Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

Ruti,

Jei dar nepasirinkai gydytojos, rekomenduoju Tau Seskines moteru konsultacijos vedeja, gyd.Vasjanova. Taip pat man patiko gyd.Raksniene
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2008 05 05, 23:59)
Gal zinote tikrai gera ginekologe, -a Vilniuje?  rolleyes.gif 
Norisi savo busimam mazyliui pacios geriausios prieziuros iki kol jis mano pilvuke?  nestuke.gif  wub.gif

As lankausi pas gyd.Z.Kasilovskiene privciai Maxmedoje. Jos deka pavyko nestuke.gif Manau pakankamai kompetetinga gine ax.gif
Atsakyti
Ji priziurejo mano abu nestumus, buvo jie ne is lengvuju, bet tikrai profesionalumu jos neabejojau niekada, norit issitirt ta gliukoze tai uzsiminkit, gausit siuntima, kas liecia vaistu skyrima tai visada klausia kokius rasyt ar brangesnius ar pigesnius, tai sakau visad geresnius smile.gif toli grazu brangiausiu nebruka... Jau issikeliau is tai poliklinikai priklausancio rajono i uzmiesti, bet del jos pasilikau sioj poliklinikoj, nes sunku rast gera ginekologe musu laikais valdiskoj poliklinikoj... tai ponia, patariu jums neabejoti jos profesionalumu, tik kartais nera ji labai kalbi, nepuola visko detaliai aiskinti, bet parodzius susidomejima mielai isaiskina, beje yra sakius kad labai megsta nestukes ax.gif
Atsakyti
Gal kas girdejot apie sia gydytoja? gal lanketes per nestuma. Ji dirba centro poliklinikoj lukiskiu filiale
Atsakyti
buvau vieną kartą - kai tik pastojau, norėjau, kad patvirtintų nėštumą. norėjau kuo greičiau, todėl ėjau pas bet kokią daktarę, nors šiaip lankausi pas Čyrienę.
Mesonienė paliko labai malonios daktarės įspūdį, tik kiek girdėjau, visada dviem savaitėm "sumažina" nėštumą.
Atsakyti
Sveikos, su pirmu nestumu seskines poliklinikoje vaiksciojau pas D.Kanapeckiene, super daktare, labai patiko, tik gaila kad ji dabar i snipiskiu med centra perejo dirbti, o dabar vaikstau pas Jurenaite taip pat seskinej, tokia jauna, bet visai nieko daktaryte, esu patenkinta.
Atsakyti
o kaip gydytojas Klimas? as neseniai suzinojau kad esu nescia o savo gydytojos neberandu, pas niek kita negavau greitesnio uzrasymo kaip pas Klima. ka apie ji galite pasakyti?
Atsakyti
Gal kas zinote ka nors apie gydytoja Teiberiene?
Atsakyti
jei tai Elektra... man ji ziauriai nepatiko. as atsitiktinai pas ja viena karta patekau, kol mano gydytojos nebuvo... vietoj naturaliu priemoniu, pvz., viduriu uzkietejimui iveikti siulo chemines...
kritikuoja visus kitus gydytojus.
atejus su tepliojimu, ji sako, kad jai tai nesvarbu...
as asmeniskai pas ja nesilankyciau.
kiek zinau, is kitos paneles pasakojimo, ji nesugeba net skirti visu reikalingu tyrimu. zodziu, tai mano asmenine nuomone, bet ... atsargiau su ja.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti dėl kokių priežasčių ir motyvų pasirenkami skirtingi gydytojai: nėštumo priežiūrai ir gimdymui? Ir kame čia yra privalumai? Ar tai geriausias pasirinkimas profesionalumo, psichologine, aplinkos pažinimo prasme?
Atsakyti
Taip, tai Elektra smile.gif Dekui uz naujienas, o man tokia visai miela pasirode, nors buvau tik pora kartu ir rimtu tyrimu neatlikinejo, tai ir nebuvo progos susipazinti artimiau g.gif
Atsakyti
is pradziu ir man Elektra miela pasirode. kol nepradejau apie problema kalbeti...
man tepe, paprasiau pasiziureti is kur tepa (mat to liepe pasiziureti mano gydanti gydytoja). ji nesiteike. verysad.gif
tiesiog isdroze paskaita, kad pagal kazkurios konferencijos kazkuriu praneseju pranesimus mazo nestumo (o man 10 sav.) saugoti ir gydyti negalima ir nereikia.
dar dabar siuntu. ji nemano gydytoja. uz konsultacija poliklinikai sumoketa. jai tereikejo atliti savo darba ir uzsiciaupti.
pasidariau isvada, kad is sios gydytojos pagalbos nesulauksiu, jei kas.

Atsakyti