Ar jus gydytojai perspėjo, kad po taip vadinamos žaizdelės operacijos, galimybė pačiai pagimdyti labai sumažėja? Lieka tik cezaris.
Sveikos
Ar jus gydytojai perspėjo, kad po taip vadinamos žaizdelės operacijos, galimybė pačiai pagimdyti labai sumažėja? Lieka tik cezaris.
QUOTE(Kotryna @ 2005 11 04, 09:52)
Sveikos
Čia gal kiekvienai kitaip? Man daktarė sakė, kad galėčiau gimdyti ir pati
QUOTE(Kotryna @ 2005 11 04, 07:52)
Sveikos
Aisku,Cezario galimybe padideja.Bet ir taip niekad negali buti tikra ar Cezario neprireiks,todel,manau,Cezaris-maziausia problema.Svarbiausia,kad butu galima isnesioti kudiki.Turiu viena giminaites,kuri pagimde po tokios operacijos pati,pavyzdi
QUOTE(Kotryna @ 2005 11 04, 06:52)
Sveikos
man gydytojas sakė, kad po pjovimo peiliu jau reikia daryti cezarį
QUOTE(avei @ 2005 11 04, 19:47)
man gydytojas sakė, kad po pjovimo peiliu jau reikia daryti cezarį
O po elektrokonizacijos gali sunkiau atsidaryti kaklelis gimdymo metu, tai reikės skatinančių 
Kaklelis nebe toks elastingas
Aš manau, kad negalvokite apie tai - ko dar nėra, kai jau teks gimdyti tada viskas ir išsispręs
Kai nebegalvosime - mums pačioms bus geriau
Kai nebegalvosime - mums pačioms bus geriau
QUOTE(megana @ 2005 11 04, 19:24)
Aha, tas svarbiausia
Pritilo mūsų temelė
Šiandien išsigandau - per mėnesį nukrito 5 kilogramai, o aš visai nenoriu jų mesti, deja...Kol nedirbau nemačiau - pradėjau rengtis į darbą ir...
Noriu paklausti - ar po operacijų ką nors gėrėte? Vitaminus ir panašiai? Kaip jūsų svoris - ar kito?
Šiandien išsigandau - per mėnesį nukrito 5 kilogramai, o aš visai nenoriu jų mesti, deja...Kol nedirbau nemačiau - pradėjau rengtis į darbą ir...
Noriu paklausti - ar po operacijų ką nors gėrėte? Vitaminus ir panašiai? Kaip jūsų svoris - ar kito?
Man tai svoris krito prieš operaciją. Net nepatikėjau, kai priėmime pasvėrė ir pasakė.
Man gimdos kaklelyje žaizdelė buvo užšaldyti prieš trėjus metus o balandį pagimdžiau berniuka pati be jokio cezario. Kaklelis žinoma buvo kaip geležinis ir letai atsidarinėjo truputi plišo
bet už tai dabar viskas gražiai sugyjo ir nejaučiu jokio skausmo