Įkraunama...
Įkraunama...

Svajonių romanai

QUOTE(Zitele @ 2010 04 22, 18:18)
jeigu kas esat is Vilniaus ir norit paskaityti galiu duoti .  ax.gif

O neparduodat? Gal keistis norit? Turiu daug irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 05 24, 13:48)
O neparduodat? Gal keistis norit? Turiu daug irgi  ax.gif

parasykit kokias turit , o tada paziuresiu kokias as turiu . Turiu 59 knygas biggrin.gif
Atsakyti
Labas aš irgi mėgstu skaityti šias knygutes.Daug esu perskaičius vienas pirkau kitas ėmiau iš bibliotekos.kazkodel susuduriu su nuomone ,kad čia kažkas nerimto,bet manau kad čia kiekvieno žmogaus skonio reikalas.Aš irgi kartais skaitau knygas su gilia prasme,bet jei noriu atsipalaiduoti skaitau svajonių romanus.
Atsakyti
QUOTE(vvaidute @ 2010 06 08, 09:22)
Labas aš irgi mėgstu skaityti šias knygutes.Daug esu perskaičius vienas pirkau kitas ėmiau iš bibliotekos.kazkodel susuduriu su nuomone ,kad čia kažkas nerimto,bet manau kad čia kiekvieno žmogaus skonio reikalas.Aš irgi kartais skaitau knygas su gilia prasme,bet jei noriu atsipalaiduoti skaitau svajonių romanus.

Sveikos. As ir manau , kad atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos pats tas su svajoniu romanais ax.gif
Atsakyti
Man tai jie labai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
vasarai man pats tas, perskaičiau krūvelę, noriu keistis. Gal atsiras norinčių?
Atsakyti
Aš šiandien pirmą kartą perskaičiau knygą iš "Svojonių romanų" serijos. Patiko, atsipalaidavimui pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau šias knygeles nuo pat atsiradimo. thumbup.gif Pamačiau pirmasias kai tik išleido tai ir užsisakiau iš patogupirkti.lt. Visokių jų yra vienos geresnės kitos prastesnės. Nemėgstu violetinių išskyrus pačią pirmąją, nes per trumpos knygutės, kad gera intriga išsivystytų. Šaunios knygelės atsipalaidavimui. Mano skaitymo tempai gan dideli, tad po 2-3 per dieną įveikiu laisvai. Anksčiau turėjau apie 120 knygelių, bet pamažu išpardaviau, dabar vos 3 namuose ir tos pirkėjo laukia. 4u.gif tokių kitai kartai laikyt neverta 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Ieskau svajoniu romanu is serijos aistra :
Christie Ridgway "Brolio kersta"
Susan Crosby "Padorus pasiulimas"
susan Mallery 'Meile per atstuma"
Gal kartais turite sias knygas is norite jas parduoti?m ax.gif As esu is Vilniaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

gal kas norėtų keistis šiomis knygutėmis? Esu pirkusi nedaug, nes gaudavau iš bibliotekos, bet naujesniu ir neberandu... Esu iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
prašom čia , šių knygų mylėtojos renkasi šioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti