Labas vakaras, mergikės

Įkišiu ir aš čia savo trigrašį, manau nėra nė vieno gyd, kaip ir paprasto žmogaus idealaus, visiems galima rasti ir pliusų ir minusų, aš beveik 7nerius metus lankiausi pas Valančiutę(Ligeikienę), bet paskutiniu metu dėl kai kurių jos paelgių esu labai nusivylusi ir dabar kai pastojau pradėjau lankytis pas Vilutienę, nežinau kaip ji kaip gyd, nes buvau labai trumpai su ja susidūrusi, bet nežinau , negaliu per save perlipti ir patikėti savęs tokiu metu gyd Lygeikienei

, nenoriu jos šmeišti ar kaip nors vadinti nes tikrai yra moteručių kurioms ji geriausia, gal čia tik mano tokia nuomonė

Dar daugelio išliaupsintas p. Domarkas, kaip jis išvis gali su nėščiomis dirbti, jei jau mane ramų žmogų jis iki isterinių ašarų davedė kai laukiausi pirmo, tai nežinau kaip jam turi patikti, kad jautresnės sielos mamytės nepravirkdytų, jis tiesiog skyriuje mane visaip išvadino ir pareiškė, kad gimdymo namai tai ne autobusų stotis iš kurios nori atvažiavai, nori išvažiavai, o aš tiesiog paklausiau gal galiu namo važiuoti

, bet po to su budinčia gyd viską sutarėm, nes ponas Domarkas net nesivargino pasidomėti ko aš iš vis čia guliu

, o gulėjau tik dėlto kad po švenčių sausio 1d man pasirodė lašelis kraujo (iki gimdymo buvo likę nedaug laiko) kadangi buvo išeiginės ir nebuvo kam rimtai manęs apžiūrėti tai ir paguldė

Žodžiu pas jį tik pačiu blogiausiu atveju eičiau, o šiaip jis man labai atgrąsus žmogus, bet čia tik man

Nu ir išsiliejau
Kas pas ką lankotės, jei jums pas tą žmogų gerai tai ir valio, nė vienas gyd nenori kad mūsų leliūnams kas nors nutiktų