Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Vilmuxa @ 2007 11 24, 23:53)
Čia galima pasižiūrėti kaip atrodo pas mane šis forumas.
Bandžiau pakeisti aplinką, bet niekas nepasikeitė. Gal kas paaiškins kas atsitiko

Perdaviau administracijai.
Atsakyti
Pabandyk paspausti ctrl+F5
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 25, 10:52)

Dėkui user posted image
Vėl matosi šypsenėlės, o ne paveiksliukai clap.gif
Tik vietoj 4u.gif matau AŽ ženkliuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxa: 25 lapkričio 2007 - 22:35
QUOTE(solo @ 2007 11 24, 12:33)
Na, jei aš sakau, kad manęs anksčiau neatjunginėdavo, tai vadinasi, neatjunginėdavo. Atjunginėja pastarasias 3 savaites gal.  Tiesiog prisijungiu, nors varnelė pažymėta, kad mane prisimintų, išeinu iš psl, vėl įeinu už kelių minučių ir vėl aš atjungta.
O klausimas lieka tas pats - ar susitvarkys tos problemos ar ne?  smile.gif

Nepatinka ir man tas ismetimas/atjungimas paskutinias savaites schmoll.gif Lankomumas dideja, reiketu paaukoti ir pinigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 11 25, 23:27)
Nepatinka  ir man tas ismetimas/atjungimas paskutinias savaites  schmoll.gif  Lankomumas dideja, reiketu paaukoti ir pinigeliu  mirksiukas.gif

O manęs, tarkim, nei karto nebuvo atjungę, taigi gal tai nėra visiškai forumo problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 11 25, 11:52)

thumbup.gif Ačiū padėjo.

QUOTE(Nerry @ 2007 11 26, 00:27)
Nepatinka  ir man tas ismetimas/atjungimas paskutinias savaites  schmoll.gif  Lankomumas dideja, reiketu paaukoti ir pinigeliu  mirksiukas.gif

ta prasme dalyviams? unsure.gif ar administracijai?
O kiek galėtų kainuoti tokio puslapio išlaikymas?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 24, 18:18)
Paskutines porą savaičių, kai spaudžiu nuorodą į tam tikrą temą, mane išmeta į atskirą puslapį, kuriame reklama  doh.gif  doh.gif šiuo metu pastoviai meta į Maximos reklamą. Bandžiau ir per Operą ir per Internet Explorer. Tas pats  rolleyes.gif Kartais užtenka tiesiog palaukti porą minučių ir vėl paspausti nuorodą, o kartais paspaudi kitą nuorodą kuri atsidaro normaliai  unsure.gif Čia forumo kaltė ar mano naršyklės?

O į šitą atsakymo nebus? unsure.gif

Beje, mane irgi porą dienų jau kaip atjunginėja doh.gif
Atsakyti
O kąmanai išgirst? Auges jau atsakė, tereikėjo atidžiau pasiskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 24, 17:18)
Paskutines porą savaičių, kai spaudžiu nuorodą į tam tikrą temą, mane išmeta į atskirą puslapį, kuriame reklama  doh.gif  doh.gif šiuo metu pastoviai meta į Maximos reklamą. Bandžiau ir per Operą ir per Internet Explorer. Tas pats  rolleyes.gif Kartais užtenka tiesiog palaukti porą minučių ir vėl paspausti nuorodą, o kartais paspaudi kitą nuorodą kuri atsidaro normaliai  unsure.gif Čia forumo kaltė ar mano naršyklės?

Negaliu atsakyti, nes man toks dalykas nepasitaikė. O kitiems dalyviams?
Gal reklamdaviai įdėjo kažkokią suktą reklamą, bet kadangi per mane tie užsakymai neina ir banerių aš nedarau, todėl tiksliai atsakyti negaliu.

QUOTE(Nerry @ 2007 11 25, 23:27)

Taip, serveris dažnai būna perkrautas, bet šiuo metu turime geriausius serverius rinkoje. Padėtų tik įvairių forumo funkcijų atjungimas, kas manau nepatiktų nei man nei kitiems forumo dalyviams.
Atsakyti
sveiki...esu naujoke.ir nieko cia nesuprantu...net nustebau kai pagaliau is kazkelinto mano megintu paspaudimu-atsakyti- ivairiose temose,man cia galiausiai atidare..net pasimeciau smile.gif rodes niekur as negalesiu parasyti...kodel taip yra?..beje...temos del sveikatos,del ginekologiniu beduciu-visos uzdarytos?...visos pasveiko.?..ar as tiesiog nemoku ieskoti ,kur pasidalinti savo bedutem,gal kas ta pati isgyveno...gal patartu.panasiu pasakojimu radau,bet ten paklausti jau deja nera kaip..temos uzdarytos..palikta tik skaitymui..o man tiek klausimu kyla unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragaina: 26 lapkričio 2007 - 23:15
Tikriausiai norėjote parašyti į Konsultacijų centrą, bet konsultacijos šiuo metu nevyksta, todėl šie skyreliai uždaryti.

Atsakyti
na ne tik i konsultaciju centra..tenmaciau kad uzdaryta...ir kitur kur mamytes sneka apie panasias bedutes..berods nerase kad uzdaryta...meginu spausti atsakyti,ar pacituoti-ir ismeta klaidos lentele...ir <jei nezinote kodel..> na nebepamenu visu zodzIu..tiesiog neleidzia atsakyti,rasyti kazko smile.gif as dar pameginisu smile.gif dar net nemoku ieskoti forumu kurie man butu aktualus smile.gif tik tie uzdarytieji,ir vat sie,naujienos su konkursais ir uzduodamais klausimais smile.gif o kur kreiptis pagalbos kaip susirasti bent viena du prisijungusiu nariu?...as tada netrukdyciau siu forumu...realiai pasirasineciau su zmonemis..
Atsakyti