Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Amellie @ 2009 03 25, 15:34)
na as pirkau naturalu ekologiska. tepiau saknis ir laikiau apie 2 val, nors parasyta 5-10 min  unsure.gif siandien tai labai blizga plaukai bet idomu ar rytoj jau nebus susiriebalave. anksciau kazkada tepiau dilgeliu nuoviru plaukus, tai buvo tikrai pagereje, galejau trecia diena i zmones iseit palaidais plaukais  bigsmile.gif

aš taip ir supratau, kad ekologišką 4u.gif na parašykit atsiliepimus ilgiau panaudojus bigsmile.gif o kaip šiaip, ar malonu naudoti?
Atsakyti
o gal galit papasakoti apie dilgėlių nuovirą plačiau? 4u.gif aš bandžiau naudoti himalya riebiem, bet man nuo jo pleiskanos atsirado doh.gif tai toliau sėkmingai plaunu galvą kasdien doh.gif o plaukai gan ilgi jau žemiau nei krūtinė, tai tikra kančia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 03 25, 19:43)
o gal galit papasakoti apie dilgėlių nuovirą plačiau?  4u.gif  aš bandžiau naudoti himalya riebiem, bet man nuo jo pleiskanos atsirado doh.gif  tai toliau sėkmingai plaunu galvą kasdien doh.gif  o plaukai gan ilgi jau žemiau nei krūtinė, tai tikra kančia doh.gif

na labai daug apie tą dilgėlių nuovirą nesidomėjau, nes dar neprisiruošiau pabandyti ax.gif bet kiek žinau kažkokį kiekį džiovintų dilgėlių (atrodo, kad būna vaistinėse) o gal ir žalių (tikrai nežinau tiksliai doh.gif ) reikia kažkiek laiko pavirti vandenyje, nukošti ir gautu nuoviru perskalauti galvą po plovimo smile.gif reiktų konkrečiai pasidomėti kas ir kaip ten, bet kiek žinau riebiems plaukams tai super dalykas mirksiukas.gif

o Himalaya aš naudoju, vienintelis šampūnas, nuo kurio man tikrai plaukai ne taip greitai riebaluojasi, bet noriu pereiti prie natūralesnių ir todėl dabar jį tik kirpčiams plauti naudoti (tuos tai grynai kiekvieną dieną turiu plauti...)
Atsakyti
sveikos smile.gif pas mane ta pati problema. isryto issiplaunu galva vakare jau nekokie. visada plaudavau galva kasdien. dabar pratinuosi plaut kas antra diena. vistiek tas pats. neisivaizduoju ka daryt. Sampunus perku is kirpyklu verysad.gif
Papildyta:
pas mane ta pati problema. Plaudavau kasdien dabar jau koki 3men plaunu kas antra diena ir vistiek kaip buvo riebus taip ir liko verysad.gif
Papildyta:
pas mane ta pati problema. Plaudavau kasdien dabar jau koki 3men plaunu kas antra diena ir vistiek kaip buvo riebus taip ir liko verysad.gif
Atsakyti
riebumas eina is vidaus, nemanau, kad gali ka nors pakeisti plovimas kasdien ar kas antra, sampunas gali pasausinti, bet vien plovimas reikalo nekeicia
Atsakyti
o mano plaukai sausi, bet galvos oda labai iebi verysad.gif tai gal galit parekomenduot kokia kauke ar pilinga tiems riebalams sutraukti? zn, kad dora splendor turi kauke su zaliuoju moliu butent tam riebalu sutraukimui, bet apie sia firma atsiliepimai nekokie doh.gif
Atsakyti
Na kaip jau kažkada minėjau ,mano plaukučiai prie šaknų riebūs,o galiukai sausi,tai internete atradau šampūną ir kaukę,būtent tokiems plaukučiams,gal kas esate naudoję,kokie atsiliepimai? 4u.gif

http://www.svarospre...oducts_id=31190

http://www.svarospre...oducts_id=31194
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 25, 18:02)
aš taip ir supratau, kad ekologišką 4u.gif na parašykit atsiliepimus ilgiau panaudojus bigsmile.gif o kaip šiaip, ar malonu naudoti?

toks rudas tirstas skystaliukas smile.gif na nezinau, siandien vis tiek nebegrazus plaukai, gal siek tiek maziau pasiriebalave, bet jau nebe purus. tikiuos ilgainiui pasitaisys. nezinau, kas man atsitiko, visa gyvenima galejau kas 2 dienas plaut, o dabar jau antra diena vaizdas nebe tas ir taip jau koks menesis laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 26, 13:14)
toks rudas tirstas skystaliukas smile.gif na nezinau, siandien vis tiek nebegrazus plaukai, gal siek tiek maziau pasiriebalave, bet jau nebe purus. tikiuos ilgainiui pasitaisys. nezinau, kas man atsitiko, visa gyvenima galejau kas 2 dienas plaut, o dabar jau antra diena vaizdas nebe tas ir taip jau koks menesis laiko  verysad.gif

tai gal čia kokie sveikatos sutrikimai ar kas reiškiasi? nes mano plaukai riebūs nuo pat paauglystės g.gif buvau sustabdžius riebalavimąsi, kai cheminį susidėjau, bet nustojau dėtis ir vėl viskas atgal doh.gif
Atsakyti
ir mano plaukai riebus nuo paauglystes
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 03 26, 14:14)
tai gal čia kokie sveikatos sutrikimai ar kas reiškiasi? nes mano plaukai riebūs nuo pat paauglystės g.gif buvau sustabdžius riebalavimąsi, kai cheminį susidėjau, bet nustojau dėtis ir vėl viskas atgal doh.gif

nezinau, jauciuos sveika g.gif panasiu metu emiau naudot nakvisas, gal nuo ju, bet nesu tikra, o gal netinka sampunai, bet turiu ju net 4 (tik dauguma sausiems plaukams, nes patys plaukai labai sausi) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 26, 23:15)
nezinau, jauciuos sveika  g.gif panasiu metu emiau naudot nakvisas, gal nuo ju, bet nesu tikra, o gal netinka sampunai, bet turiu ju net 4 (tik dauguma sausiems plaukams, nes patys plaukai labai sausi) unsure.gif

tai pabandyk plauti saknis tik, netrinant visu plauku, man taip salone patare. Zinok visai veiksminga 4u.gif
Atsakyti