QUOTE(aksti @ 2006 12 03, 15:26)
labas. rasau jums pirma karta. noreciau paklausti - praeita savaite buvau nuejus echoskopijos darytis ir daktaras pasake, kad mano pastojimas viena savaite velavo (dabar turetu buti trylikta savaite, o is tikruju yra dvylikta ). kadangi tai mano pirmas nestumas truputi nerimauju. ar cia normalu ir nieko baisaus? siaip sake lelius vystosi normaliai ir dave jo nuotraukyte

. kelias paskutines dienas labai daug skaitau jusu pasisakymu forume, taciau neradau informacijos (gal jos nera) apie tai kiek duodate pinigeliu gydytojams, kad normaliai priziuretu visa nestumo eiga bei gimdyma. lankausi ne privaciai. manau sis klausimas jusu nenustebins, juk visko buna gyvenime.
Gal turėjo omeny, kad ne 15 ciklo dieną pastojai, o savaite vėliau, bet tai esmės nekeičia, kiekvienai nėštumas skaičiuojamas individualiai - pagal cilko trukmę. Jei gerai jautiesi, tai, manau, neverta nerimauti, o kita vertus, jei gydytoja neaiškiai pasakė, juk visuomet gali paprašyti paaiškinti konkrečiau
Sėkmės:)
Dėl pinigėlių - esu nusistačiusi prieš. Duočiau jei būčiau su gydytoja susitarusi dėl priežiūros ir vaikrlio gimdymo priėmimo (t.y. jei visuomet viena gydytoja būtų prižiūrėjusi). Ir tai tik po visko, o ne prieš. Jei priežiūra labai patinka (iki gimdymo), manau, kad galima ir ne pinigais atsidėkoti.