Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas, indėliai ir pan.

QUOTE(Myliukas` @ 2009 12 14, 11:42)
O kad bankai nebankrutuos esate garantuota?Ne toks jau ir senas pavyzdys,kai Lietuvoje masiškai subankrutavo bankai  mirksiukas.gif Be to,pažiūrėjus į bankų ir gyvybės draudimo kompanijų susikūrimo metus,tai bankai nepalyginamai "jaunesni".  smile.gif
Del to, kas pas mus dejosi Sekundes ir Litimpex laikais - istatymines bazes skirtumais tada ir dabar domejotes? Siulau pasidometi, nuosirdziai smile.gif
nekantriai laukiu Jusu pavyzdziu su konkreciais Lietuvos banku ir draudimo kompaniju pavadinimais ir ikurimo metais smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2009 12 14, 15:08)
"Gyvybes draudimas + ir -" (tema iš bitės+ forumo):
nuoroda1

Žilvino Butkevičiaus (kuris, atrodo, rašė ir šioje diskusijoje) blogas, temos apie gyvybės draudimą:
nuoroda2
pigi reklama forumuose, normaliai pinigu gaila ar neuztenka? rolleyes.gif
Atsakyti

blink.gif
Nuorodas patalpinau, nes, mano nuomone, ten yra šiek tiek naudingos info, kaip ir Jūsų postuose šioje temoje, beje.
O, kad vienas asmuo dažniau minimas, tai respect jam kaip versliam žmogui ir tiek. Nematau reikalo kiekvienam žingsnyje įžvelgti klastas ir norą pasipelnyti.
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 12 14, 15:49)
Del to, kas pas mus dejosi Sekundes ir Litimpex laikais - istatymines bazes skirtumais tada ir dabar domejotes? Siulau pasidometi, nuosirdziai smile.gif
nekantriai laukiu Jusu pavyzdziu su konkreciais Lietuvos banku ir draudimo kompaniju pavadinimais ir ikurimo metais smile.gif

Būtinai specialiai jums, konkrečiai pasidomėsiu ir surašysiu mirksiukas.gif
O konkrečios reklamos aš kažkaip ten irgi neįžvelgiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2009 12 14, 17:40)
blink.gif
Nuorodas patalpinau, nes, mano nuomone, ten yra šiek tiek naudingos info, kaip ir Jūsų postuose šioje temoje, beje.
O, kad vienas asmuo dažniau minimas, tai respect jam kaip versliam žmogui ir tiek. Nematau reikalo kiekvienam žingsnyje įžvelgti klastas ir norą pasipelnyti.
kokias dar nuorodas su naudinga info galite patalpinti be siu, kad konkurencija butu? bigsmile.gif
QUOTE(Myliukas` @ 2009 12 14, 20:28)
Būtinai specialiai jums, konkrečiai pasidomėsiu ir surašysiu  mirksiukas.gif
O konkrečios reklamos aš kažkaip ten irgi neįžvelgiu  g.gif
Aciu, lauksiu smile.gif Kiek objektyviai Jusu nuomone gali patarti suinteresuotas asmuo, kurio tikslas vienas - parduoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 12 14, 19:54)
Kiek objektyviai Jusu nuomone gali patarti suinteresuotas asmuo, kurio tikslas vienas - parduoti? smile.gif

O jūs nebūkite taip užtikrinta svetimais tikslais. mirksiukas.gif Aš nesprendžiu apie jus vien tik iš jūsų postų,tad ir jūs taip nedarykit 4u.gif
Jei atsakant konkrečiai į jūsų suformuotą klausimą,tai žinoma,kad tas asmuo,kurio tikslas tik parduoti negali būti objektyvus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 14 gruodžio 2009 - 20:29
QUOTE(Myliukas` @ 2009 12 14, 21:27)
O jūs nebūkite taip užtikrinta svetimais tikslais.  mirksiukas.gif Aš nesprendžiu apie jus vien tik iš jūsų postų,tad ir jūs taip nedarykit  4u.gif
Jei atsakant konkrečiai į jūsų suformuotą klausimą,tai žinoma,kad tas asmuo,kurio tikslas tik parduoti negali būti objektyvus.  mirksiukas.gif
visiskai sutinku su Jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
to arana81

Gaila, kad nėra gūžtelėjimo pečiais įkonos.

Daugiau neturiu ką atsakyti, nebent, kad, jei rasiu/gausiu info aptariama tematika, kuri, manysiu, kad gali būti įdomi kitiems, būtinai pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2009 12 14, 22:10)
to arana81

Gaila, kad nėra gūžtelėjimo pečiais įkonos.

Daugiau neturiu ką atsakyti, nebent, kad, jei rasiu/gausiu info aptariama tematika, kuri, manysiu, kad gali būti įdomi kitiems, būtinai pasidalinsiu.
bus saunu 4u.gif tiesiog zmogus suinteresuotas parduoti konkretu produkta nebegali izvelgti jo trukumu. Sakau is asmenines patirties - pirmasis mano darbas pries daug metu buvo draudime smile.gif kas antras klientas apsidrausdavo vien tam, kad nuo jo atsikabinciau biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienas žmogus duodantis patarimą yra suinteresuotas, net kai siūlai santechniką ar baldžių, kuris tik padarė gerai darbą tau, bet tu jo nepažįsti, jį siūlydamas savo draugaui, tikiesi, kad kai vėl prireiks mesitro pagalbos, jam galėsi pasakyti, kad atsiuntei dar vieną klientą ir tikiesies nuolaidos.

O konsultantai už tam tikrus konkrečio sfirmos paradvimus gauna priedus, skatinimus ir kitokio tipo atlygį. Bijau tvirtinti, kad kažkas iš forumo dalyvių gauna atlygį iš kokios kontoros, bet tokia galimybė yra. smile.gif

Visi tarpininkai, tiek NT pardavėjai, paskolų brokeriai ar kitokie finansų konsultantai gauna atlygį iš kompanijų, kurių produktus siūlo. Dažniausia iir siūlo ne tai, kas žmogu itinka labiausiai, o tai už ką gauna didesnį komisinį. smile.gif

Sėkmės teisingai pasirenkant. smile.gif

Atsakyti
Laba diena,

Labai norėčiau atsiliepimų apie Aviva draudimą. Buvo atėję konsultantai į namus. Nugis pasijaučiau nemokanti taupyti ir gyventi ir išvis negalvojanti apie mirtį. Nu, bet man ten kažkas nerealaus. Už viską mokės dar padvigubins jei žūsiu. Ausies uždegimas irgi mokės doh.gif Įdomu kaip jiems tada su bankrutavimu, ar jis negresia?
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 19, 18:07)
Laba diena,

Labai norėčiau atsiliepimų apie Aviva draudimą. Buvo atėję konsultantai į namus. Nugis pasijaučiau nemokanti taupyti ir gyventi ir išvis negalvojanti apie mirtį. Nu, bet man ten kažkas nerealaus. Už viską mokės dar padvigubins jei žūsiu. Ausies uždegimas irgi mokės doh.gif  Įdomu kaip jiems tada su bankrutavimu, ar jis negresia?

Na nežinau kaip aviva bet as apsidraudęs PZU, ir tikrai nesiskundžiu. Pinigeliai po truputi kapsi.
Jei nebūčiau apsidraudęs, tuos pinigelius kažkur kitur jau būčiau išleidęs, o čia visgi atetičai kaupiu. Manau geras taupymo variantas, tiek man tiek sūnui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 19, 19:07)
Laba diena,

Labai norėčiau atsiliepimų apie Aviva draudimą. Buvo atėję konsultantai į namus. Nugis pasijaučiau nemokanti taupyti ir gyventi ir išvis negalvojanti apie mirtį. Nu, bet man ten kažkas nerealaus. Už viską mokės dar padvigubins jei žūsiu. Ausies uždegimas irgi mokės doh.gif  Įdomu kaip jiems tada su bankrutavimu, ar jis negresia?

O as kazkaip nepasitikiu tokiais stebuklais, juk is to gyvena visos draudimo kompanijos.. Sesuo dirba draudime ir uz kiek viena sutartele gauna nemazus pinigelius pvz. pensiju kaupimo sutartis 200lt i kisene. Beja pasidomejau ar ji pati yra sudarius bet kokia sutarti ir ka jus galvojat nei vienos! Viskas tuo pasakyta.. Kazkodel savo vaikuciams pinidelius kaupia paprastam banke sudarius kaupiamaji indeli (EURAIS) ir kas menesi ten perveda pinigelius nuo kuriu dar kaupiasi palukanos, nors pati klientam siulo investicini vaiku draudimo sutarti. Taigi sprendziam patys, kam ko reikia... g.gif
Papildyta:
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 12 28, 11:51)
Kiekvienas žmogus duodantis patarimą yra suinteresuotas, net kai siūlai santechniką ar baldžių, kuris tik padarė gerai darbą tau, bet tu jo nepažįsti, jį siūlydamas savo draugaui, tikiesi, kad kai vėl prireiks mesitro pagalbos, jam galėsi pasakyti, kad atsiuntei dar vieną klientą ir tikiesies nuolaidos.

O konsultantai už tam tikrus konkrečio sfirmos paradvimus gauna priedus, skatinimus ir kitokio tipo atlygį. Bijau tvirtinti, kad kažkas iš forumo dalyvių gauna atlygį iš kokios kontoros, bet tokia galimybė yra. smile.gif

Visi tarpininkai, tiek NT pardavėjai, paskolų brokeriai ar kitokie finansų konsultantai gauna atlygį iš kompanijų, kurių produktus siūlo. Dažniausia iir siūlo ne tai, kas žmogu itinka labiausiai, o tai už ką gauna didesnį komisinį. smile.gif

Sėkmės teisingai pasirenkant. smile.gif

Visiskai sutinku, taip ir yra drinks_cheers.gif Ju toks darbas ir is to gyvena, ziuri nuo kurios sutarties uzdirbs daugiau ta ir siulo. Kiek zinau naudingiausia sutartis yra pensiju fondai ir ilgalaikiai gyvybes draudimai pvz.20metu sutartis, nepelningiausia sutartis - privalomasis automobilio civilinis draudimas (tik keli procentai nuo sumos)
Atsakyti