[quote=Irme,2007 03 28, 02:51]
Pritariu
Siaip priezasciu yra ir daugiau: akys, spaudimas, siauras dubuo ir kt. Bet tos kurios gali patarciau gimdyti. Na nebent as kai susiduriau su abiem variantais siulau naturalu
[/quote]
Sveikos.
Pati nesioju akinukus, regejimas minusinis, tai idomu pasidare koks didelis tas minusas turi buti, kad darytu cezari? Nejau paciai neleis gimdyt?
[/quote]
dar ta tema pasiryškinau truputėlį... tai pasirodo, naturaliai gimdyti nelabai leidžia jei yra pakitimai akių dugne. pas mane tai -6 ir -7 dioptrijos buvo, bet veliau pasidariau lazerio operacija, bet iš pricipo vistiek likau trumparege. kažkaip daug visokiu abejoniu pradėjo iškilti, kai ruošiuosi pastoti.
Balčiūnienė man labai patinka,bet žiauriai nervina tos eilės pas jč - ji mane irgi agituoja pastoti, bet norisi pasitarti išsamiau,kokiu papildus pavartoti ir pnš. o ji laiką konsultacijų riboja
nežinau, kal keisti gydytoją? iš poklabių supratau ,kad jurgaitienė, vilutienė ir pečiulis yra su geriausiomis rekomendacijomis, ane?
tik kaip jas surasti - internete nerandu ju privačių kab. adresų - ar jie privačiai konsultuoja?
velnias - norisi kuo geriausio gydytojo, ir kuo toliau net geriausi atrodo nepakankamai geri... matyt kyla panika

aš apskritai isterike gana esu ligu klausimais. ir nors pastojimas ne liga - bet kaip norisi, kad viskas vyktų sklandžiai, o tai labai priklauso nuo gydytojo.
[