Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika (Cankunas ir kt.)

Kurie jusu manymu yra graziausi papludymiai Meksikoje?
Atsakyti
tema kazko 'apmirus' unsure.gif
pagaliau uzsisakem bilietus ir skrisim i Cancuna rugpjucio gale thumbup.gif laukiu - nesulaukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2010 05 06, 08:06)
tema kazko 'apmirus'  unsure.gif
pagaliau uzsisakem bilietus ir skrisim i Cancuna rugpjucio gale  thumbup.gif laukiu - nesulaukiu  blush2.gif

Labai lauksim ispudziu. Kur zadate apsistoti?
Atsakyti
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2010 05 06, 10:06)
pagaliau uzsisakem bilietus ir skrisim i Cancuna rugpjucio gale  thumbup.gif laukiu - nesulaukiu  blush2.gif

savarankiskai, ar per agentura?
Atsakyti
Gal yra buvusiu geguzes gale, birzelio pradzioje Cancun'e? Skaiciau,kad birzeli prasideda lietaus sezonas,gal kas buve galetu pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
Sveiki, taigi jei kas keliavote į Meksiką ar šiaip galėtumėt suteikti naudingos informacijos būčiau labai dėkinga. Man ši kelionė aplamai būtų pirma. Noriu sužinoti ar į Meksiką reikia vizos, ar kelioninio paso? O gal tik su kortele galima? Ar labai griežtos taisyklės važiuojant ten ir ar skrendant lėktuvu, tai su persėdimu? Būtų naudinga betkokia informacija. Dėkoju iš anksto. smile.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif Aš taip pat ketinu keliauti į Meksiką ir norėčiau sužinoti daugiau apie tai smile.gif gal žinote ar reikia turėti skiepų pasą (kiek girdėjau vykstant į Centrinę ir Pietų Ameriką reikia pasiskiepyti nuo geltonojo drugio) ir jei tarkim persėsiu du kartus Jav iki Meksikos tai ar reikia turėti vizą ar tą leidimą į Jav?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2010 05 23, 20:12)
savarankiskai, ar per agentura?

internetu, agenturos tinklalapyje,viska susitvarkem ax.gif

vizos lietuviams nereikia kiek zinau schmoll.gif o del skiepu, tai irgi niekas nieko nesake unsure.gif kazkaip ir galvos delto nesuku rolleyes.gif

man klausimas iskilo, ka daryti su pinigais g.gif ar cia issikeisti, ar nuvaziavus geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sticky_Toffee: 03 liepos 2010 - 01:38
QUOTE(Lituanita:) @ 2010 06 22, 17:42)
Sveiki, taigi jei kas keliavote į Meksiką ar šiaip galėtumėt suteikti naudingos informacijos būčiau labai dėkinga. Man ši kelionė aplamai būtų pirma. Noriu sužinoti ar į Meksiką reikia vizos, ar kelioninio paso? O gal tik su kortele galima? Ar labai griežtos taisyklės važiuojant ten ir ar skrendant lėktuvu, tai su persėdimu? Būtų naudinga betkokia informacija. Dėkoju iš anksto.  smile.gif

Vizos nereikia, lėktuve duoda užpildyti kortelę-vizą.
Paso reikia, nes ne ES.
Skristi reikia tikrai su persėdimu, jei iš Lietuvos. Mes skridom Vilnius-Frakfurtas-Kankunas.
Papildyta:
QUOTE(yoyota @ 2010 06 27, 20:40)
sveiki smile.gif Aš taip pat ketinu keliauti į Meksiką ir norėčiau sužinoti daugiau apie tai smile.gif gal žinote ar reikia turėti skiepų pasą (kiek girdėjau vykstant į Centrinę ir Pietų Ameriką reikia pasiskiepyti nuo geltonojo drugio) ir jei tarkim persėsiu du kartus Jav iki Meksikos tai ar reikia turėti vizą ar tą leidimą į Jav?

Skiepų paso nereikia.
Perrsėdant Amerikoj, įtariu, leidimo JAV reikės, bet nesu tikra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sticky_Toffee @ 2010 07 03, 02:36)
internetu, agenturos tinklalapyje,viska susitvarkem  ax.gif

vizos lietuviams nereikia kiek zinau  schmoll.gif  o del skiepu, tai irgi niekas nieko nesake  unsure.gif kazkaip ir galvos delto nesuku  rolleyes.gif

man klausimas iskilo, ka daryti su pinigais  g.gif  ar cia issikeisti, ar nuvaziavus geriau  g.gif

Pinigus galite keisti vietoj. Kursas "normalus".
Atsakyti
Sveikos merginos,

noreciau ir as paklausti kaip su orais Cancun'e birzelio-rugpjucio men? Oficialiai lietingas sezonas, o neoficialiai? g.gif
Ir kaip ten viskas atrodo po ekologines katastrofos Meksikos ilankoje?
Aciu!

Atsakyti
kas buvote chichen itza, ar butina pirkti turus su gidais? ar galima tiesiog eiti patiems pasizvalgyti? kiek ten laiko praleisti mazdaug reiktu paskirti? verta laukti vakaro sviesu sou?
o kaip apie Coba? Ar Isla Mujeres ir Cozumel daugmaz panasios?

ka dar patartumete aplankyti netoliese Kankuno, isskyrus tuos parkus.

aciu labai kas atsakysite
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2010 11 21, 07:57)
kas buvote chichen itza, ar butina pirkti turus su gidais? ar galima tiesiog eiti patiems pasizvalgyti? kiek ten laiko praleisti mazdaug reiktu paskirti? verta laukti vakaro sviesu sou?
o kaip apie Coba? Ar Isla Mujeres ir Cozumel daugmaz panasios?

ka dar patartumete aplankyti netoliese Kankuno, isskyrus tuos parkus.

aciu labai kas atsakysite

Chichen itza - tikrai nereikia turo pirkti. stenkitės nuvažiuoti kuo anksčiau, kol dar nesuvažiavę turistų autobusai. 3-4 val - pakanka, šviesų šou bent jau man didelio įspūdžio nepaliko,bet jei jau liksite -pasiimkite vertimą, nes ispaniškai pasakoja majų istoriją - gaila būtų praleisti
Isla mujeres -- labai maža sala. Conzumelyje nebuvau, bet IM man labai labai patiko. jauku, arti, gražu, mažiau žmonių
būtinai paplaukiokite Cenotes'e
Tulumas irgi labai vertas dėmesio
Atsakyti