QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 10, 17:28)
Mano namuose irgi kukli aplinka, bet kadangi masažuoju su reiki, už pusantros valandos masažą imu 80 Lt. Būna, kad ir dvi valandas masažuoju...Nuo kliento priklauso. Nebent užsisako dešimt masažų. Patinka man mano darbas- ateina labai mieli žmonės masažuotis.
Man tai tinka ir kukli aplinka, as ne baisi ponia. Man svarbiausia yra, kad tiktu masaziste, jos rankos, kad nuo jos sklistu ramybe. Ir, kad masazas duotu nauda.

Siuo metu, naudos ieskau ne atpalaiduojanciuose masazuose, o kas stipriai "isciupinetu, ismaigytu", kad oda palygetu.
O del jaukumo, tai esu vaiksciojus daug i "Shanti" salona, ( jauciu jei susitiksim, paaiskes, kad ir pas tave, Vaizgante, buvau

), atvaiksciojau du abonentus ( 20kartu ), bet paskutiniu metu, man eme neatitikt kainos ir kokybes santykis ir nustojau. Nesiplesiu del ko,pati dirbai ir zinai ta ju virtuve. Man, kaip klietei irgi jautesi beprasidedantis "konvejeris", tai uz tokia kaina.... Noriu pasakyt, kad aplinka gali but ir labai kukli, bet jauki. Masaziste neturetu blaskytis tarp atsiliepinejimo mobiliu telefonu ir kliento, nezvilgciot i laikrodi. Supranti, ka noriu pasakyt. Tikiu, kad taip ir dirbi, nes girdejau daug gero pasakyto tavo adresu.
Linkiu geru klientu