QUOTE(elenyte23 @ 2005 11 28, 15:58)
Sveikutės, aš taip pat galėčiau pasidalinti savo patirtimi
Mes praeitą vasarą šventėm vestuves Petrauskų sodyboje, buvau prisiskaičius visokių komentarų

O dabar galiu pati pasakyti šios sodybos privalumus ir trūkumus..
Privalumas, kad tai pakankamai nuošali vieta, visai netoli Nemunas, gražiai sutvarkyta aplinka, daug vietos pasisėdėti lauke, tačiau tik esant geram orui, nes jei lytų tai vietos labai sumažėtų, nėra stogo lauke. O viduje vietos šokti tai labai nedaug. Dėl miegojimo tai problemų mums nebuvo, nes buvo gyvenančių Kulautuvoje, bet jei norėtum 50 žm. suguldyti tai sunkiai, nes yra gal 13 dviviečių lovų.. ir dar apie 20 ant čiužinių galima paguldyti. Dar yra nedidelis minusas kad mažokai dušų tik 2, bet tai labai nesijautė.
Dėl maisto galiu pasakyti, kad buvo sočiai, skaniai ir įvairus.. Aišku ne kaip restorane, bet čia ir nėra restoranas..
Man ten patiko... oras buvo puikus.. nuotaika gera.. visko užteko ir visi buvo patenkinti
na ash irgi galiu pasidalinti patirtim apie ''Petrausku sodyba''
kaip sake elenyte privalumas ir pats didziausias tai aplinka, tikrai labai grazu,daug vietos tik tame minusas, kad viduj tvora aukstesne nei i gatve todel apturejom nemalonu dalyka, dingo taures ir fakelai
mums pasitaike geras oras taigis shokom lauke, jei butu reikeje tai daryti viduj butu nekas. beje pamirsau pasakyti, kad pas mus vestuvese buvo 48 zmones.
Miegoti vietos tiktai uzteko, ''senima'' guldeme kambariuose kuriuose buvo po 2-3 dvigules lovas, o jaunimas miegojo bendram kambary ant ciuziniu. Jaunuju kambarys mazutis, bet jaukus
del dusu tai vat tiktai mazokai, ryte buvo eiles, o tualetu kazkaip pakako.
Deel maisto tai tikrai labai skanus karsti, o shaltu na turbut pakankamai buvo, nes pati nlb valgiau, bet kiti lyg ir nesiskunde maisto stoka.
o vat minusai tai, kad kaip sakiau gan atvira aplinka ir jokios apsaugos, patys turesit saugoti savo daiktus, neduokdie ju bus lauke.
o antras aptarnavimas, mano mama nesiojo gerimus, juos atidarinejo ir t.t.istisai reikejo prasyti, kad atnestu gaivas ar nurinktu nesvarias lekstes. Na, bet cia gal tik mums taip pasitaike..
o siaip kaina tikrai prieinama, mes mokejom uz zmogu 80litu 2 dienoms, cia iejo nakvyne ir maistas, gerimus, alu ir saldu su alaus stalu pirkom papildomai.