Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

QUOTE(ddaivux @ 2007 04 10, 12:04)
Sveikos   Turiu bėdą ir nežinau, kaip panaikint. Šiandien padariau Windows atnaujinimą ("update"), po to įjungiant ir išjungiant kompiuterį pradėjo rodyt kažkokias neaiškias lenteles. Rašo, jog "you may be a victim of software counterfeiting, your windows is not genuine". Ir startuojant reikia pasirinkti, ar gauti tą "genuine", ar atidėti. Nuėjau į nuorodą, jog gauti, puslapis lyg ir microsoft.com, bet nieko nebesuprantu, mokėti reikia  Ir dabar visada tos lentelės iššoka, nemoku panaikint 
Dėkui, jei galėsit pagelbėti
Parsisiuntei tai, ko nereikejo  .
Spaudi Start - Run. Irasai regedit ir spaudi Enter. Lange, kuris atsidarys, susirandi papke WgaLogon ir trini ja lauk.
Papke randasi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon
. Tik daugiau nieko neistrink
Perkrauk kompa ir turetu viskas susitvarkyti.
pas mane ta pati problema, bet sulietuvintas kompas, gal išverstumėt, kaip tą patį padaryt sulietuvintam kompe? blush2.gif  4u.gif

Nu tu duodi gerbiamoji, negana to, kad jau išspręstas problemas tau iš naujo aiškinti reikia(tam yra paieška) tai dar ir vertimo nori, nors čia ir pačiam bukiausiam turėtų viskas aišku būti. Juk viskas kuo išsamiausiai, kaip ant delno ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 10 balandžio 2007 - 13:19
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 10, 13:18)
Nu tu duodi gerbiamoji, negana to, kad jau išspręstas problemas tau iš naujo aiškinti reikia(tam yra paieška) tai dar ir vertimo nori, nors čia ir pačiam bukiausiam turėtų viskas aišku būti. Juk viskas kuo išsamiausiai, kaip ant delno ...

labai ačiū už pagalbą... nemaniau kad taip sunku g.gif o dėl bukumo, tai manau yra ir bukesnių tongue.gif jei sunku padėt tai ir nereikia, manau atsiras ir kitų... aš už tai, kad jei nesupranti tai geriau išsiaiškint, o ne dar didesnių nesamonių privelt... nekartą man padėjai, labai ačiū, bet šį kartą blink.gif
Atsakyti
ačiū visiems padėjusiems 4u.gif
Jau viskas varkoj ax.gif matai palemonai, išsiverčiau ir be tavo pagalbos tongue.gif vietoj 3 sakinių, galėjai 3 žodžių vertimą įdėt, bet gal pats nelabai žinai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 04 10, 15:45)
ačiū visiems padėjusiems 4u.gif
Jau viskas varkoj  ax.gif matai palemonai, išsiverčiau ir be tavo pagalbos tongue.gif vietoj  3 sakinių, galėjai 3 žodžių vertimą įdėt, bet gal pats nelabai žinai... ax.gif

Aš irgi kažkada pasinaudojau tuo raudonu tekstu, o vėliau vienas geras žmogus vaistus "prirodė" - dabar mano windozės "legalios".
Atsakyti
niekas nezino, kaip man pagelbeti??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
? ax.gif
Atsakyti
blink.gif keista... gal koks virusas įsiveisė?Kada skanavai kompiuterį?
Atsakyti
QUOTE(iievukas @ 2007 04 18, 21:13)
blink.gif keista... gal koks virusas įsiveisė?Kada skanavai kompiuterį?

nesenai unsure.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
g.gif pabandyk dar karą perskanuot
Atsakyti
nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pagalbos ax.gif

Ar įmanoma legalius vokiškus windows XP professional pakeist į lietuviškus? ax.gif
Interneto žmonės neturi, kompą gavo dovanų iš Vokietijos doh.gif Nieko nesupranta, prašė perrašyt windowsus, bet man gaila, kad jie tada legalius praras g.gif Ar įmanoma toks pakeitimas? Ieškojau info internete, likau susipainiojus ir nieko nebesuprantu. Tad jei kas žinot prašau tiksliai paaiškint kaip tai daryti ar nedaryti biggrin.gif
Dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 04 21, 22:48)
Labai norėčiau pagalbos  ax.gif

Ar įmanoma legalius vokiškus windows XP professional pakeist į lietuviškus?  ax.gif 
Interneto žmonės neturi, kompą gavo dovanų iš Vokietijos  doh.gif  Nieko nesupranta, prašė perrašyt windowsus, bet man gaila, kad jie tada legalius praras  g.gif  Ar įmanoma toks pakeitimas? Ieškojau info internete, likau susipainiojus ir nieko nebesuprantu. Tad jei kas žinot prašau tiksliai paaiškint kaip tai daryti ar nedaryti  biggrin.gif
Dėkinga  4u.gif

Taip, kalbą pakeisti visai nesunku. Žinoma, ji nepasikeis kardinaliai, tačiau didžioji dalis -- taip.
Žiūrėti čia.
Atsakyti