Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(Inga&Vikute @ 2009 01 10, 12:56)
sveikos,manoji mažiausia tikriausiai verysad.gif 7,5mėn.sveria tik 6,7 o ūgis 65cnt.valgo normaliai visokias grudų košes,mp,daržoviene,bet svoris labai jau sunkiai auga verysad.gif

Tai gal jus su vyru neauksti? Nemanau, kad yra ko pergyventi, jeigu vaikas vystosi gerai. Pas mus pvz. tecio ugis 192 cm, tai ir mazoji gan auksta. Daug kas priklauso nuo paciu teveliu 4u.gif
Atsakyti
nesam aukšti,mano 1,64 ir vyras ne aukštas,tikriausiai ,kad tokia smulkutė ji man ir tebus smile.gif
Atsakyti
labukas. mums dabar du menesiukai mes sveriam 5.400 o ugis 58.5
Atsakyti
o mums 4 menesiai ir sveriam 6700, ugis 62.5cm smile.gif
gimem 4100 ir 53cm ax.gif
Tai nezinau ar cia daug ar mazai g.gif
Atsakyti
mes gimimem 4610kg,bet svoris nelabai auga.
700,600,600,400,300,700gr
ugis, gimem 58, dabar 67cm, irgi nelabai auga.
Atsakyti
gymem 4.110 ir 55 cm.kadangi truko pienelio tai pirma menesi mazai priaugom blink.gif dabar 5 men sverem 7,500 ir ugis 68.tai turbut norma g.gif
Atsakyti
Na mes esame 3 men ir 11d tai sveriame 7,5 o ugis kazkur 64cm.Mes gimeme 4,480 ir ugis buvo 55cm.Tai mes per 3 menesius priaugomepo 1 kg.Labai viskas normalu.Augame labai gerai pakolkas thumbup.gif
Atsakyti
Gimė - 3.506 kg ir 53 cm wub.gif
1 metukų - 12 kg ir 76,5 cm wub.gif
Atsakyti
mums 9men.ir 3 d. svoris 7490kg,tik 180gr per menesi.ir 72 cm +1 cm.
Atsakyti
mano sunelis is smulkesniu,gime 3,330 kg, ugis 53 cm, dabar beveik metikai ir sveria 9,500 kg, ugis 75 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2008 12 27, 16:26)
Sveikos ir su praejusiom ir dar ateinanciom sventem 4u.gif
Musu problema taip pat -  baisus nevalgymas,o tokios mazutes dar esame doh.gif
Gimem 3.44 kg.ugis 52 cm,o prie gera savaite sverem 5.51 kg, ugis- 60 cm. Per paskutini men. priaugom tik 310 g. Baisiai sunerimau,kodel ji taip nevalgo,o keisciausia nakti keliasi kas 3 val, ir valgo !,o diena pamato buteliuka ir nusisuka nusipurcius doh.gif  Bandau ir su dainelem ir su zaisliukais sudomimus iduoti buteliuka (valgo misinuka),bet kur tau.Jei jis butu jai neskanus,tai ir nakti juk nevalgytu...nebesuprantu...rad labai vandenuko ar arbatos negeria,musu gydytoja prigasdino mus,kad tai labai blogai,viduriukai uzkietes,vis siulau jai atsigerti,ji pyksta,purtosi,gal del to jai stresa ivariau,kad vis kisu ta vandeni,ji net misinuko neberori doh.gif Pradejau girdyti sauksteliu,tai ji velniukstis jau geriau uzsprings,bet negers doh.gif  Patarkit kokia arbatele yra skani,kokia geria jusu vaikuciai.As darau pankoliu,krapu seklu is vaistines,na jos nera labai skanios,gal tos spec. vaikiskos , kaip Hipp yra skanesnes? Nors gydytoja uzdraude duoti Hipp... dar mastau,kad cia dantukai jai dygsta,kad taip nevalgo,bet dar nieko nebaltuoja...

O mums atvirksciai daktare liepe neduoti jokiu arbatu nei vandens! g.gif Ir viduriukai tvarkoj! Mazei tuoj bus trys menesiai. Nuo gimimo per 2 men. priaugo 10cm. ir 3kg. thumbup.gif Gime 3.860kg ir 53cm, 1men.- 5kg.58cm., 2men.- 6,5kg.ir 63cm. O tu pabandyk neduoti tos arbatos nei vandens jei maze taip nenori, gal tada ir apetitas atsistatys. be to internete kazkur skaiciau, kad arbatos is vis iki metu nerekomenduojama duoti, o pankoliu arbata mazina apetita!
Atsakyti
mano mazute kol kas apetitu nesiskundzia 4u.gif Daktarai nusistebejo, kad ji didesne, nei kad turetu buti 8 sav budama. Bet dietoms juk jai dar per anksti 4u.gif priaugo 1700 g nuo gimimo. pagal mane tai visai normaliai tik kad visi vis aiskina ko nereikia blink.gif
Atsakyti