vandeny stovi. Atrodo, atsigauna thumbup.gif .
Atsakyti