Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(virmantė @ 2005 12 20, 13:49)
Sveikinu, kad tau viskas gerai. O po kiek laiko tau parėjo atsakymas? Man sakė reikės laukti apie mėnesį.

na kaip tavo atsakymas, gal jau gavai?
Atsakyti
Na ką gi mielos likimo draugės, visas sveikinu su Naujais, sveikatytės visoms ir kad mūsų bėdos užsimirštų mirksiukas.gif
Auges, aš atsimenu, kad tyrimą turiu darytis po Tavęs, gal jau dareisi? Aš jau bijot pradėjau, man sausio gale reikia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Jokiu būdu neleiskite, kad jums pridegintų. Man taip ir padarė, o kai patekau pas gerą gydytoją , tai ji pasakė, kad tai atgyvena ir labai negerai. reikia tik užšaldyti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaura @ 2006 01 03, 15:53)
Sveikutes. Jokiu būdu neleiskite, kad jums pridegintų. Man taip ir padarė, o kai patekau pas gerą gydytoją , tai ji pasakė, kad tai atgyvena ir labai negerai. reikia tik užšaldyti.  schmoll.gif

Ir aš tą patį girdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 03, 14:08)
tikrai nebijok šaldymo, tai visai neskausminga, man tai kai šaldė tai visai nieko nejaučiau. Sekmės

Ooo, Ačiū ačiū ačiū. Kad tu žinotum, kaip man palengvėjo oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 03, 14:09)
na kaip tavo atsakymas, gal jau gavai?

Buvau pas gydytoją prieš pat naujus, tai dar nebuvo parėjęs. Šią savaitę sakė neiti į polikliniką, kitą- aš išvažiuoju savaitei į kalnus, tai sužinosiu tik sausio 16d. Nors gydytoja sakė, kad greičiausiai konizaciją vis tiek reikės darytis, tai dabar nervas ima, nes tuomet svajones apie leliuką reikės nukelti toli į ateitį.
O ar tavo gydytojai jau baigėsi atostogos, ar sužinojai tikslius rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(virmantė @ 2006 01 03, 15:45)
Buvau pas gydytoją prieš pat naujus, tai dar nebuvo parėjęs. Šią savaitę sakė neiti į polikliniką, kitą- aš išvažiuoju savaitei į kalnus, tai sužinosiu tik sausio 16d. Nors gydytoja sakė, kad greičiausiai konizaciją vis tiek reikės darytis, tai dabar nervas ima, nes tuomet svajones apie leliuką reikės nukelti toli į ateitį.
O ar tavo gydytojai jau baigėsi atostogos, ar sužinojai tikslius rezultatus?

aha sužinojia, kiap tik šiandien buvau, pasakė kad yra uždegimas (aktyvus), tai prirašė geriamų vaistų ir žvakutes su antibiotikais, tai gydysiuos.

o kodėl reiks daryti konizaciją, ten labai stiprūs pakitimai yra pas tave? Gal dra viskas apseis ir be to g.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 01 03, 15:04)
Ir aš tą patį girdėjau  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 01 03, 15:04)
Ir aš tą patį girdėjau  g.gif

drinks_cheers.gif

Dėkoju su Naujais ir jus visas, geros geros sveikatėlės visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 04, 17:31)
o kodėl reiks daryti konizaciją, ten labai stiprūs pakitimai yra pas tave? Gal dra viskas apseis ir be to g.gif  doctor.gif

Ta žaizdelė yra labai maža, bet gili. Ji man atsirado toj vietoj, kur buvo siūta (man per gimdymą plyšo kaklelis, o iki to nesu turėjusi išvis jokių problemų, net uždegimo). Jei ji būtų paviršinė, tai aišku nieko tikriausiai ir nedarytų.
Atsakyti
Kastaneda, aš turėjau darytis tyrimą gruodžio pradžioj-vidury, ale mano gydytoja susirgo, pas kitą nemačiau prasmės eiti, kai nežino mano ligos istorijos. Dabar žiūriu kad niekaip negryžta ji, tai užsirašiau pas kitą gydytoją šiam antradieniui. Žiūrėsim kas ten bus. Ar reikės dar kažkokių papildomų tyrimų prieš tai. (na kad ir bandro tepinėlio).
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 01 06, 09:07)
Kastaneda, aš turėjau darytis tyrimą gruodžio pradžioj-vidury, ale mano gydytoja susirgo, pas kitą nemačiau prasmės eiti, kai nežino mano ligos istorijos. Dabar žiūriu kad niekaip negryžta ji, tai užsirašiau pas kitą gydytoją šiam antradieniui. Žiūrėsim kas ten bus. Ar reikės dar kažkokių papildomų tyrimų prieš tai. (na kad ir bandro tepinėlio).

Kiek Tau laiko praėjo po operacijos? Man jau kitą savaitę bus 3 mėnesiai, tai po savaitės eisiu ir aš doh.gif
Atsakyti