Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 19:01)
vilnietės, gal kam reikia čili pipirų ar baklažanų daigų? Pas mane ryškiai per daug jų. Galėtume keistis į kokius kitus daigelius  ax.gif

del baklazanu-nutylesiu,..nes neuzauginsiu unsure.gif o del cili pipiru,gal ir neblogai ,tik reikia pagalvoti ,kas jums mainams tinka g.gif dar reikia tu kokybisku daigu smile.gif as pernai kaimynams dovanojau mase daigu(pom.) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 18, 18:07)
del baklazanu-nutylesiu,..nes neuzauginsiu unsure.gif o del cili pipiru,gal ir neblogai ,tik reikia pagalvoti ,kas jums mainams tinka g.gif dar reikia tu kokybisku daigu smile.gif as pernai kaimynams dovanojau mase daigu(pom.) wub.gif

oi ne, tik ne pomidorai biggrin.gif Savų turėsiu tiek, kad reiks antro šiltnamio reiks prašyt biggrin.gif
Na, gėlyčių gal kokių ax.gif

Pipiriukai ir baklažaniukai jau išsodinti po vieną į atskirus indelius, auginasi lyg po antrą porą tikrųjų lapelių (kai sugygo, išvežiau pas mamą, nes namie vietos nebeturiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 kovo 2010 - 18:12
QUOTE(saintlina @ 2010 03 18, 19:10)
oi ne, tik ne pomidorai  biggrin.gif  Savų turėsiu tiek, kad reiks antro šiltnamio reiks prašyt  biggrin.gif
Na, gėlyčių gal kokių  ax.gif

Pipiriukai ir baklažaniukai jau išsodinti po vieną į atskirus indelius, auginasi lyg po antrą porą tikrųjų lapelių (kai sugygo, išvežiau pas mamą, nes namie vietos nebeturiu).

lotuliukas.gif pomidorai2.gif kai turesiu ka pasiulti,parasysiu smile.gif gelyciu auginu ivairiu.
Atsakyti
Man, man reikia čili!
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 19, 15:09)
Man, man reikia čili!

parašiau až mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek čiliukų auginti vienam vazone? ar keli išsitektų ar vieną palikti? vazonas 2 litrų
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 22, 22:52)
kiek čiliukų auginti vienam vazone? ar keli išsitektų ar vieną palikti? vazonas 2 litrų

Vieną ax.gif
Atsakyti
Prie to paties, kad jau kalba apie vazonėlius prasidėjo biggrin.gif
Kokio maždaug dydžio vazonėlio reikia čiliukam? g.gif
Papildyta:
Žinutėj prieš tai, kaip suprantu, patarimas nesusijęs su vazonėlio dydžiu, o su tuo, kad negerai du augaliukus vienoj krūvoj sodinti... Ar čia galioja ir tai, kad 2 litrų vazonėlis yra tinkamas?
Atsakyti
as pernai sodinau gal i puses litro, o gal ir mazesni ir viskas gerai buvo uzteko jiem vietos...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 23, 15:19)
as pernai sodinau gal i puses litro, o gal ir mazesni ir viskas gerai buvo uzteko jiem vietos...

priklauso nu o veislės kokie augs.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 23, 08:52)

dėkui Greisi,sodinsiu vieną,
o ar tilps 2 l vazonėlyje- matysim pagal čiliuko savijautą cool.gif
Atsakyti
Atėjau girtis. Tas didysis - tai žiemojęs, po to genėtas ir dabar baisiai daug lapų išleidęs ir 15-20 naujų vaisių užmezgęs tabaskas, o šalia mažuliukas (kairėj) - čiliuko daigas (ačiū už jį saintlina!)

user posted image
Atsakyti