Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(neju @ 2008 12 18, 13:18)
Pazistamas jausmas pamacius skaicius svarstyklese. verysad.gif  O kraujo tyrimus manau butina daryti, nes blogas apetitas gali buti ir del gelezies trukumo.

kraują pasitikrinti būtina,bet va šiandien sužinojom kraujo atsakimus,labai geri thumbup.gif net hemoglobinas pakilo nuo 99 iki 121 thumbup.gif bet valgo super mažai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2008 12 17, 21:17)
Tai va, buvome siandien pas gydytoja, paskiepijo, pamatavo. Kai pamaciau svori vos nenukritau 7,7 kg  doh.gif . Ar galit isivaizduoti, kad tiek gali sverti beveik 1 metuku vaikas?  g.gif . Man sunkoka. Paprasiau tyrimus kraujo padaryti, sako nematau reikalo, daugiau duoti valgyti. Tai sakau, kad ir taip duodu daug, nevalgo, o per prievarta juk neikisi. Jau nebezinau, ka daryti  verysad.gif

vis uzsuku apie mazulelius paskaityt, nors dukrytei jau pusantru. mano mazoji metuku laiko svere 7.2 kg - tai tikrai galiu isivaizduoti rolleyes.gif man irgi pasoviai daktarai sakydavo - duok valgyti, bet kaip ir pro kur ikisti, jei nevalgo??? doh.gif
o del kraujo tyrimu - tai darydavau daznai, jei nedarydavo gydytojai, mokama pasidarydavau. o ka darysi...na va ir augam, lakstom, siuntam, nespeju is paskos lakstyt. svarbu sveika ir zvali, nors ir maza.
Tiesa, pusantru metuku jau svere 9 kg.9 lankomes pas endokrinologa, tai jis viena karta paskyre retabolili( toks anabolinis steroidas) suleist, tai po to karto per menesi 1 kg. priaugo, o paskui vel po kelis simtus).
Atsakyti
Mano sunelis irgi is nevalganciuju... is pradziu buvo zemas hemoglobinas, dabar jis pakilo, bet vistiek negalime pasigirti kad suvalgome tiek, kiek parasyta ant misinio pakuotes doh.gif
Atsakyti
O mums 2men, 4700gr ugis 55
Atsakyti
labuka mums eina 4men ir mes sveriam 7900g,o ugis 64cm
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti
Mes gimem 2710g ir 2890g ir 50 cm mirksiukas.gif Dabar mums 4 men ir esame 6600gr ir 6400gr ir 63.5 cm thumbup.gif Gyd sako, kad pati norma smile.gif
Atsakyti
Gimem 2930 ugis buvo 50...
Atsakyti
gimem 4418g 56cm user posted image
Atsakyti
O mano mazoji gime 3,1 kg, 53 cm, o dabar jau metukai ir sveria tik 7,7 kg, o ugis 73 cm.
Atsakyti
mano merguzele gime 3,1 kg, 51 cm, o dabar 11 men. sveriam 7,8 kg, ugis 72 cm... blush2.gif Iki metuku 8 kg gal kaip nors datrauksim.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 20, 02:10)
labuka mums eina 4men ir mes sveriam 7900g,o ugis 64cm

pamirsau parasyti gimem 3560g ir53cm
Atsakyti