Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Eglutė"

Sveikos,
Jau rašiau, kad dukra lankė šį darželį - taip tat Katinėlių lopšiuko grupę, Boružėlių darželinę grupę ir priešmokyklinę pas auklėtojas Olią ir Zitą. Dabar sūnelis seka sesutės pėdutėmis thumbup.gif Apie darželį labai esu geros nuomonės, visas kolektyvas šaunus 4u.gif
Atsakyti
Man is triju aukletoju tik viena nelabai ax.gif , bet teks bendrauti. Gal zinote kada susirinkimai planuojami?
Atsakyti
jeigu jau visai atvirai g.gif , tai darželinėj grupėj ir aš su viena auklėtoja buvau apsibarusi, bet iki vedėjos nenukeliavau ax.gif
Atsakyti
pakelsiu ir as tema,mes ir nuo rytojaus zygiuosim i eglute i "peledziuku"grupe,gal atsiras daugiau mamyciu ax.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam daugiau mamyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 09 28, 15:46)
Laukiam laukiam daugiau mamyciu  4u.gif

Oi laukiam laukiam,mes plepuciu laukiam user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2009 09 28, 15:54)

thumbup.gif
Atsakyti

sokiai.gif
Atsakyti

Sveikutės, as savo abu mazuosius vedu i LD Eglute. Vidurinioji lankė praeitais metais "Pelėdžiukų" grupę, o dabar lanko iš lopšio perėjęs ir mažasis. "Pelėdžiukai"- super, auklėtojos tikrai nuostabios, tikrai geros, kad net prisiregistravau, nes negalėjau ramiai skaityti ir nepakomentuoti. Didelis ačiū auklėtojoms Laimutei ir Dianai už tokį šilta bendravimą su vaikais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarunemika @ 2009 09 30, 15:56)
Sveikutės, as savo abu mazuosius vedu i LD Eglute. Vidurinioji lankė praeitais metais "Pelėdžiukų" grupę, o dabar lanko iš lopšio perėjęs ir mažasis. "Pelėdžiukai"- super, auklėtojos tikrai nuostabios, tikrai geros, kad net prisiregistravau, nes negalėjau ramiai skaityti ir nepakomentuoti. Didelis ačiū auklėtojoms Laimutei ir Dianai už tokį šilta bendravimą su vaikais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif mes lankom peledziukus kaip faina,kad paraset,mes tik 2 diena tai kolkas aukletojos tikrai matos,kad labai mielos ,musu tos pacios Laima ir Diana thumbup.gif
Atsakyti
Smagu girdeti tik siltus atsiliepimus,tad ir temute tokia letoka,niu ner ka peikti thumbup.gif
Atsakyti
dziugu, kad dar atsirado mamyciu thumbup.gif
Atsakyti