Įkraunama...
Įkraunama...

Aleksas

aš pažįstu gal 5 Aleksus - ir nei vienas iš jų nėra rusas,netgi neturi rusiško kraujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 13, 13:40)
aš pažįstu gal 5 Aleksus - ir nei vienas iš jų nėra rusas,netgi neturi rusiško kraujo ax.gif

Aleksas tai kaip ir trumpinys iš Aleksandro, bet aš noriu vadinti tik Aleksu jokių Aleksandrų schmoll.gif tik nežinau kaip kiti vadins g.gif
Ramunita tu pažisti Aleksus tai juos vadina Aleksandrais ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2009 10 13, 14:41)
Aleksas tai kaip ir trumpinys iš Aleksandro, bet aš noriu vadinti tik Aleksu jokių Aleksandrų  schmoll.gif tik nežinau kaip kiti vadins  g.gif

Mano sūnus Augustas ir niekas netrumpina į jokius Augius ar nepravardžiuoja Augustinais ( nesakau, kad minėti vardai negražūs, bet aš irgi, kaip ir Evkis, norėjau konkrečiai tokio vardo). Mano draugės sūnus- Valentas ir niekas jo nevadina Valentinu 4u.gif
Pasikartosiu - Aleksas labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Grazus smile.gif
Atsakyti
Man labai wub.gif thumbup.gif Vyriskas vardas wub.gif
Atsakyti
Man nelabaaai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
grazus 4u.gif
Atsakyti
Pažįstu brolius - Aleksas ir Valentas. Ir nevadina jų nei aleksandrais, nei valentinais.
Man Aleksas labai gražus vardas, vyriškas ir pakankamai retas.
Atsakyti
Grazus, ir toks nelabai jau daznas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2009 10 08, 15:04)
Ačiū už nuomonės biggrin.gif 
sutinku, kad Aleksas ne lietuvių kilmės vardas, bet mes ieškojome labiau tarptautinio, tai manau, kad su tuo vardu vaikas jausis patogiai ir Lietuvoje, ir užsenyje  smile.gif

laukiu nuomonių dar

mes savo berniukui isrinkom varda Aleksas. man jis nerealiai grazus. dar nesciai bunant sove i galva ir jokio kitokio nebenorejau.
o del uzsienio tai irgi taip galvojom,kad lengva bus, bet pasirodo ne lotuliukas.gif

nors esam dar tik menesio su trupuciu, bet jau pervardinti buvom daug kartu:)
gyvenam uk, anglam keblu perskaityt sita varda. skaito: Aleksis, Alekasa, Aleska ir t.t

jei butu ne lietuviskai Aleksas ,o Alex manau problemu nekiltu.

man labai patiko iskraipymas Aleska. dabar kartais mazaji vadinu Aleskiuku biggrin.gif
Atsakyti
grazus vardas drinks_cheers.gif
Atsakyti