seiptai as pas ja nesilankiau mane kita kydytoja pagulde i ligonine del pykinimo ir vemimo .papuoliau pas ja i palata .buvo viskas gerai pakol neisrase vaistu nuo kuriu mano vaiko sirdute sustojo .ir ji pati buvo pasimetusi net domarkas neleido jai daryti abrazijos .be to kai atsiguliau i ligonine kaip ji pati sake kad visi tavo tyrimai yra idialus net nekraujavau tai ka jus apie tokia gyditoja butumete galvojusios
QUOTE(jove @ 2007 01 23, 12:51)
seiptai as pas ja nesilankiau mane kita kydytoja pagulde i ligonine del pykinimo ir vemimo .papuoliau pas ja i palata .buvo viskas gerai pakol neisrase vaistu nuo kuriu mano vaiko sirdute sustojo .ir ji pati buvo pasimetusi net domarkas neleido jai daryti abrazijos .be to kai atsiguliau i ligonine kaip ji pati sake kad visi tavo tyrimai yra idialus net nekraujavau tai ka jus apie tokia gyditoja butumete galvojusios
Užjaučiu dėl leliuko
Na prieš gimdymą mano tyrimai taip pat buvo idealūs, nėštumo metu neturėjau didelių problemų, ir planinis cezaris buvo atliktas pagal numatytus gimdymo terminus, tačiu mažiukas gimė smarkiai pridusęs (iš žalių vandenų).
Gydytojai ne Dievai, o ir aparatūros ne tokios jau galingos, kad viską parodytų.
Labukas, kazkaip nematau o kas nors pas Margelienę gimdėte?
QUOTE(Atėnė V @ 2007 01 20, 21:37)
O kokių tau įrodymų reikia?Domarkas būsimą mamą ,,prižiūrėjo''nuo pradžios iki nelaimingos pabaigos,aš nenoriu rašyti ir komentuoti kitų žmonių skausmo,aš tik noriu pasakyti,kad NE VISADA Domarkas susitvarko su savo darbu už kurį paprašo su juo atsiskaityti.Gal paneigsit,kad už vizitą jis paprašo 30 lt,cezarį-600lt ir dar paklausia ,ar sumokėjot anesteziologui?Jei jis turėtų savo privatų kabinetą,tada šie pinigėliai būtų teisėti,o dabartinę jo veiklą aš vertinu kaip-REKETAVIMĄ.
Tą atsitikimą, aki dėl Domarko kaltės žinau ir aš,o be to savo kaltę pats pripažino, atsiprašė gimdyvės, bet ką gali reikšti tas atsiprašymas tokioj situacijoj? Liūdna, kad tokie dalykai aplinkui vyksta

QUOTE(rimazu @ 2007 01 23, 13:58)
Užjaučiu dėl leliuko
Na prieš gimdymą mano tyrimai taip pat buvo idealūs, nėštumo metu neturėjau didelių problemų, ir planinis cezaris buvo atliktas pagal numatytus gimdymo terminus, tačiu mažiukas gimė smarkiai pridusęs (iš žalių vandenų).
Gydytojai ne Dievai, o ir aparatūros ne tokios jau galingos, kad viską parodytų.
as suprantu kad gydytojai ne dievai ir pas juos einame kad gydytu mus o nenugyditujinai man skyre vaistus tokius kurios negalejo skirti ir ji pati suprato kai jai pasakiau ji man pareiske kad per daug zinau .seiptai merginos jei gulesis lygoninese ir jums atnes vaistu pirmiausiai paprasykit kad duotu apie juos pasiskaityti o paskui jau gerkite
man tai net siurpas per kuna nuejo
kai del gydytoju kaltes yra prarandami taip laukiami vaikiukai
As pati tikiuosi siomis dienomis suzinoti gera naujiena kal laukiuose, o jei taip ivyks tai zadu pas D. Ligeikiene lankytis. Ji man patinka, nors paskutiniu metu labai jau pas ja pacienciu padaugejo tai kartais tik po savaites gali pakliuti pas ja.

kai del gydytoju kaltes yra prarandami taip laukiami vaikiukai

As pati tikiuosi siomis dienomis suzinoti gera naujiena kal laukiuose, o jei taip ivyks tai zadu pas D. Ligeikiene lankytis. Ji man patinka, nors paskutiniu metu labai jau pas ja pacienciu padaugejo tai kartais tik po savaites gali pakliuti pas ja.
QUOTE(jove @ 2007 01 23, 11:51)
ka jus apie tokia gyditoja butumete galvojusios
tą patį, ką ir tu

QUOTE(knopke26 @ 2007 01 23, 20:38)
kai busi nescia zinosi kada ateiti gi per vizita paskirs kita data o jei kas negero priims ir taip. tik daznokai uz duru ilgai tenka laukti pas ja, kaip sakant islenda nenumatytu atveju

ten eiliu nera visai,uzsirasai tam tikram laikui ir priema.
pas vilutiene nera beveik eiliu.... pastebejau tik viena dalyka, jei dirbi kokioj tai geroj imonej ji priima be eiles..... taip buvo ir man ..... uzsiregistarvau..aisku uzpilde kortele nesciosios ir sakau jau reiks laukt eilutej....o pries mane kokios 5 mamytes kurios jau seniausiai lauke...tai va ji islindo ir sako man....eime.......
ir dar kai maner apziurejo apie pinigus nebuvo ne kalbos....kai paklausiau kiek viskas kainuos. t.y visa prieziura ji sako : dabar netai svarbiausia.....