Noriu prisijungti prie Torent puslapiuko ir neleidzia, raso, kad jeigu nori uzsiregistruoti-turi kas nors is esanciu nariu atsiusti pakvietima- gal kas nors galetute?

QUOTE(La princesse @ 2007 07 24, 08:40)
Nu va, jau Irmavi įmetė.
Sveiki! Gal zinote kokia nemokama programa, su kuria butu galima karpyti video? Man dideliu galimybiu nereikia, tiesiog, kad juos iskipti galetum ir issisaugoti..Tik tiek...Na, ir programa turetu buti paprasta naudojimuisi...visa vakara ieskau, bet man su anglu kalba sunku, tai nesiseka rasti normalios.Pora buvau parsisiuntusi, bet gryniausia pieva...Gal ka patartumete?

QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 05, 21:05)
Sveiki! Gal zinote kokia nemokama programa, su kuria butu galima karpyti video? Man dideliu galimybiu nereikia, tiesiog, kad juos iskipti galetum ir issisaugoti..Tik tiek...Na, ir programa turetu buti paprasta naudojimuisi...visa vakara ieskau, bet man su anglu kalba sunku, tai nesiseka rasti normalios.Pora buvau parsisiuntusi, bet gryniausia pieva...Gal ka patartumete? 

na kad ir šita Super video splitter
Pilna versija,nes archyve vaistukai

QUOTE(Irmavi @ 2007 08 05, 23:03)
Nelabai suprantu su sia programa

QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 06, 09:58)
Nelabai suprantu su sia programa
issaugoti galima tik dali to, ka pazymi. Raso, reikia regitruoti. tai regitruojant kazkokius duomenis suvedziau, parase, kad aciu uz registracija, bet ir vel tas pats - issisaugoto tik maza dalis, ka pazymiu,... 

jau susitvarkiau. dekui uz programa

Sveiki! Cia ir vel as
atsirado poreikis perkonvertuoti video faila. Gal galite pasakyti, kokiomis programomis jus naudojates siam reikalui atilikti?

QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 06, 11:20)
SveikiĄ Cia ir vel as
atsirado poreikis perkonvertuoti video faila. Gal galite pasakyti, kokiomis programomis jus naudojates siam reikalui atilikti? 

Aš naudoju MyVideoConverter
QUOTE(zuasta @ 2007 08 06, 11:22)
Aš naudoju MyVideoConverter
O tu ja pirkai ar siaip parsisiuntei zinodama visus duomenis?
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 06, 11:27)
O tu ja pirkai ar siaip parsisiuntei zinodama visus duomenis?
Parsisiunčiau.jei reikia,įkelsiu iš kur

QUOTE(Gudri lape @ 2007 07 25, 20:38)
Noriu prisijungti prie Torent puslapiuko ir neleidzia, raso, kad jeigu nori uzsiregistruoti-turi kas nors is esanciu nariu atsiusti pakvietima- gal kas nors galetute? 

as pakvietima gavau bet vistiek neisejo prisiregistruoti