meteoritai yra triju rusiu + visokie limited edition. jei kalbi apie nuolatos parduodamus, tai du is ju turi daug didesniu blizguciu o spalvos i rausvuma ir rusvuma/gelvuma, o tretieji yra nr 01 ir ju zvilgesys subtilesnis. rausvi ir rusvi meteoritai duoda tos spalvos, gal panasu i ruza
eik ir isbandyk, kitaip pirksi kate maise

QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 18, 11:14)
meteoritai yra triju rusiu + visokie limited edition. jei kalbi apie nuolatos parduodamus, tai du is ju turi daug didesniu blizguciu o spalvos i rausvuma ir rusvuma/gelvuma, o tretieji yra nr 01 ir ju zvilgesys subtilesnis. rausvi ir rusvi meteoritai duoda tos spalvos, gal panasu i ruza
eik ir isbandyk, kitaip pirksi kate maise

tai va reikes taip ir daryt, tik kartais pasitaiko labai nemalonios pardavejos tai tik norisi kuo greiciau is ten iseiti

labai patiko blizgesys nusipirkau is naujos pucci kolekcijos spalvyte Twist of pink labai
kvepia avietemis, duoda toki perregima atspalvi, toki avietini tik kas nelabai kad lipnus bet tai niekis visumoj labai patenkinta....

Nepatiko Guerlain lūpų blizgėsis Kis Kis, o pagiriamasis žodis paakius maskuojančiai pudrai - pieštukui.
QUOTE(Nome @ 2007 07 11, 10:22)
O kodėl nepatiko? Man tai šiaip Guerlaino blizgesiai per daug lipnūs. Kyla noras iš karto nusivalyti, nes lūpos kaip klijais kokiais padengtos (bent jau man toks jausmas) 

Kaip tik dėl lipnumo ir nepatiko

QUOTE(jbs @ 2007 07 11, 11:02)
Nepatiko Guerlain lūpų blizgėsis Kis Kis, o pagiriamasis žodis paakius maskuojančiai pudrai - pieštukui.
butent kuris piestukas-pudra? pavadinimas koks? nes pas mane juodi paakiai turiu YSL maskuokli bet nepatinka

QUOTE(Nome @ 2007 07 11, 12:22)
O kodėl nepatiko? Man tai šiaip Guerlaino blizgesiai per daug lipnūs. Kyla noras iš karto nusivalyti, nes lūpos kaip klijais kokiais padengtos (bent jau man toks jausmas) 

man irgi tas pats..
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 11, 12:32)
butent kuris piestukas-pudra? pavadinimas koks? nes pas mane juodi paakiai turiu YSL maskuokli bet nepatinka 

Issima Perfect Light Smoothing Illuminator - No. 00 Rose Enlumineur
QUOTE(jbs @ 2007 07 11, 16:45)
Issima Perfect Light Smoothing Illuminator - No. 00 Rose Enlumineur
o jisai gerai pasviesina, pamaskuoja?
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 11, 16:29)
o jisai gerai pasviesina, pamaskuoja?
Man tai labai gerai, bet aš nežinau, kaip atrodo JŪSŲ paakiai. Mėlynių gal ir neužmaskuotų

turiu stai tokia Guerlain bronzine pudryte 

labai graziai gaunasi pasidazyt

labai graziai gaunasi pasidazyt