QUOTE(BoženaT @ 2008 01 19, 19:05)
Aš buten tą dalyką perskaičiau 2 kartus ir pagalvojau butent taip daryt, bet na man pasirode kad ne toks mano atvejis, nes žvaigždute apačioj yra o kai paspaudžiu ją, tai tik tada prašo instaliot arba ne..
Žinot aš tikrai atsiprašau, bet jei Jum patogiau kritikuot ir parodyt savo protinguma nei paaiškint gal ( kas netaip, gal jus ne taip paaiškinot )gal tai data juokios prasmes ir rašyti čia nera, nes galima ir gražiau paaiškint o ne rašyti, kad mes čia skaityt nemokam.
supranti kaip buna kai žmogus kažka gerai supranta ir žino jam atrodo kad ir visiems tas pats vienodai suprantama ir tttt. ir negali suprast kad paprastam žmogiukui nera taip paprasta.manau ka čia kritikuojat ir pan, galetum paaišknt ko prašo.juk koks skirtumas koki teksta rašai kai jau rašai

ir daugiau gautumet maloniu žodžių nei kritikos ar nepasitenkinimu.o jei jus nervuoja "bukos" nesuprantančios moterys-merginos nu nerašykit nieko tesiog ir viskas.atsiras kas gales padet
nieko asmeniško tik nuomone mano -kuria prašau gerbt.
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень