Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 08, 00:35)
tikrai nesigailiu nusipirkus,nors ir kainyte nemaza rolleyes.gif o kokia priemone tepat ja.su kempine ar su kokiu sepeteliu? 4u.gif

Tik sepeteliu - zymiai lygiau pasidengia. wink.gif

O meteoritu tema cia: METEORITAI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 12 08, 01:57)
Tik sepeteliu - zymiai lygiau pasidengia. wink.gif

O meteoritu tema cia: METEORITAI smile.gif

dekoju mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Guerlain issima Precious Light - Smoothing illuminator
va tokį daikčiuką
būtų įdomu išgirsti įspūdžius ax.gif
Atsakyti
mergos, kaip tas "parure" tariasi? biggrin.gif
as dar karta suzaveta kristutes konsultantem. ne tai, kad ideda bet koki megineli, bet paklausia ko ir kokios firmos noreciau bigsmile.gif prisirinkau guerlaino gerio rolleyes.gif cia gal pries ala krize ant aptarnavimo bando suzaist. bet isiap fain
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 12 19, 16:11)
mergos, kaip tas "parure" tariasi?  biggrin.gif
as dar karta suzaveta kristutes konsultantem. ne tai, kad ideda bet koki megineli, bet paklausia ko ir kokios firmos noreciau  bigsmile.gif  prisirinkau guerlaino gerio  rolleyes.gif  cia gal pries ala krize ant aptarnavimo bando suzaist. bet isiap fain

"pariur"

Ir ką gi įdėjo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 12 19, 15:11)
mergos, kaip tas "parure" tariasi?  biggrin.gif
as dar karta suzaveta kristutes konsultantem. ne tai, kad ideda bet koki megineli, bet paklausia ko ir kokios firmos noreciau  bigsmile.gif  prisirinkau guerlaino gerio  rolleyes.gif  cia gal pries ala krize ant aptarnavimo bando suzaist. bet isiap fain

Cia Kaune???????
Atsakyti
O man labai idomu, kaip nuejus i Kristute paprasyti, kad leistu i savo indeli pabandymui isideti sitos pudrytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 12 20, 22:07)
O man labai idomu, kaip nuejus i Kristute paprasyti, kad leistu i savo indeli pabandymui isideti sitos pudrytes  g.gif

parasciausiai - prieini prie stendo, jei pasimaiso konsultante - paklausi ar galiu isipilti
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 20, 23:19)
parasciausiai - prieini prie stendo, jei pasimaiso konsultante - paklausi ar galiu isipilti

Arba prie to paties stendo pasiimi ir neprasius isipili. ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 gruodžio 2008 - 07:22
QUOTE(shopingas @ 2008 12 30, 07:53)
Arba prie to paties stendo pasiimi ir neprasius isipili. ax.gif

ir as taip elgiuos biggrin.gif
man patinka guerlain blizgesiukas is naujos kolekcijos 802, tikras chameleonas, pakuotej atrodo ryskus, o ant lupu - labai svelni rozine spalvyte, nors padauginus galima isgauti ir ryskesne
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 30, 07:33)
ir as taip elgiuos  biggrin.gif
man patinka guerlain blizgesiukas is naujos kolekcijos 802, tikras chameleonas, pakuotej atrodo ryskus, o ant lupu - labai svelni rozine spalvyte, nors padauginus galima isgauti ir ryskesne

Joo, bel blizgesiuku as tau pritariu. Super. Nusipirkau dviejus skirtingu kolekciju. Labai jais patenkinta. Suo metu Guerlain blizgesiai pas man patis patis. biggrin.gif
Atsakyti