Įkraunama...
Įkraunama...

Krotonas

Gal kas nors "genite" saviski? paimciau kelias sakeles - labai noriu prisidaiginti... rolleyes.gif
Atsakyti
O kas cia per augalas??? g.gif Gal nuotraukyte butu galima?
Atsakyti
QUOTE (Ramuniukas @ 2004 10 12, 07:46)
O kas cia per augalas??? g.gif Gal nuotraukyte butu galima?

Cia yra placiais lapais
http://geles.nkkm.lt...zdas=info&id=56

O dar yra tokie patys, tik siaurais (1 cm plocio) lapais.
Atsakyti
.......As turejau toki krotona,bet,kad labai trumpai jis pas mane buvo,kazko numete lapus ir ismeciau,labai jau lepus kazkoks? g.gif
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 10 12, 12:13)
.......As turejau toki krotona,bet,kad labai trumpai jis pas mane buvo,kazko numete lapus ir ismeciau,labai jau lepus kazkoks? g.gif

As turejau toki placialapi, paskui krausciausi ir kazkam atidaviau. Augo thumbup.gif . Kadangi jis is euforbiju gimines, labai mego saulute ir karsti. Bujojo ir zydejo kaip reikiant thumbup.gif Tiesa, ziedai jo neisvaizdus, tokie kaip berzo zinginiais, baltais maziukais ziedukais aplipe. Bet vistiek smagu, kad zydejo rolleyes.gif
Atsakyti
O man drauge apgeneta smulkialapio krotono sakele atidave thumbup.gif . Bet ruduo - tai labai letai saknijasi. Dar tik keliu mm saknikes yra. Tikiuosi prisijaukinsiu, nes pas drauge bujoja nerealiai....O siaip maciau nedidukai stiebukai kainuoja geliu pardese ape 7Lt. Bet sitie smulkialapiai daug gajesni uz placialapius, bent jau toki ispudi susidarius wink.gif Su placialapiu irgi turiu griaudzios patirties sad.gif

P.S. pas mane kiek platesniais lapeliais nei prisegtoj nuotraukoj.... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglet: 12 spalio 2004 - 16:35
Va, va, toki ir turejau omeny smartass.gif
Atsakyti
.....va ir pas mane toksai buvo,tik aisku daug menkesnis!Vargau as su juo,tai lapai nuleipdavo,tai nukrisdavo,tai vel ataugdavo,kazko netiko jam pas mane g.gif
Atsakyti
As turejau panasu lygtai pavadinimas goldem fingers.Prazydo ir numire blink.gif
Atsakyti
Gavau dovanu krotona. Grazus augaliuks, gaila butu ji numarinti, bet va kaip auginti tai nelabai ir zinau. Gal kuri patarsit? Ji purkshti galima? Kiek ir kaip daznai laistot? Jei pas mane stoves ne pietinej pusej ar jam gerai bus? ax.gif
Atsakyti
as neseniai pirkau nedideli maximoj, bet jis toks tiesus, na ta prasme dar nesisakoja, tai ar jam reikia lauzti virsdune, kol neuzaugo aukstas, ar jis pats prades leisti i sonus sakas. lapai siauri zali su geltonom demem.
Atsakyti
skaiciau,kad juos reikia daznai purksti, is atograzu kile nes.Pati turiu mazyti krotona , jis pas mane dar tik menuo, tai tik papurskiu,daugiau patirties auginant krotonus neturiu.
Atsakyti