Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

QUOTE(Palemonas @ 2007 06 29, 15:06)
Sėkmės, kai įpranti - visai linksma.

Kas linksma? Movie maker? biggrin.gif
Atsakyti
parsisiunciau programa RapGet taciau man ji niekaip neveikia doh.gif gal kokius nustatymus reik sutvarkyt ar pan? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokia paprasta programa su kuria galeciau pakarpyti filmus, nes man reikia istrauku is kai kuriu...Nu, gal kas supratote...
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 07 10, 16:38)
Gal kas zinote kokia paprasta programa su kuria galeciau pakarpyti filmus, nes man reikia istrauku is kai kuriu...Nu, gal kas supratote...

Video žirklės
Pilna versija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 10, 19:54)

dekui... reiks ryt butinai isbandyti smile.gif
Atsakyti
Buvau parsisiuntusi Photo frame show programą nuotraukoms. Leido išbandyti 15-ka dienų. Ir viskas. Dar kartą instaliuoti į tą patį kompiuterį nebegalima. Man labai patiko ir todėl norėčiau įsigyti legalią programą. Pirkti internetu (iš photo frame tinklapio) lietuvoje, atrodo, negalima. O kur dar galima ją įsigyti? g.gif
Atsakyti
gal kas galyt pasakyti iš kur galėčiau parsisiųsti programėlę vonios plytelėm padelioti, kad būtų 3D. 4u.gif
Labai reikia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2007 07 10, 19:54)

Dekui, labai patiko programa...Kaip ir prasiau, paprasta, nesudetinga, bet padaranti viska, ko man reikia...
Bet dabar turiu dar viena beda ir vel dristu prasyti jusu pagalbos...

Stai nuoroda NUORODA i youtube. Specialiai ten patalpinau failiuka, kad suprastumete gerai, kad negerai (na ir skamba doh.gif ) Zodziu, mano brangusis atlikejas ten kazkoks suspaustas, kaip vienas zmogus pasake, kad visiskai sudarkiau graziausia pasaulio vyra, jis tapo kazkoks didziagalvis storulis...Na, gal galite padeti. kokia cia programa reiketu naudoti,kad padaryciau vaizda normaliu, nes pas mane kompe taip pat ji toki rodo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 07 21, 22:51)
Dekui, labai patiko programa...Kaip ir prasiau, paprasta, nesudetinga, bet padaranti viska, ko man reikia...
Bet dabar turiu dar viena beda ir vel dristu prasyti jusu pagalbos...

Stai nuoroda NUORODA i youtube. Specialiai ten patalpinau failiuka, kad suprastumete gerai, kad negerai (na ir skamba doh.gif ) Zodziu, mano brangusis atlikejas ten kazkoks suspaustas, kaip vienas zmogus pasake, kad visiskai sudarkiau graziausia pasaulio vyra, jis tapo kazkoks didziagalvis storulis...Na, gal galite padeti. kokia cia programa reiketu naudoti,kad padaryciau vaizda normaliu, nes pas mane kompe taip pat ji toki rodo... blink.gif

Na tai manau reiktų pasižiūrėti "Aspect ratio" nustatymus t.y. proporcijas. Jei filmuko proporcijos yra 4:3, o Jūs padarote 16:9 tai ir gaunate tokį vaizdą.

Čia priežastis kodėl dar neperku plačiaekranio televizoriaus. Jų proporcijos 16:9 (DVD žiūrėti puiku) tačiau visi mūsų analoginiai TV kanalai rodo 4:3, ir lirką dvi išeitys:
1. Ištempti vaizdą ant 16:9 proporcijos ir žiūrėti storulius arba
2. Žiūrėti normaliai, ir matyti vertikalius juodus kraštus.
Papildyta:
beje, jei bandysite keisti jau padarytą filmuką iš 16:9 į 4:3 nieko gero nebus, tik nukirps kraštus ir viskas.

teks viską daryti iš naujo tinkamu ekrano formatu.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 21, 23:25)
Na tai manau reiktų pasižiūrėti "Aspect ratio" nustatymus t.y. proporcijas. Jei filmuko proporcijos yra 4:3, o Jūs padarote 16:9 tai ir gaunate tokį vaizdą.

Čia priežastis kodėl dar neperku plačiaekranio televizoriaus. Jų proporcijos 16:9 (DVD žiūrėti puiku) tačiau visi mūsų analoginiai TV kanalai rodo 4:3, ir lirką dvi išeitys:
1. Ištempti vaizdą ant 16:9 proporcijos ir žiūrėti storulius arba
2. Žiūrėti normaliai, ir matyti vertikalius juodus kraštus.
Papildyta:
beje, jei bandysite keisti jau padarytą filmuką iš 16:9 į 4:3 nieko gero nebus, tik nukirps kraštus ir viskas.

teks viską daryti iš naujo tinkamu ekrano formatu.

Kazkur buvau girdejusi apie programa VirtualDub.Ten kazkaip su filtrais reikia pakeisti...bet gal klystu...neteko girdeti?
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 07 22, 00:08)
Kazkur buvau girdejusi apie programa VirtualDub.Ten kazkaip su filtrais reikia pakeisti...bet gal klystu...neteko girdeti?

galima su VirtualDub koreguot---Video>Filters reik pasirinkt Resize ir ten pakeist ekrano matmenis.(iškart rodys kaip gaunas).
Labai gera programa thumbup.gif
Su ja karpyt video t.p. galima.
Paskui (jau išsaugant failą) reik nepamiršt įjungti video kompresorių,kad ji nesukurtų nespausto avi failo. Na,tiek pradžiai...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,

Gal zinot kaip parsisiusti eMule programa?Visaip bandau ir niekaip nesiseka.Ah,nenusimanau as apie tus kompus visai... g.gif
Atsakyti