Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(*moon* @ 2009 04 17, 10:35)
O tai gerai, nes turiu ir tbs ir ez sepetelius, jau galvojau kad teks pirktis dar viena specialu  doh.gif

Cia manau individualus dalykas - kiekviena atsirenka patogiausia sepeteli tam reikalui. Man TBS puikiai pakabina meteoritus, o yra kam nepakabina ju. Man pvz tam reikalui Smashbox #19 visai nepatiko, nors yra kas ji giria be galo.
Atsakyti
likau patenkinta parure extreme pudryte , maskuoja gerai,islieka ilgai,blizgesys islindo,bet labai minimaliai,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 17, 04:29)
As turejau EZ sepeteli, tai mna labai jau siurkstus jis pasirode - teptis lyg ir nieko, bet sujautrindavo oda, tai tokie kaip smulkus uodo ikandimai atsirasdavo  doh.gif

turejau EZ sepeteli ir as, blogiu blogis, brozdindavo oda, toks dilgciojimas budavo, per siurkstus, ne, ne, ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 04 18, 10:52)
likau patenkinta parure extreme pudryte , maskuoja gerai,islieka ilgai,blizgesys islindo,bet labai minimaliai,super thumbup.gif

as jau atsisveikinau su extreme parure iki rudens, kaip minimum, nes man ji pavasariui-vasarai tikrai per sunki rolleyes.gif
Atsakyti

as ir ja labai patenkinta, turiu 03nr thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 04 14, 12:20)
As irgi vis paziuriu i ju puse biggrin.gif
Bet cia as suprantu toks sausas pudrinis pravedimas.
Skaiciau kad sunkoka tepti kazkaip g.gif

As laukiu melyno Guerlain sio pravedimo ir jau galvoju apie juoda. Bandziau tik ant rankos ji, tai labai graziai ir lygiai tepa. Isbandziau siandien tokiu pat principu veikianti L'oreal pravedima, tai patiko ir labai lengva nusibrezt (pati nelabai sugebu virsutini voka nusibrezt). Tik man L'oreal nepatinka tuo, kad pas ji tas galiukas nusmailejes, o Guerlain visa lazdele vienodo storio.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 20, 23:57)
As laukiu melyno Guerlain sio pravedimo ir jau galvoju apie juoda. Bandziau tik ant rankos ji, tai labai graziai ir lygiai tepa. Isbandziau siandien tokiu pat principu veikianti L'oreal pravedima, tai patiko ir labai lengva nusibrezt (pati nelabai sugebu virsutini voka nusibrezt). Tik man L'oreal nepatinka tuo, kad pas ji tas galiukas nusmailejes, o Guerlain visa lazdele vienodo storio.

Gundot, gundot mane tuo pravedimu biggrin.gif
Tik as noreciau rudo, ar zalio g.gif
Tas melynas is naujos kolekcijos? Kai gausi parasyk atsiliepymus, kaip naudojas... smile.gif
Atsakyti

Ma ir labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti

man tai ji labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 04 21, 12:13)
Gundot, gundot mane tuo pravedimu biggrin.gif
Tik as noreciau rudo, ar zalio g.gif
Tas melynas is naujos kolekcijos? Kai gausi parasyk atsiliepymus, kaip naudojas... smile.gif

Na Sephoroj maciau tik juoda, ruda ir melyna. Parasysiu gavus - turetu sia savaite ateit.
Atsakyti
Tai va, atejo siandien tas pravedimas. Nu net nezinau - lyg ir ryskesnio brezimo noreciau. Bet cia gal todel, kad akis nepratus, tai tik pridedu lazdele arciau ir jau merkiasi, tai sunkiai man einasi priprast... O dar tusu blakstienos dazytos, tai kietesnes yra. Bandysiu rytoj nesidazius bandyt ta pravedima, gal kai minkstos blakstienos bus, tai geriau prisilies prie voko. Nes kolkas jautriai labai. Bet visa kita patinka 4u.gif
Atsakyti
Dar pakankinau ta pravedima. ax.gif Nu nezinau, tepiau ir ji tiktai, po to viena aki juo, kita L'oreal pravedimu. Abiem atvejais man nesigauna idealiai (ar bent taip, kaip noreciau). Tikriausiai todel, akd prevedimo virsuje niekada netepu, o tik apacioj, tai jautriau reaguoja akis i artejancia lazdele. Gal dar ir mano akys netinkamos - nedideles ir idube pas mane, tai kai nusibreziu pravedima, tai visas vokas greitai issimauzoja... doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2009 02 27, 23:16)
Arba jeigu norisi greitai, "Kristianoj". Kaina, jei tiksliai pamenu, 139 Lt  4u.gif

Jau pabrango meteoritai , kainuoja 155 lt. Pirkau pries kelias dienas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 23 balandžio 2009 - 09:17