Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika (Cankunas ir kt.)

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 10 21, 15:59)
Esu valges meksikietisko maisto: turi tam tikra prieskoni. Visur. Ar tai butu mesa, ar tai butu saldainis  ax.gif  nu neitin man  blush2.gif 

kur jus ji valget? g.gif

Del alaus, tai as jo nesu didele megeja, tai man tik sysaliukas toks geriasi, tai labai Tecate patiko, toks svelnus ir silpnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 10 22, 05:10)
kur jus ji valget?  g.gif

Buvusi kolege del seimyniniu priezasciu gyveno kuri laika Meksikoj, tai kai buvo pargrizus pasisveciuoti Lietuvon atveze lauktuviu. Kita kolege skrido anos aplankyti, tai vel teko lauktuviu ragauti. Dar Ispanijoj kazka tokio kramciau. Apie musu kioskeliu buritos patylesiu, nes turbut nesiskaito biggrin.gif
Supratau, kad man turbut nepasiseke ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 21, 22:46)
del vaiku sutinku  drinks_cheers.gif
bet gi ir nuo vaiku priklauso, lektuve nemazai mazameciu skrido ir kaip tu sakei superiskai atlaike kelione.

oi negaliu, kai prisimenu tas pasvirusias palmes, balta smeliuka.... mmmmmm..... noriu DAR tongue.gif
o dar silti ir faini zmones, skanus maistas wub.gif tekila wub.gif

kokiame viesbutyje jus buvot? kai mes rinkomes labai daug tokiu dideliu monstrisku monolitu pasiuloj i kuriuos visai nesinorejo lysti..... o vaikai visi gyvi pakilo visi gyvi ir nusileido, kadangi man buvo aktualu kaip tie ilgieji skrydziai su vaikais tai stebejau akylai biggrin.gif
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 10 21, 22:59)
blink.gif  kazka busiu praleides
Nu supratau minti. Dar Barbadosos sala ten kazkur nepertoli yra, girdejau is giminiu irgi - rojus zemej...

ten daug visko arti, reik ziuret kur kaina bus geriausia ten ir varai biggrin.gif musu pirmas pasirinkimas buvo Kuba, bet paskui Meksika pasiule pigiau tai is principo nebuvo skirtumo nes Karibuose dar nebuvau buvus... bet dabar noreciau vel i Meksika blush2.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2011 10 21, 23:09)
Oi kaip aciu uz smagius ispudzius  thumbup.gif

zinok tiksliai nepasakysiu, bet tu delfinariumu ten velnias gyvas ir visi viesbuciai , visi aplink siulo tuos pasiplaukiojimus, as buvau Playa del Carmen salia sito miestelio, kainavo 159$ bet kazkaip atgauni paskui 40$ es duoda toki vauceri kitai ekskursijai, ji pristatai i viesbuti ir grazina pinigelius.... nu vietoj ishsiaiskinsit. Tik jau foto brangiai kainuoja 1vnt 29$ tai geriau kazkuris is savu kad pafotkintu wink.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 10 21, 23:18)
* lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
** na cia kaip sakant, skonio reikalas. Man pavyzdziui ten ziauriai skanu viskas.

nu va man irgi ziauriai skanus ten maistas, kur valgai ka valgai viskas super tiesiog... tarkim jei vel palyginimui tas artimesnes siltas salis turkija graikija nu vistiek tie padaziukai mesyte belekokia plaukioja o cia taip sakant viskas SUPER! AS ALAUS IRGI NEMEGEJA IR KOKI GERIAU NE NEZINAU PAVADINIMO, BET BUVO VISAI NIEKO KAI PER PIETUS TAIP KARSTA ATSIGAIVINT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 10 22, 08:04)
Buvusi kolege del seimyniniu priezasciu gyveno kuri laika Meksikoj, tai kai buvo pargrizus pasisveciuoti Lietuvon atveze lauktuviu. Kita kolege skrido anos aplankyti, tai vel teko lauktuviu ragauti. Dar Ispanijoj kazka tokio kramciau. Apie musu kioskeliu buritos patylesiu, nes turbut nesiskaito  biggrin.gif
Supratau, kad man turbut nepasiseke ir tiek  ax.gif

nu sakyciau netik musu kioskeliu buritos nesiskaito, bet ir lauktuvinis maistas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2011 10 22, 10:56)
nu va man irgi ziauriai skanus ten maistas, kur valgai ka valgai viskas super tiesiog... tarkim jei vel palyginimui tas artimesnes siltas salis turkija graikija nu vistiek tie padaziukai mesyte belekokia plaukioja o cia taip sakant viskas SUPER! AS ALAUS IRGI NEMEGEJA IR KOKI GERIAU NE NEZINAU PAVADINIMO, BET BUVO VISAI NIEKO KAI PER PIETUS TAIP KARSTA ATSIGAIVINT smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 22, 11:45)
nu sakyciau netik musu kioskeliu buritos nesiskaito, bet ir lauktuvinis maistas mirksiukas.gif

man atrodo pas mus viskas meksikietiska kur yra iberta meksikietisku santa marijos prieskoniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar yra kas paciam Kankune geresnio pamatyt? Gal buvot toj kazkokioj didziulej parduotuvej - keliose vietose ja radau pamineta. Ar yra vietiniu organizuojanciu keliones, ar viskas per viesbucius?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 10 22, 01:04)
Buvusi kolege del seimyniniu priezasciu gyveno kuri laika Meksikoj, tai kai buvo pargrizus pasisveciuoti Lietuvon atveze lauktuviu. Kita kolege skrido anos aplankyti, tai vel teko lauktuviu ragauti. Dar Ispanijoj kazka tokio kramciau. Apie musu kioskeliu buritos patylesiu, nes turbut nesiskaito  biggrin.gif
Supratau, kad man turbut nepasiseke ir tiek  ax.gif

nu paraset visur, bet kaip matau normalaus sviezio masto nesat valges, siaip jis tikrai pas juos gan ivairus savo skoniu, nuo visishkai paprastu be prieskoniu patiekalu, iki priprieskoniuotu tiek, kad tikrasis maisto skonis vos jauciasi, cia jau atsirinkti reikia kas tinka ir patinka. Pas mus labai daug autentishku meksikietishku restoraneliu, tai prisivalgom visokio maisto ir skanaus ir nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 10 22, 12:45)
pas juos gan ivairus savo skoniu, nuo visishkai paprastu be prieskoniu patiekalu, iki priprieskoniuotu tiek, kad tikrasis maisto skonis vos jauciasi, cia jau atsirinkti reikia kas tinka ir patinka.

drinks_cheers.gif
as pvz. ziauriai nemegau nei jelapeno, nei cilantro schmoll.gif po keliones i Meksika, pas mus namuose visada darau salsa rolleyes.gif ir nei dienos be jos doh.gif man ten viskas daugmaz skanu rolleyes.gif thumbup.gif noriu vel doh.gif
Atsakyti
Planuojam kelione sausio pradzioje i Mexika norejau paklausti ar buvusios kuri Tulum (Riviera Maya) miestelyje mes issirinke resorta Dreams (jame buvom DR labai patiko) . O gal galit kazka kito parekomenduoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2011 11 01, 19:43)
Planuojam kelione sausio pradzioje i Mexika norejau paklausti ar buvusios kuri Tulum (Riviera Maya) miestelyje mes issirinke resorta Dreams (jame buvom DR labai patiko) . O gal galit kazka kito parekomenduoti? g.gif

o jus planuojate poilsine?ar kartu pazintine?
Atsakyti
Labuka,labai prasau mergaites patarkite,parekomenduokite gera viesbuti,gruodzio galui noriu nusipirkti kelione i cankuna,o laiko ne tiek jau ir daug,ekskursiniu kelionu sarasa daug maz jau susidariau is jusu pasakojimu,bet va viesbucio niekaip neissirenku,mano vyras labai pasyvus poilsiautojas,tai mums labai aktualu ir pats viesbutis.
aciu labai.
Atsakyti
Pabandykit per booking.com arba tripadvisor.com paskaityti atsiliepimus apie viesbucius. Nors tai subjektyvus atsiliepimai, bet mums padejo ne vienoje kelioneje.
Atsakyti