Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių romanai

Sveikos mielosios 4u.gif

Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie knygas "Svajonių romanai". Apie jas skaičiau Verslo žiniose ir susidomėjau, kas tai per reiškinys ax.gif Gal kas skaitėte ir galėtumėte pasakyti savo nuomonę?
Atsakyti
Nežinau ką vadinat "reiškiniu", bet tai lengvi meilės romanai laisvalaikiui, leidžiami kas kelis mėnesius kaip periodiniai leidiniai. Skaičiau, kai kurie tikrai neblogi, kai kurie - nelabai, bet tikrai yra neblogų, ne visai saldžių. Išliekamosios vertės nėra, bet galvai pravėdint visai neblogai. Ir dar kas gerai, kad nėra labai brangūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 30 spalio 2006 - 17:29
Čia rasite išsamesnę informaciją apie šią knygų seriją smile.gif
http://www.svajoniuromanai.lt
Atsakyti
Supratau, kad tokių romanų neskaitote unsure.gif
Atsakyti
Skaitome smile.gif Iš paskutiniųjų labai patiko "Sofija" ir "Magnato kerštas" thumbup.gif
Atsakyti
Pradejau ir as skaitit "Sofija" knyga tai pagavp mane siuzetas biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif skaitau ,užsikabinau ir jau 18 knygučių perskaičiau ir dar negana,o kiek jų daug yra ir visų norisi doh.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif Aš prieš keletą metų rašiau romaną, sugalvojau rudenį paskelbti jį www.blogas.lt, bet ten jis taip dingsta tarp kitų blogų... Tai noriu truputį pareklamuoti Mano knygele smile.gif blush2.gif
Tiesa, dabar požiūris net mano pačios pasikeitęs (buvau netekėjusi ir tt...), tai kartais herojės elgesys dabar man atrodo kažkoks paaugliškas, blink.gif bet ką darysi - iš "dainos žodžių neišmesi" labai jau daug reiktų taisyti... rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Į nuorodą įsivėlė klaida ir neatsidarė. Pataisau.
Mano knygele smile.gif doh.gif
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra: 09 balandžio 2008 - 09:35
Jau kokias 6gal romanus perskaiciau sios serijos smile.gif Ir uzsikabinau, labai patiko, lengvai skaitosi, nesunkus turinys, idomios scenos, intriga..Man patiko smile.gif Viename zurnale neseniai buvo prideta kaip priedas, nors to zurnalo niekad nepirkdavau, bet vien del knygos pasiemiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau pora smile.gif visai patiko ax.gif
Atsakyti
Pamačiau, kad būtent į klausimą tai ir neatsakiau. Šios serijos skaityti neteko (dabar visa statybose, ten ir pinigai blink.gif ) - bet tokio stiliaus knygas labai mėgstu. O jei jau klausiama "Kodėl?" - tai pasakysiu - tokios knygos, o ypač kai gerai baigiasi - kelia nuotaiką. Atitaukia nuo minčių apie mažus atlyginimus, savo bėdas ir tt. skaitai, įsijauti į herojų būsenas ir jautiesi laimingas. Patinka serijos (buvo tokia) "Lietuvių meilės romanas". I.Buivydaitė - perku visas, kai tik išeina nauja. thumbup.gif E. De Strozzi truputį nepatinka, kad herojus beveik visada (kiek perskaičiau tiek buvo) - labai kilmingas užsienietis. g.gif B.Cartland nepatiko - pas ją "labai daug lavonų" pastebite - visus nereikalingus numarina... blink.gif schmoll.gif
Atsakyti