Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonoterapija

Aš prisidedu prie išbandžiusų, tik su neigiamais vertinimais, kadangi jis visiškai nepagelbėjo dėl mano problemos (baisiai skauda raumenis ir sąnarius be aiškios priežasties, visos galimos atmestos), maniau, jei nepadės dėl to, bent jau oda taps gražesnė, tapsiu energingesnė ar dings nuovargis, bet nė velnio, toliau džiaugiuos vis užpuolančiais spuogais, o energijos bet kokie klodai išvis dingo. Ozonoterapijos kurso vidury viskas taip paūmėjo, kad oi, bet gydytojai sakė taip turi būt, pasidaviau ir patikėjau, galiausiai po kurso paūmėjimas nesibaigė, tai toliau gydytoja teigė, kad dvi savaites po to atseit paūmėjimas galimas, tačiau tas paūmėjimas pasidarius kursą jau gan seniai kaip nesibaigia, taip nesibaigia. Ir nenumanau čia sutapimas ar ne, bet nelikau patenkinta šituo stebuklu, gailiuosi, kad išbandžiau. Nemanau, kad visi pacientai tokie patenkinti kaip kad "Miramedos" puslapy atsiliepimuose, kur viskas atrodo rašyta vieno žmogaus ir labai labai jau teigiama. Aišku, verslas, tad logiška, kad bent jau neutralių ar blogų atsiliepimų būti ten ir negali. Aišku, manau yra visokiausių atvejų, kai tai padeda ar bent jau nepakenkia. Pasidalinkit dar savo nuomone apie ozonoterapijos procedūros besidariusios, įdomi jūsų nuomonė kiek tai padeda, o galbūt kam ir pablogėjo?
O šiaip bent jau paskaičius atrodo nemažai atvejų, kai tai padėjo, tad jei tik turit apsčiai pinigų, galit pamėginti.
Atsakyti
QUOTE(Novelle @ 2012 05 13, 20:06)
Aš prisidedu prie išbandžiusų, tik su neigiamais vertinimais, kadangi jis visiškai nepagelbėjo dėl mano problemos (baisiai skauda raumenis ir sąnarius be aiškios priežasties, visos galimos atmestos), maniau, jei nepadės dėl to, bent jau oda taps gražesnė, tapsiu energingesnė ar dings nuovargis, bet nė velnio, toliau džiaugiuos vis užpuolančiais spuogais, o energijos bet kokie klodai išvis dingo. Ozonoterapijos kurso vidury viskas taip paūmėjo, kad oi, bet gydytojai sakė taip turi būt, pasidaviau ir patikėjau, galiausiai po kurso paūmėjimas nesibaigė, tai toliau gydytoja teigė, kad dvi savaites po to atseit paūmėjimas galimas, tačiau tas paūmėjimas pasidarius kursą jau gan seniai kaip nesibaigia, taip nesibaigia. Ir nenumanau čia sutapimas ar ne, bet nelikau patenkinta šituo stebuklu, gailiuosi, kad išbandžiau. Nemanau, kad visi pacientai tokie patenkinti kaip kad "Miramedos" puslapy atsiliepimuose, kur viskas atrodo rašyta vieno žmogaus ir labai labai jau teigiama. Aišku, verslas, tad logiška, kad bent jau neutralių ar blogų atsiliepimų būti ten ir negali. Aišku, manau yra visokiausių atvejų, kai tai padeda ar bent jau nepakenkia. Pasidalinkit dar savo nuomone apie ozonoterapijos procedūros besidariusios, įdomi jūsų nuomonė kiek tai padeda, o galbūt kam ir pablogėjo?
O šiaip bent jau paskaičius atrodo nemažai atvejų, kai tai padėjo, tad jei tik turit apsčiai pinigų, galit pamėginti.

As, kai dabar pagalvoju, tai gailiuosi, kad ismeciau tiek pinigu. Ejau, kad pageretu savijauta (o ypac su skydliauke), tikejausi daugiau is siu nemaloniu proceduru. O pas Jus energijos stoka ir spuogai, gal taip pat su skydliauke problemos, nes man tai tokie simptomai yra.
Atsakyti
QUOTE(Inga38 @ 2012 05 15, 07:12)
As, kai dabar pagalvoju, tai gailiuosi, kad ismeciau tiek pinigu. Ejau, kad pageretu savijauta (o ypac su skydliauke), tikejausi daugiau is siu nemaloniu proceduru. O pas Jus energijos stoka ir spuogai, gal taip pat su skydliauke problemos, nes man tai tokie simptomai yra.

sveiki, netycia pamaciau ir perskaiciau,
nejau nesupratote, kad visi papildai, visokie kiti irenginiai tik verslas ir tik pelnas,
o del skydlaiukes-patariu pilnai issitirti, nes tai zolelems ir kitiems pseudo papildams nepasiduodantis organas, kuris reguliuoja visa hormonu apykaita musu organizme,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 05 17, 23:35)
sveiki, netycia pamaciau ir perskaiciau,
nejau nesupratote, kad visi papildai, visokie kiti irenginiai tik verslas ir tik pelnas,
o del skydlaiukes-patariu pilnai issitirti, nes tai zolelems ir kitiems pseudo papildams nepasiduodantis organas, kuris reguliuoja visa hormonu apykaita musu organizme,

Aisku issityriau ir daktarai stebi jau seniai, bet buvau kazkur skaiciusi, kad ozonoterapija pagerina bukle, uzkibau ant reklamos kabliuko smile.gif . Nors gal kam nors ir padeda. Ten maciau daug zmoniu, kurie ejo jau ne pirmus metus ir labai gyre si metoda.
Atsakyti
Inga, dėkui, būtinai išsitirsiu! Šiaip jau žadėjau, tai reikia susiimt ir skydliaukę pasitikrint, nors prieš keletą metelių buvo viskas gerai, bet ką gali žinot kaip dabar smile.gif
Atsakyti
Laba visoms, netyčia čia užklydau 'ant atsiliepimų' apie ozonoterapiją - pirmiausiai tai jos yra kelios, viena, kur paima iš žmogaus kraują, prisotina jį deguonimi ir suleidžia atgal. Antra, kai pučia vandenį su ozonu ant odos, ir pan., t.y. išoriškai.

Jei kalbėti apie kraujo prisotinimą ir suleidimą atgal - tai esu išbandžiusi vieną kartą, gal prieš kokius šešis metus, nes jaučiau praradusi energiją, aišku tada buvo ruduo, bet jėgų nebuvo visiškai niekam. Taip man niekada nebuvo, tai ir nepatiko užtat labai taip jaustis. Praėjau gal kokias 5 procedūras, nes tada buvo 4 mokamos, 5-ta dovanų, kainavo brangiai ir tada - po 100 litų kiekviena, bet likau labai patenkinta. Pajutau pagerėjimą jau po pirmo karto, labai atsigavau, kokius 4 metus po tų procedūrų apskritai nesirgau nei gripais, nei slogomis, nei virusais. Man labai padėjo, ir užtat dabar ruošiuosi siųsti savo vyrą toms procedūroms, nes jis ištisai virusuoja, net dabar serga - čiaudo, sloguoja ir pan. (nežinau, kaip jį ištraukti kitaip, nes imuninė tai visai nusilpusi).

Tiems, kas serga skydliaukės ligomis tikrai nepadės ozonoterapija - tai juk harmoninė sistema. Hormonus tvarko akupunktūra, pati išbandžiau, nes reikėjo sutvarkyti FSH pas mane jis buvo per aukštas (nuo 22 nužemino rodiklius iki 11, kai norma 10).

Ozonoterapija- paviršinė - tai pagalba odai, randams, žaizdoms greičiau gyti.

Ozonoterapija į kraują - tai labiau šąlančioms galūnėms, kraujotakai, bendram nuovargiui, labiau pagerinti kraują, kad jis deguonies kuo daugiau prisisotintų pats ir išnešiotų organams. Tie, kas serga konkrečiomis ligomis reikėtų ieškoti konkretesnių ir tikslesnių gydymo būdų, nei šioji, labiau profilaktinė.

Tiek trumpai. Tikiuosi kam nors padėjau.
Atsakyti
As cia uzklydau ivedus google atsiliepimai apie ozonoterapija.Mama daresi Miramedoje Klaipdoje,vienas kartas 120lt,pasidare 4,jau po antro pasijuto blogai,na bet sake cia normalu...na ir ka galvojat pasidare tuos keturius,pasijuto labai blogai,isvezem su greitaja,daktaru nuosprendis,kad organizmas isvis isvalytas,neber nei magnio nei kalcio ir tt,zodziu atsigauna moteris dabar privaryta vitaminu ir pan,vakar nakti pasileido kraujas is nosies,pasirodo nosyje skylute atsirado,uzdegino,tai va daktarai sako laukiam kas cia vel islys,ir pasake kad del visko kaltas tas ozonas kad mano mamai jo isvis nebuvo galima daryt doh.gif bet per konsultacija niekas nei tyrimu dare nei kazko,sugebejo tik 3 klausimus uzduoti ir dar 60lt nurove doh.gif uz tokius bajerius galima gi i teisma paduoti,nezinom ka dabar daryt unsure.gif mamai labai blogai,savijauta tragiska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2012 07 18, 12:22)
As cia uzklydau ivedus google atsiliepimai apie ozonoterapija.Mama daresi Miramedoje Klaipdoje,vienas kartas 120lt,pasidare 4,jau po antro pasijuto blogai,na bet sake cia normalu...na ir ka galvojat pasidare tuos keturius,pasijuto labai blogai,isvezem su greitaja,daktaru nuosprendis,kad organizmas isvis isvalytas,neber nei magnio nei kalcio ir tt,zodziu atsigauna moteris dabar privaryta vitaminu ir pan,vakar nakti pasileido kraujas is nosies,pasirodo nosyje skylute atsirado,uzdegino,tai va daktarai sako laukiam kas cia vel islys,ir pasake kad del visko kaltas tas ozonas kad mano mamai jo isvis nebuvo galima daryt  doh.gif bet per konsultacija niekas nei tyrimu dare nei kazko,sugebejo tik 3 klausimus uzduoti ir dar 60lt nurove  doh.gif uz tokius bajerius galima gi i teisma paduoti,nezinom ka dabar daryt  unsure.gif  mamai labai blogai,savijauta tragiska  verysad.gif

Nezinau kodel zmones darosi kazkokias proceduras, be kraujo tyrimu g.gif
As dariausi ozona su pilnu kraujo tyrimu, kuriame aiskiai matesi ko organizme truksta, tokio tyrimo ligoniu kasos nekompensuoja, ji daro tik privaciai. Atidziau rupinkites savimi ir savo artimaisiais.
O tuos 60 Lt, tai paima nei uz nieka, proceduros mokamos ir zmogus vistiek pats nusprendzia ar jis nori jas daryti ar ne. Nuo ozono blogiau nebuna, taigi stato paprasta laseline kaip ir ligoninese tik truputi prisotina ozonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga38: 19 liepos 2012 - 09:43
Sveiki,
įdedu nuorodą į mokslinių straipsnių apie ozonoterapiją puslapį.

Ozonotherapy
Atsakyti
as tai dariausi del dermatito, tai kazkiek palemgvino, bet dabar vel as pats
Atsakyti
Jeigu kam įdomu, kaip tik www.euroklinika.lt šį mėnesį pradėjo teikti ozonoterapijos paslaugas. Kadangi pati pradžia, tai pigiau dabar daro. Kiek žinau, dabar ten daro kraujo prisotinimą, lašelines su ozonu, paviršinė ozono procedūra (ranka ar koja į maišą su ozonu), turi galimybę pagaminti ozonuoto vandens (gerti vietoje), yra ozono inhaliacijos, vėliau gal aliejaus prisotinimą darys ir pan. Pasiskambinkit, jų puslapyje tam yra atskiras telefonas duotas smile.gif Šiaip daug procedūrų su ozonu galimos. Dar yra kremai, šampūnai su ozonidais, priemonės hemorojaus gydymui ir t.t. Visko dar nespėja, nes tik viena moteriškė dirba, dar kainos derinamos. Naudokitės proga kol pigiau smile.gif

Man teko išbandyti kraujo prisotinimą ir lašelines. Kraujo prisotinimas efektyvesnis ir greičiau trunka. Neseniai per TV teko Kauno Mirameda atliekamą procedūrą šiek tiek pamatyti, tai galiu pasakyti, kad Euroklinikoje daro kitaip ir su kitokiu aparatu.
Ai tiesa dar teko išbandyti kosmetinę procedūrą, kai ozonas plona adata po oda švirkščiamas smile.gif Tskant "bandomasis triušis" buvau smile.gif Niekada aš tų moterų matomai nesuprasiu... bent jau man tas ozono stumdymas po oda kažkaip susižavėjimo nekelia biggrin.gif Nu bet sako padeda nuo raukšlių ar dar ten kažko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 10 rugsėjo 2012 - 14:26
dariausi 10 kartu sia terapija, tai tas pats ar dariausi, ar ne... ismesti pinigai
Atsakyti