Tingėjau viską čia skaityti, bet pasakysiu, ką mano daktaras sakė apie žaizdelę, kaip ją vakar užsigydžiau ir t.t. Čia žiūriu ir skirtingai gydo, ir daktarų nuomonės kažkodėl skiriasi
Vienu žodžiu mano ginekologas, kuris šiaip ne tik privačiai dirba, bet ir yra Antakalnio gimdymo namų geras daktaras, ne šiaip ginekologas, kai pamatė,kad turiu žaizdelę, pasakė, kad reikia užšaldyti. Šaldo su azotu, su tokiu aparatu su antgaliu prideda ir šaldo. Kai man pranešė, kad reikia sutvarkyti, praėjo kokie keturi mėnesiai iki šios dienos, kol prisiruošiau... Aš, gudruolė, paskaičiau čia apie visa tai, ir tipo, protingai pasakiau, kad atseit, nėra būtina gydyti, vis viena gali vėl įtrūkti ir čia nebūtina, daugelis moterų sau gyvena su tom žaizdelėmis ir nieko. Šis šyptelėjo ir paaiškino kas ir kaip.
Tai va: jei jos negydysi, ar azotu, ar prideginant, priklauso nuo dydžio ir stadijos, ji plėsis ir didės, kol pvz.apims visą kaklelį. Ir tada, jei norėsi kito leliuko, bus problemų, tokių kaip gresiantys persileidimai, persileidimai, gulėjimas ligoninėje, kraujavimasir t.t.... Jau nekalbant apie ištisinius uždegimus, infekcijas ir pan. Sako, aš galiu net neimti tepinėlio - [COLOR=red]tu tikrai turi uždegimą... Žinote, mielos moterys, man to pakako ir aš prisiruošiau susitvarkyti. Nors bijojau nerealiai, visai neskaudėjo, nemaloniau, kai tuos daikčiukus kiša, kad gerai matytų. Truko trumpai procedūra, po to sakė, vargins gausios išskyros ir reikės po 10 dienų žvakutes pavartoti. Išskyros kaip vanduo, bet jokio kvapo ir nevargina jos manęs

Sakė, dar galėjo po to mušti karštis, ar būti truputį silpna, bet man nieko nebuvo. Dariausi viską privačiai, "Dinamedoje", kainavo 165 Lt., grynai pati procedūra. Manu, galima susirasti kur kas pigiau, bet man tas daktaras patinka, as ten gerai jaučiuosi..

Sėkmės visoms susitvarkant savo žaizdeles.