o kiek kainuoja legalus W?

QUOTE(settle @ 2008 10 29, 20:06)

[quote=settle,2008 10 29, 22:29]nukillini ka tai reiškia?
arba va ką tik sugalvojau kitą būdą, turėtų suveikt
Start > Control panel > Administrative tools > Local security policy > Software restriction policies > Additional rules (ant jo spauskite dešinį pelės mygtuką) > New path rule >
[[SIZE=7]B]nurodai, kur yra tas wgatray - o kur jis yra?
Security level: disallowed
Ir spaudžiam ok.
d
ka reiškia tai? kaip padaryti? esu visai žalia.....
Start > Control panel > Administrative tools > Local security policy > Software restriction policies > Additional rules (ant jo spauskite dešinį pelės mygtuką) > New path rule >
Ir spaudžiam ok.
d

QUOTE(Zylute1 @ 2008 10 30, 10:52)
velniai juos žino, xp dabar net nebepardavinėja, bet gal vis tiek kažkaip galima tą licenciją įsigyt. Kažkas apie 300lt manau.
Papildyta:
[quote=Zylute1,2008 10 30, 11:57]
Ir spaudžiam ok.
d

[/quote]
1. Niekada taip nedarkyk citavimo, geriau jau pabaigoj viską surašyk, jei nemoki su citatų skaidyt

2. Nukillinti - nužudyti, nutraukti , paspausti end process, jei apie task managerį kalbam.
3. jei būtum atidžiau pažiūrėjus mano duotą nuorodą, tai žinotum, kad wgatray yra system32 aplanke (jei neklystu).
4. Kas dėl to paskutinio, tai aš aiškiau nebegaliu, tiesiog iš eilės spausk tai ką surašiau.
Papildyta:
QUOTE(xglobus @ 2008 10 30, 11:33)
Gerai, kad padėjo

[quote=Zylute1,2008 10 30, 11:57]
Ir spaudžiam ok.
d
[/quote]
Apie tai jau buvo nekartą rašyta. Juolab sprendimo variantų nemažai. GAlima net padaryti beveik legalius , kuomet kuo puikiausiai eina visi updeitai. Gogle tam labai padeda.
Ir spaudžiam ok.
d

[/quote]
Apie tai jau buvo nekartą rašyta. Juolab sprendimo variantų nemažai. GAlima net padaryti beveik legalius , kuomet kuo puikiausiai eina visi updeitai. Gogle tam labai padeda.
QUOTE(Taktas @ 2008 10 30, 14:20)
Matai, ne visi Google moka naudotis

atsiprašau, kad paklausiau čia, o ne google ieškojau. sunku, galit neatsakinėti. kam juoktis.

QUOTE(Zylute1 @ 2008 10 30, 16:20)
atsiprašau, kad paklausiau čia, o ne google ieškojau. sunku, galit neatsakinėti. kam juoktis.

Oi, oi. Pirma niekas ir nesijuokia. Tokiu klausimų buvo begalė, reikia tik paisška pasinaudoti.
Antra, ar matai lango viršuje mėlyna užrašą apie netoleruojamus veiksmus...
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2008 10 30, 20:53)
Kaip galiu pati pasidaryti (susikurti) 2 lokalų diską, o C diskas, kad būtų tik System? Ir jeigu tai įmanoma, tai po to ar galiu kaip nors padaryti, kad tas diskas būtų D (Local Disk), o visi sekantys toliau eitų abėcėlės seka?
Taip galima. Tiksliau reiktu situaciją žiūrėti vietoje.
Instaliuodamas naują kompą visuomet "skaldau" diską. Labai daug problemų išsisprendžia ateičiai.
QUOTE(Taktas @ 2008 10 30, 21:40)
Taip galima. Tiksliau reiktu situaciją žiūrėti vietoje.
Instaliuodamas naują kompą visuomet "skaldau" diską. Labai daug problemų išsisprendžia ateičiai.
Kokią situaciją žiūrėti? Na galiu papasakoti. Kompiuteris darbinis, nenaujas, lėtokas, tiesa, žadama keisti į naują, ir gal tada būtų geriausia daryti tą disko "skėlimą"? ...nors gal ir šitam nepakenktų

Bet esmė tame, kad prie kokio kompiuterio bedirbčiau, man norisi to antro disko, gal tai kažkiek apsaugotų kompiuterį nuo "pakibimo", kai dokumentai ir programos būtų atskirti
O dabar prašau pasakyti, ką turėsiu daryti, norėdama padalinti diską (susikurti)

QUOTE(Mona187 @ 2008 10 30, 23:25)
Kokią situaciją žiūrėti? Na galiu papasakoti. Kompiuteris darbinis, nenaujas, lėtokas, tiesa, žadama keisti į naują, ir gal tada būtų geriausia daryti tą disko "skėlimą"? ...nors gal ir šitam nepakenktų
O problema tame, kad jis neįrašantis (yra diskų skaitytuvas, bet neįrašantis tiktais). Ir norint persikelt informaciją, reiks jungti USB raktą, irgi reiks ieškoti. kur jį prijungti procesoriaus nugaroj.
Bet esmė tame, kad prie kokio kompiuterio bedirbčiau, man norisi to antro disko, gal tai kažkiek apsaugotų kompiuterį nuo "pakibimo", kai dokumentai ir programos būtų atskirti
O dabar prašau pasakyti, ką turėsiu daryti, norėdama padalinti diską (susikurti)

Nelegaliai būdais atsisiųsti programą partition magic ir su ja bandyt atskelt

QUOTE(settle @ 2008 10 30, 23:28)
Netinka