QUOTE(Karusia @ 2008 03 15, 20:57)
o jeigu atėjus "tik susipažinti" eigoje aptinkama rimta liga ar šiaip nuokrypis?
Tada klientas terapeutui susimoka kompensaciją. Emociniam stresui atlyginti dėl pavėluotai išryškėjusių simptomų.

Todėl parašysiu - nežinojimas dar neatleidžia nuo kaltės.
  Todėl parašysiu - nežinojimas dar neatleidžia nuo kaltės.    

ujei vajei, reiktų man kokį marketingą pastudijuoti bo
 ujei vajei, reiktų man kokį marketingą pastudijuoti bo  : kaipo visai kitos srities atstovei man žynocia, nieks neaišku
: kaipo visai kitos srities atstovei man žynocia, nieks neaišku 
 - 3 seansai - išgydoma depresija, 5 - šizofrenija, 10 - neurozė

Arba "Velykinė nuolaida!  Atėjusiems gydytis neurozę ir depresiją, šizofreniją išgydysim nemokamai! "
  Arba "Velykinė nuolaida!  Atėjusiems gydytis neurozę ir depresiją, šizofreniją išgydysim nemokamai! "

priklausytų gal ezoterikams? kokius blogus ketinimus gali turėti sergantis depresija? nerimo sutrikimu?
 priklausytų gal ezoterikams? kokius blogus ketinimus gali turėti sergantis depresija? nerimo sutrikimu?  Ir kažkaip visada maniau, kad psichoterapijos siekis
 Ir kažkaip visada maniau, kad psichoterapijos siekis  pakeisti požiūrį.
 pakeisti požiūrį.  pliusų minusų susirašymas ant lapuko? mano nuomone visa, kas liečia asmenybę ir santykius su žmonėmis ir yra - subjektyvu.
 pliusų minusų susirašymas ant lapuko? mano nuomone visa, kas liečia asmenybę ir santykius su žmonėmis ir yra - subjektyvu.

pliusų minusų susirašymas ant lapuko? mano nuomone visa, kas liečia asmenybę ir santykius su žmonėmis ir yra - subjektyvu.

Ką manote apie tokį niuansą: pirmas vizitas pas psichologą kainuoja keliasdešimčia litų daugiau, negu likusieji. Arba, jeigu ketinama apsiriboti tik keliais seansais, kaina didesnė negu lankant "visą kursą".  Suprask, perkant urmu gausi pigiau negu po vieną
  Ką manote apie tokį niuansą: pirmas vizitas pas psichologą kainuoja keliasdešimčia litų daugiau, negu likusieji. Arba, jeigu ketinama apsiriboti tik keliais seansais, kaina didesnė negu lankant "visą kursą".  Suprask, perkant urmu gausi pigiau negu po vieną