Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas, indėliai ir pan.

Pasiskaičiau, kad šioje temoje dažnai lankosi draudejai, brokeriai.
Taigi, reikia patarimo. Baigiasi dukrai draudimas (ikisutuoktuvinis) taigi, gal parekomenduotumėte kaip drausti toliau, vis dėlto būsima studente..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolakola: 06 gegužės 2010 - 18:27
QUOTE(viilda @ 2010 04 07, 18:10)
Galima pinigus pasidėti į banką,ir bėdai atsitikus nusiimti,nes nematau prasmės tokias sumas mokėti, apsidraudžiau vienkartiniu ir tikrai turbūt niekas niekada neįkiš kaupiamojo schmoll.gif

bet bankas traumos ,nelaimingo asitikimo ar net mirties atveju neismokes kompensacijos gi

QUOTE(linosska @ 2010 04 27, 21:56)
labas, noreciau jusu nuomones apie taupomaji indeli, mane domina Swed banko  pasiulymas.Aciu.

tai i banka nueiti ir pasideti ,ir neimti ...bankas atspausdins jums pasiulyma ...

QUOTE(karra @ 2010 05 04, 16:35)
X g.gif  o is kur zinojote kuri kompanija didziausius komisinius klientui siulo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

XX jei jau norite kaupti kodel nepasirinkus kaupiamojo indelio: kazi ar ne daugiau galutiniame rez. gausite.

XXX sakote - lengvata pasinaudoti galima.. bet cia jau "tas ant to" (ta prasme +nuolaida-administravimas) tai koks tikslas  g.gif

X cia tik jusu logika tokia, kad siulys ta draudima, kuri daugiau komisiniu sumoka arba tas brokeris ilgai nepadirba tokiam darbe..

XX kaupiamas indelis neapsaugo nuo traumu, luziu ,mirties ...aplamai nuo nelaimingu atsitikimu

XXX o kodel gi nepasinaudot ...o tikslas tas kaip anuose punktuose rasiau ...

QUOTE(lolakola @ 2010 05 06, 19:26)
Pasiskaičiau, kad šioje temoje dažnai lankosi draudejai, brokeriai.
Taigi, reikia patarimo. Baigiasi dukrai draudimas (ikisutuoktuvinis) taigi, gal parekomenduotumėte kaip drausti toliau, vis dėlto būsima studente..... smile.gif

pasidaryti nauja draudima ...

Atsakyti
sveiki, kiek skaitau populiariausi čia investiciniai draudimai. Bet gal kas bandot pirkti pvz akcijas ar obligacijas? Didelės rizikos nenoriu - noriu patikimumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 17, 11:11)
sveiki, kiek skaitau populiariausi čia investiciniai draudimai. Bet gal kas bandot pirkti pvz akcijas ar obligacijas? Didelės rizikos nenoriu - noriu patikimumo smile.gif
akcijos yra rizikingiausia investicine priemone, rizikingesne net uz privaciu imoniu obligacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2010 05 17, 12:18)
akcijos yra rizikingiausia investicine priemone, rizikingesne net uz privaciu imoniu obligacijas 4u.gif

na o kaip su obligcijomis, geriau privačių įm ar valstybinės? nes šiuo metu investicinio indėlio palūkanos ~3%, tai nieko doro.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 17, 20:33)
na o kaip su obligcijomis, geriau privačių įm ar valstybinės? nes šiuo metu investicinio indėlio palūkanos ~3%, tai nieko doro.
valstybines yra patikimesnes ir maziau rizikingos nei imoniu, bet reikia ziureti situacija. Vienas Lietuvos bankas yra prisipirkes Graikijos obligaciju, kurios savo verte parodys tik atejus ju ispirkimo laikui. Gali buti, kad bus apskritai neispirktos blush2.gif
Atsakyti
sveiki, kokiam banke dabar labiausiai apsimoka dėti taupomajį indėlį?
ir, kaip manot, kada pakils palūkanos? nes dabar tai žiauriai mažos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2010 03 21, 18:16)
Prie manęs  tiek prikibo viena moteriškė drausti investiciniu draudimu "Avivoj",kad vos nepasirašėm sutarties,paskui šiap ne taip atsipeikėjom su vyru,taip puikiai jie ten moka smegenis apdumti doh.gif

ot be reikalo nesidraudet,mes visa seima apsidraude ir labai patenkinti,draugu seima taip pat,pvz nutiko drauges vyrui kelioneje nelaime,gavo ismoka,beje ir labai gera 4u.gif Masina draudi,nieko neatsitinka,juk irgi dingsta pinigai,o cia ar tu zmogus toks isitikines kad esi ir nieko niekada tau nenutiks g.gif
Aviva beje,labai patikima sena kompanija,ne kur is kokio patvorio isdygusi,pasidomekit giliau 4u.gif
Atsakyti
Apdraudziau savo sunu iki kol jam sukaks 20 metu,kad uztektu pinigu mokslam.Buvau daugeli draudimo bendruovese ir visi jie zada beveik ta pati,galiausiai pasirinkau PZU nes gavau savo personalini agenta ir esu tikrai laiminga kad mano vaiko ateitis bus uztikrinta,nes kiek zinau draudimo bendroves negali bankrotuoti?
Atsakyti
QUOTE(Rassytee @ 2010 06 11, 13:04)
Apdraudziau savo sunu iki kol jam sukaks 20 metu,kad uztektu pinigu mokslam.Buvau daugeli draudimo bendruovese ir visi jie zada beveik ta pati,galiausiai pasirinkau PZU nes gavau savo personalini agenta ir esu tikrai laiminga kad mano vaiko ateitis bus uztikrinta,nes kiek zinau draudimo bendroves negali bankrotuoti?

SEKMES JUMS SU PZU ,,DAR TOKIU AFERISTU REIKETU PAIESKOTI,,cia tikrai apsaugos jusu vaika,kad net ismokas pamirsit nelaimei atejus,,
Atsakyti
QUOTE(Rassytee @ 2010 06 11, 14:04)

"personalini agenta" gauna visi klientai, nes nes "agentams" naudinga tureti savo klientu ir jais rupintis, jie is to gi pinigus gauna smile.gif tuo labiau, kad kitaip apsidrausti gyvybe, negu kad per draudimo tarpininka, jums niekaip neiseitu. kazkuris zmogs gi visada parasa deda smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(lurdi @ 2010 06 13, 00:14)
SEKMES JUMS SU PZU    ,,DAR TOKIU AFERISTU REIKETU PAIESKOTI,,cia tikrai apsaugos jusu vaika,kad net ismokas pamirsit nelaimei atejus,,

lurdi, jus gal jau esat susidure su PZU, kad sitaip kategoriskai kalbat?
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2010 06 13, 17:56)
"personalini agenta" gauna visi klientai, nes nes "agentams" naudinga tureti savo klientu ir jais rupintis, jie is to gi pinigus gauna smile.gif tuo labiau, kad kitaip apsidrausti gyvybe, negu kad per draudimo tarpininka, jums niekaip neiseitu. kazkuris zmogs gi visada parasa deda smile.gif))
Papildyta:
lurdi, jus gal jau esat susidure su PZU, kad sitaip kategoriskai kalbat?

Taip buvom pas juos,tai jiems randas per mazas,o kantrybe truko kai,kaimyne apliejo balkona per balkone esancia skyle,na ligotas zmogus ant jos nepykau,iskvietem policija surase,kad apipiltas balkonas,sugadinti naujai ideti langai,balkone esantys daiktai,grindys,ir tt nes apliejo su dazais,na ir atvyksta ekspertass,pasirodo kad viskas gerai,apziurejo,duoda atsakyma ,,negalime jums padenkti nuostoliu nes,,,,balkonas nera itrauktas i draudima,ir netgi taip,jei mano balkonas nukristu jie niekuo man nepadetu,,padedem remonta virtuvei,rudeni perslapo namo sienos ir sugadino remonta,atsilupo dazai,ekspertu isvada ,,,mes neatsakome uz blogas namo siules,,
Atsakyti