Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

Noriu prisijungti prie Torent puslapiuko ir neleidzia, raso, kad jeigu nori uzsiregistruoti-turi kas nors is esanciu nariu atsiusti pakvietima- gal kas nors galetute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 07 24, 08:40)
gal galetum kazkaip atsiusti  4u.gif  bigsmile.gif

Nu va, jau Irmavi įmetė.
Atsakyti
Sveiki! Gal zinote kokia nemokama programa, su kuria butu galima karpyti video? Man dideliu galimybiu nereikia, tiesiog, kad juos iskipti galetum ir issisaugoti..Tik tiek...Na, ir programa turetu buti paprasta naudojimuisi...visa vakara ieskau, bet man su anglu kalba sunku, tai nesiseka rasti normalios.Pora buvau parsisiuntusi, bet gryniausia pieva...Gal ka patartumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 05, 21:05)
Sveiki! Gal zinote kokia nemokama programa, su kuria butu galima karpyti video? Man dideliu galimybiu nereikia, tiesiog, kad juos iskipti galetum ir issisaugoti..Tik tiek...Na, ir programa turetu buti paprasta naudojimuisi...visa vakara ieskau, bet man su anglu kalba sunku, tai nesiseka rasti normalios.Pora buvau parsisiuntusi, bet gryniausia pieva...Gal ka patartumete?  4u.gif

na kad ir šita Super video splitter
Pilna versija,nes archyve vaistukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 05 rugpjūčio 2007 - 22:04
QUOTE(Irmavi @ 2007 08 05, 23:03)
na kad ir šita Super video splitter
Pilna versija,nes archyve vaistukai 4u.gif

Nelabai suprantu su sia programa doh.gif issaugoti galima tik dali to, ka pazymi. Raso, reikia regitruoti. tai regitruojant kazkokius duomenis suvedziau, parase, kad aciu uz registracija, bet ir vel tas pats - issisaugoto tik maza dalis, ka pazymiu,... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 06, 09:58)
Nelabai suprantu su sia programa  doh.gif issaugoti galima tik dali to, ka pazymi. Raso, reikia regitruoti. tai regitruojant kazkokius duomenis suvedziau, parase, kad aciu uz registracija, bet ir vel tas pats - issisaugoto tik maza dalis, ka pazymiu,... doh.gif

jau susitvarkiau. dekui uz programa smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Cia ir vel as biggrin.gif atsirado poreikis perkonvertuoti video faila. Gal galite pasakyti, kokiomis programomis jus naudojates siam reikalui atilikti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumes-juosta: 06 rugpjūčio 2007 - 10:22
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 06, 11:20)
SveikiĄ Cia ir vel as  biggrin.gif  atsirado poreikis perkonvertuoti video faila. Gal galite pasakyti, kokiomis programomis jus naudojates siam reikalui atilikti?  smile.gif

Aš naudoju MyVideoConverter
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 08 06, 11:22)
Aš naudoju MyVideoConverter

O tu ja pirkai ar siaip parsisiuntei zinodama visus duomenis?
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 06, 11:27)
O tu ja pirkai ar siaip parsisiuntei zinodama visus duomenis?

Parsisiunčiau.jei reikia,įkelsiu iš kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 07 25, 20:38)
Noriu prisijungti prie Torent puslapiuko ir neleidzia, raso, kad jeigu nori uzsiregistruoti-turi kas nors is esanciu nariu atsiusti pakvietima- gal kas nors galetute? 4u.gif

as pakvietima gavau bet vistiek neisejo prisiregistruoti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Čia prisiregistruok ir rasi labai daug programų su viskuo
Atsakyti