mergos, kaip tas "parure" tariasi? as dar karta suzaveta kristutes konsultantem. ne tai, kad ideda bet koki megineli, bet paklausia ko ir kokios firmos noreciau prisirinkau guerlaino gerio cia gal pries ala krize ant aptarnavimo bando suzaist. bet isiap fain
mergos, kaip tas "parure" tariasi? as dar karta suzaveta kristutes konsultantem. ne tai, kad ideda bet koki megineli, bet paklausia ko ir kokios firmos noreciau prisirinkau guerlaino gerio cia gal pries ala krize ant aptarnavimo bando suzaist. bet isiap fain
mergos, kaip tas "parure" tariasi?
as dar karta suzaveta kristutes konsultantem. ne tai, kad ideda bet koki megineli, bet paklausia ko ir kokios firmos noreciau prisirinkau guerlaino gerio cia gal pries ala krize ant aptarnavimo bando suzaist. bet isiap fain
ir as taip elgiuos
man patinka guerlain blizgesiukas is naujos kolekcijos 802, tikras chameleonas, pakuotej atrodo ryskus, o ant lupu - labai svelni rozine spalvyte, nors padauginus galima isgauti ir ryskesne
ir as taip elgiuos
man patinka guerlain blizgesiukas is naujos kolekcijos 802, tikras chameleonas, pakuotej atrodo ryskus, o ant lupu - labai svelni rozine spalvyte, nors padauginus galima isgauti ir ryskesne
Joo, bel blizgesiuku as tau pritariu. Super. Nusipirkau dviejus skirtingu kolekciju. Labai jais patenkinta. Suo metu Guerlain blizgesiai pas man patis patis.