Įkraunama...
Įkraunama...

Aleksas

Sūnų pavadinom Aleksu smile.gif Labai sunku iš tikrųjų buvo išrinkti, kadangi niekas man netiko biggrin.gif O Aleksą pasirinkom dėl kelių priežasčių. Pirmiausiai, tai trumpas, aiškus, tarptautinis vardas - tas aktualu, nes planuojam gyventi, deja, ne Lietuvoj. Be to, mano senelis buvo Aleksas, o vyro senelio - Aleksandras, tai irgi kaip ir "giminės vardas" gaunas.
Pradžioj vyras norėjo būtent Lietuviško vardo, pvz. Gediminas, Mindaugas ir pan., bet apsigalvojom, nes ir nelabai radom patinkančių (na, tik Bičbirbis thumbup.gif lotuliukas.gif ), be to, vyras ukrainietis, tai jo tėvai ir giminės ilgai liežuvius laužytų biggrin.gif O ir užsieny gyvenant sunkiau būtų.

Kas dėl šio vardo "rusiškumo" tai man visai tokių asociacijų nėra schmoll.gif Man kaip tik Aleksas asocijuojasi su anglišku variantu Alex. Va Aleksandras tai man daugiau rusiškai skamba, bet ir tai, čia tik dėl to, kad mes gyvenam Lietuvoj ir pažįstam daug rusų smile.gif Kilusiems iš kitų šalių tokių asociacijų nėr.
Atsakyti
Lb mielas vardukas wub.gif
Atsakyti
nezinau kodel, betjis man toks i rusiska nesa labiau blink.gif
Atsakyti
geras vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltukas @ 2011 11 03, 17:34)
Gražus, vyriškas  smile.gif (nemaišykit su rusišku Aleksandru)

Aleksandras - graikiškas, o ne rusiśkas 4u.gif
Aleksas būtent trumpinys iš Aleksandro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 04 lapkričio 2011 - 22:29
telenovelese australijos sis vardas daznai naudojamas doh.gif
Atsakyti
Grazus thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,mes irgi mastom duoti toki varda:),man labai grazei skamba Aleksiukas:)
Atsakyti
grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2009 10 08, 08:39)
Sveiki  smile.gif

šiuo metu renkames vardą berniukui. Apsistojom ties vardu Aleksas, ką pasakysit? ar gražus jums šis vardas? Ačiū už nuomones  4u.gif

labai grazus vardas. Tarptautinis, Stiprus.
Atsakyti
Gražus:)))
Atsakyti