Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 09 25, 12:58)
na,jei tik pabandytas-tai nieko baisaus,be to,juk pasikeist gali kempinele,sepetuka ir naudot 4u.gif

O parduotuvej tai net nezinosi, kas ten pries tave bandesi ax.gif ir ar sepetelis apskritai kada buvo plautas...

As tai jei bandau ka, tai tik ant rankos, bet meteoritu gi negali ant rankos bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 26, 00:03)
O parduotuvej tai net nezinosi, kas ten pries tave bandesi ax.gif  ir ar sepetelis apskritai kada buvo plautas...

As tai jei bandau ka, tai tik ant rankos, bet meteoritu gi negali ant rankos bandyti.

i parduotuve atsineskit savo sepeteli
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 09 28, 10:31)
i parduotuve atsineskit savo sepeteli

be komentaru doh.gif

O dabar i tema:
Per paieska kaip ir neradau, bet gal kas bande:

Mozais Highlighter

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 30, 11:59)
be komentaru doh.gif

Nu kodel? Man normalus pasiulymas pasirode. Nereikia but perdetai kuklioms ir bijot tokiu dalyku - gi niekas per galva neduos, kad savu bandot produkta. wink.gif O jei jau nesinori savo nestis, tai galima konsultantes paprasyt, kad dezinfekuotu parduotuveje esanti (nors jos taip ir turetu daryt be prasymu).

Bent cia (JAV), tai Sephoroj yra visokiu vienkartiniu serveteliu, kempineliu, tuso, blizgiu ir pan teptuku padeta po visa parduotuve, kad galetum pasibandyt. O jei kazka pudrisko reikia tept sepeteliu, tai konsultantai turi visus sepetelius prisikabine, juos nudezinfekuoja ir tik tada ant taves tepa ir vel dezinfekuoja. Bet LT turbut to dar ilgai nebus.....

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 30, 15:15)
Nu kodel? Man normalus pasiulymas pasirode. Nereikia but perdetai kuklioms ir bijot tokiu dalyku - gi niekas per galva neduos, kad savu bandot produkta. wink.gif O jei jau nesinori savo nestis, tai galima konsultantes paprasyt, kad dezinfekuotu parduotuveje esanti (nors jos taip ir turetu daryt be prasymu).

Bent cia (JAV), tai Sephoroj yra visokiu vienkartiniu serveteliu, kempineliu, tuso, blizgiu ir pan teptuku padeta po visa parduotuve, kad galetum pasibandyt. O jei kazka pudrisko reikia tept sepeteliu, tai konsultantai turi visus sepetelius prisikabine, juos nudezinfekuoja ir tik tada ant taves tepa ir vel dezinfekuoja. Bet LT turbut to dar ilgai nebus.....

tikrai panos atsinesa savo ir man tai nieko nuostabaus
Atsakyti
Labukas,merginos,noriu meteoritu,bet ziuriu ju visokiu rusiu.Kokius reiktu imt tokiai tamsesniai odai? 4u.gif Ir kaip juos tept?Ar kaip biria pudra ant skystos,ar kaip skaistalus tik tam skirtose vietose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 28 spalio 2009 - 19:59
QUOTE(Morgan @ 2009 10 28, 21:57)
Labukas,merginos,noriu meteoritu,bet ziuriu ju visokiu rusiu.Kokius reiktu imt tokiai tamsesniai odai? 4u.gif Ir kaip juos tept?Ar kaip biria pudra ant skystos,ar kaip skaistalus tik tam skirtose vietose.

Jus galima įvairiai naudoti, priklauso nuo jūsų poreikių, galima visam veidui ir kaip skaistalus.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 10 28, 21:08)
Jus galima įvairiai naudoti, priklauso nuo jūsų poreikių, galima visam veidui ir kaip skaistalus.

O kokius man reiktu imt?Mano oda,gan ne sviesi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 28, 21:17)
O kokius man reiktu imt?Mano oda,gan ne sviesi. 4u.gif

beige mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 28, 22:11)

Nebuciau tokia kategoriska wink.gif Turbut cia priklauso nuo to, kokio efekto ji nori - as siulyciau nueit i Kristiana ir pasibandyt, kad zinotu kas kaip ir ka duoda. Zinau, kad daug megstanciu 'mythic' nera sviesiaodes, tai vien pagal odos spalva sprest neina (pati esu sviesiaode, bet 'mythic' man visai nepatiko, nors realiai turetu labiausiai tikt)...
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 28, 22:11)

QUOTE(shopingas @ 2009 10 29, 01:34)
Nebuciau tokia kategoriska wink.gif Turbut cia priklauso nuo to, kokio efekto ji nori - as siulyciau nueit i Kristiana ir pasibandyt, kad zinotu kas kaip ir ka duoda. Zinau, kad daug megstanciu 'mythic' nera sviesiaodes, tai vien pagal odos spalva sprest neina (pati esu sviesiaode, bet 'mythic' man visai nepatiko, nors realiai turetu labiausiai tikt)...

Aciu mergaites,taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif sveikos,meteoritu gerbejos
Susidomejau tais rutuliukais rolleyes.gif noreciau ant skruostu tept,kad zvilgesi igaut smile.gif
Mythic 01 Pink Fresh 02 Beige Chic 03 Perles Imperials
Kokius juos atspalvius duoda? blush2.gif Jei nesunku ,atsakykite
Atsakyti