Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

QUOTE(simuliuxe @ 2007 12 14, 22:10)
Oh... Tai ką dabar daryt...  unsure.gif

Parsisiūsk Avira Antivir ir nesuk sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 14, 01:52)
Kasperis kitaip gautas neveiks, arba veiks netinkamai ir trumpai.

Klausimėlis: kaip žinoti kad jis veikia netinkamai ??ir kiek tas "trumpai"? dieną ,mėnesį???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2007 12 15, 15:03)
Klausimėlis: kaip žinoti kad jis veikia netinkamai ??

Nesiupdatins, neras problemų, blokuos ...
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2007 12 15, 15:03)
ir kiek tas "trumpai"? dieną ,mėnesį???? g.gif

Tol, kol laboratorijos serveris "užbanins".
Atsakyti
Gal žinote kokią programėlę, kuri midi failus paverstų į mp3 ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš norėjau paprašyti Flash CS3 Professional pamokėlių ax.gif Gal kas turite pradedantiesiems? GOGLEJ daug ieškojau, bet, kad būtų kas nors labai aiškaus nelabai radau, būtų idealu video tutorials bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2007 12 15, 17:05)
Gal žinote kokią programėlę, kuri midi failus paverstų į mp3 ax.gif  4u.gif

Taigi googlė išmeta visą krūvą nuorodų. Kitas klausimas kokios tikitės kokybės. Iš keliolikos kilobaitų išspausti kelis mb g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 14, 22:19)
Na pasakykit, prašau 4u.gif

Hm. g.gif Versija lyg ir aiški. Corel Paint Shop Pro Photo XI (devinta, kiek supratau). Taigi, paspaudžiu aš ant šios programos ir štai ką man išmeta:

user posted image

user posted image

Tai aš turiu spausti Buy now ar Enter Key? Bet to Key tai visvien aš nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 16 gruodžio 2007 - 23:32
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 17, 00:31)
Hm. g.gif Versija lyg ir aiški. Corel Paint Shop Pro Photo XI (devinta, kiek supratau). Taigi, paspaudžiu aš ant šios programos ir štai ką man išmeta:

Baigėsi demonstracinės versijos laikas ir dabar jeigu nori naudotis tai turi pirkti(buy now), arba įrašyti raktą(enter key) kurį irgi reikia pirkti.
Atsakyti
Gal kas turit savo archyvuose, arba zinot is kur parsisiusti sena winamp'a... 3 versija.. neismokstu naudotis naujuoju (5).. niekaip neleidzia susikurt plailiste folderiu su atskirom dainom.. doh.gif

o kadangi skoniai musu visu buto gyventoju skirtingi.. mirksiukas.gif

parasykit man i astaxa@gmail.com

arba i tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 18 gruodžio 2007 - 18:30
QUOTE(astaxa @ 2007 12 18, 18:29)
Gal kas turit savo archyvuose, arba zinot is kur parsisiusti sena winamp'a... 3 versija.. neismokstu naudotis naujuoju (5).. niekaip neleidzia susikurt plailiste folderiu su atskirom dainom..  doh.gif

o kadangi skoniai musu visu buto gyventoju skirtingi..  mirksiukas.gif
parasykit man i astaxa@gmail.com

arba i tema

cia
o visos senos versios - cia mirksiukas.gif
Atsakyti
sitam puslapyje nesugebejau rast pati doh.gif blush2.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Dar reikia Nero programos, kuri padeda įrašyt diskus. Pati netyčia išsitryniau, kur buvau atsisiuntus ax.gif

Ieškojau googlej, bet iš tos gausybės negaliu išsirinkti. ...kai rašo, kad sistemos reikalavimai: DVD ten kažkoks daiktas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 19 gruodžio 2007 - 23:26