Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

gal galit padeti blush2.gif
kaip pašalinti is kompiuterio win 2000, kad galėčiau instaliuoti XP, nes man ant virsaus kažkaip instaliuoja blush2.gif
gal suprantamai paaiškinau

ačiukas iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 03 06, 14:16)
gal galit padeti  blush2.gif
kaip pašalinti is kompiuterio win 2000, kad galėčiau instaliuoti XP, nes man ant virsaus kažkaip instaliuoja  blush2.gif
gal suprantamai paaiškinau

ačiukas iš anksto  4u.gif

Instaliuoja ant virsaus - tai tikriausiai instaliuoji pasileidus win2000

1. Ikisk xp cd i kompa.
2. restartink/ijunk kompa
3. ismes uzrasa press any key to boot from cd, paspausk bet ka (jei taip nenutiko reikia BIOS'e nustatyt kad pirmiausia krautu is cd)
4. tada jau prasides instaliacija. (jei angliskai moki tai susigaudysi)

kazkas tokio, visos instaliacijos pasirinkimu mintinai nemoku smile.gif

skaityk cia skyrius "Steps to Clean Install XP"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookis Pistacijus: 06 kovo 2009 - 14:23
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 03 06, 14:17)
Instaliuoja ant virsaus - tai tikriausiai instaliuoji pasileidus win2000
1. Ikisk xp cd i kompa.
2. restartink/ijunk kompa
3. ismes uzrasa press any key to boot from cd, paspausk bet ka (jei taip nenutiko reikia BIOS'e nustatyt kad pirmiausia krautu is cd)
4. tada jau prasides instaliacija. (jei angliskai moki tai susigaudysi)

kazkas tokio,  visos instaliacijos pasirinkimu mintinai nemoku  smile.gif
skaityk cia skyrius "Steps to Clean Install  XP"

kaip laptope atsidaryti ta BIOs'ą, paprastam kompe spausti DELETE reikia, o laptope neveikia taip g.gif

radau bet visviena man jo neatidaro g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberčiukas: 06 kovo 2009 - 14:53
Nezinau ar cia reik rasyti siuo klausimu,bet pabandysiu blush2.gif

Pas mane visi failai,ikonos ir t.t.mazi,raides visur l.mazytes,gal kas geltu pagelbet ir paaiskint,kaip galima padaryt,kad vel visi failai ir t.t. butu normalaus dydzio ax.gif blush2.gif

Tiesa,turiu dar viena problemyte,palietus monituriu ar truputi sujudinus stala,vaizdas monitoriuje pradeda lietis,kas tai galetu buti?kodel taip yra ir ar galima ka nors padaryti,kad viskas butu normaliai g.gif

P.S Nezinau ar tai su tuo susija,bet mum perinstaliavu windowsus,iki perinstaliavimo viskas buvo normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 06 kovo 2009 - 17:18
Instaliavau NeroStartSmart ir daba, kai atidarai koki paveiksliuka visada atsidaro su sita programa. O man inai labai nepatinka, noreciau kuo paprasciau.

Anksciau atsidarydavau su Microsoft Office Picture Manager, gal yra budas kur nors varnele uzdet, kad ir vel automatiskai atsidarytu su Picture Manager?
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2009 03 06, 17:14)
Nezinau ar cia reik rasyti siuo klausimu,bet pabandysiu blush2.gif

1.Pas mane visi failai,ikonos ir t.t.mazi,raides visur l.mazytes,gal kas geltu pagelbet ir paaiskint,kaip galima padaryt,kad vel visi failai ir t.t. butu normalaus dydzio ax.gif  blush2.gif

2.Tiesa,turiu dar viena problemyte,palietus monituriu ar truputi sujudinus stala,vaizdas monitoriuje pradeda lietis,kas tai galetu buti?kodel taip yra ir ar galima ka nors padaryti,kad viskas butu normaliai g.gif

P.S Nezinau ar tai su tuo susija,bet mum perinstaliavu windowsus,iki perinstaliavimo viskas buvo normaliai.

Del 2 issiaiskinau pati kas buvo.
Del 1 buciau l.dekinga jei kas pagelbetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 03 06, 15:32)
kaip laptope atsidaryti ta BIOs'ą, paprastam kompe spausti DELETE reikia, o laptope neveikia taip  g.gif

radau bet visviena man jo neatidaro  g.gif  g.gif  g.gif

Priklauso nuo gamintojo. Ziurek pradzioje pakrovimo gal uzmatysi trumpam ka spaust, uzrasys. Daznai buna F2 arba F10,F11. Trumpai tariant kazkas is efu. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2009 03 06, 21:08)
Instaliavau NeroStartSmart ir daba, kai atidarai koki paveiksliuka visada atsidaro su sita programa. O man inai labai nepatinka, noreciau kuo paprasciau.

Anksciau atsidarydavau su Microsoft Office Picture Manager, gal yra budas kur nors varnele uzdet, kad ir vel automatiskai atsidarytu su Picture Manager?

Spaudi ant paveiksliuko desini peles klavisa -> Open with -> Pasirenki norima programa -> Uzdedi varnele "Always use ..."
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 23, 19:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - tai jau taip, microsoftas leis taip paprastai ištrinti windozių autentiškumo tvirtinimo šnipą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Nors jau apie šitą problemikę diskutuota buvo nemažai, bet:

Spaudi Start - Run. įrašai regedit ir spaudi Enter. Lange, kuris atsidarys, susirandi papkę WgaLogon ir trini ją lauk.
Papkė yra HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\WgaLogon . Daugiau nieko trinti nereikia.
Perkraunam PC ir viskas OK.

Labai labai ačiū už pagalbą, pati niekaip nemokėjau ištrinti blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 balandžio 2009 - 12:30
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 12, 13:30)
Labai labai ačiū už pagalbą, pati niekaip nemokėjau ištrinti  blush2.gif  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na va kaip smagu. smile.gif
Atsakyti
Turiu tokia problema ismeta kazkokia lentele windows produkto aktyvavimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aisstukas @ 2009 04 21, 19:54)
Turiu tokia problema ismeta kazkokia lentele windows produkto aktyvavimas unsure.gif

Nusipirk licenciją ir nebemėtys.
Atsakyti