Įkraunama...
Įkraunama...

A klinika Kaune

QUOTE(Dew drop @ 2005 03 07, 14:19)
Mes taip pat bendraujam su Burnecku, bet jis pastoviai blaskosi tarp a klinikos ir Kliniku. Dazniausiai atsivezam ji ar pats atvaziuoja i namus, mokam uz kiekviena vizita, nieko jis visai, paprastas, konkretus g.gif

Mes irgi su juo anksciau bendraudavom. Kiek jus jam mokat, kai jis pats atvaziuoja ir kiek kai jus atsivezat?
Atsakyti
su gyd. Lopaitine teko susidurti pries keleta metu, kai ji dar dirbo silaniu poliklinikoj. man itare cista, tai ji pati mane po visa poliklinika tase, ieskodama geriausio ginekologo:) taip kad islike patys silciausi prisiminimai. o mano vyras, tai nepatikesit. nors dabar jau gyvenam vln, jis ir toliau lankos pas sia gydytoja:) taip pat ikalbejau ir savo sese ten prisiregistruoti, nes ne viena kita poliklinika nesugebejo surast jos ligos, ir prabuvo vargse 3 menesius su temperatura. aisku, tyrimai ten kainuoja. bet va, pabuvus pas sita nuostabia gydytoja, vilniuj kolkas ne vienos tokios nerandu. bent jau ppuse tiek. bet schmoll.gif
taip kad, kai paaugs mazoji, vel persiregfistruosim pas ja ax.gif
Atsakyti

Sveikutės,
mes irgi A klinikos klientai. Visa šeimyna pas Rūtelę kalasiūnienę. Kol kas tai ji mums visai labai patinka. Kai dukryte tik namo iš gimdymo namų parsivežėms iš kart pas ją užregistravom - sunkaiia, bet primėmė, nes labai jau daug paciantų turi:) Gydytoja kas savaitę atvažiuodavo iki mėnesiuko, tiksliau atsivežt reikėdavo. pati paskambindavo ir sakydavo, kad norėtų apžiūrėt kaip ten jos mažiausia pacientė laikosi tongue.gif
Bet va aš čia paskaičiau apie jos rachito žinias tai ir sunerimau dabar. Reiks paspaust kai kitą savaitę važiuosim, nes mum labai padukai ir delniukai prakaituoja nors vit. D dozę padidino iki 4 lašų. g.gif
Atsakyti
aš ir sūnus esam Lopaitienės pacientai. na tik gaila kad šiuo metu ji išvykusi, šiaip visada maloni su šypsena išklauso pataria. paprašius ir tyrimus skiria. kadangi mūsų gydytojos nėra teko susidurti su Kalasiūniene na nepykit kurios giriat bet nepaliko ji man gero įspūdžio. atsivežiau vaiką psiskiepinti ji išlindo iš savo kabineto paklauė ar vaikas sveikas išgirdus kad sveikas ir atvažiavom skiepų dingo. ir liko tik seselė, jokio paklausymo ar plaučiai švarūs ar gerklytė neparaudus, jokių klausimų ir konsultacijos. taip ir likau pasiskiepinom ir viskas. nebuvo ko paklausti del vitamino D dozes, del zuvu tauku ar panašių na nepatiko schmoll.gif suprantu kad mes ne jos pacientai, bet vis tiek gi ne į svečius pas gydytojus važiuoji
Atsakyti
O as suprantu gydytojus kai jie pavaduoja vieni kitus. Mažose poliklinikose jie tikrai turi daug pacientų savų, o čia dar tiek pat ateina kitų gydytojų pacientų. O šiaip tai reikėjo ir pačiai pasakyt kad nesi tikra ar vaikas sveikas, kad apžiūrėtų atidžiau.
Nors šiaip aš ir pati pradedu pastebėt, kad nėra ji tokia jau labai atidi. Vaiką atvedžiau sergantį ir neaišku kuom, nes buvo tik temperatūra, tai pati turėjau prašyt tyrimų šlapimo, prašyt kad pilvuką pažiūrėtų, o ne tik gerklytę ir plaučiukus. Aplamai paskutiniu metu man medikai atrodo pernelyg aplaidūs.
Atsakyti
na va vakar vėl susidūriau su jos aplaidumu unsure.gif atsivedžiau savo vaikį (kuriam dabar lūžęs raktikaulis ) pasiteirauti apie tvarstį nes atsilaisvino ir norėjau kad pažiūrėtų ar dat reikia per naują pertvarstyti ar jau gali būti ir su laisvesniu, nes dar nėra 14 dienų kada galima bus nuimti visiškai ir norėjau pasiteirauti apie truputį pašutusią rankytę nuo to kad visalaiką dabar sulenkta . tai ką pasitiko tokiais žodžiais - a jūs čia Lopaitienės, visai man neįdomūs ir neturiu laiko čia jūsų apžiūrinėti pratesė biuletenį ir vsio blink.gif blink.gif
na atsiprašau mano galva umn.gif gydytojas tikrai turi ne toks būti g.gif plius kad toj klinikoj ji kaip konsultuojanti pediatrė įrašyta g.gif
daugiau niekada nesivesiu vaiko pas ją. ir tikiuosi kol Lopaitienė stažuotėj neteks susirgti schmoll.gif
Atsakyti
koks ginekologas geriausias sioje poliklinikoje, patarkit. Noriu nueit ir nezinau pas ka geriau ar pas Borki ar Riaukiene?
Atsakyti
Sveikutės
norėjau jūsų pasiteirauti, ar toje klinikoje propaguojamas gydymas homeopatiniais vaistais, nes apie tai niekas neužsiminėte. Man mano vienintelis argumentas, kodėl ten norėčiau užregistruoti vaikus, tai kad mes už homeopatiją ir norim kuo mažiau antibijotikų. Nes man susidarė toks įspūdis, kad mūsų šeimos gydytoja antibijotikus skiria vos ne tam, kad apsidrausti save, kad nebūtų tik jokių komplikacijų. Aš aišku jų niekada neduodu, gydomės homeopatiniais vaistais, bet taip savivaliauti irgi truputi baisoka. O jei kada tikrai bus rimta ir tų antibijotikų ar kitų cheminių vaistų tikrai reikės?
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, o kaip ten su iškvietimu į namus. Jei gyvename toli ar atvažiuoja, ar reikia atsivežti, ar iš viso nevažiuoja????
Atsakyti
cia dirba viena seimos gydytoja, tik neatsimenu pavardes, kaip tik hemeopate.
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2004 10 12, 07:34)
Zinau, kad toj klinikoj dirbo D. Burneckas, ar apie ji ka nors girdejot? O gal jau nebedirba jis ten?
Dar karta aciu uz informacija.
Beje, kokie tyrimai mokami?

QUOTE(Dew drop @ 2005 03 07, 14:18)
Mes taip pat bendraujam su Burnecku, bet jis pastoviai blaskosi tarp a klinikos ir Kliniku. Dazniausiai atsivezam ji ar pats atvaziuoja i namus, mokam uz kiekviena vizita, nieko jis visai, paprastas, konkretus g.gif

Mes lankomes pas Burnecka,bet A klinikoj tik karteli buvom,siaip einam pas ji i klinikas,mum kolkas thumbup.gif gydytojas
Atsakyti
Gyd.Tretjakova-homeopate,labai sauni moteriske.Dirba ir kaip seimos gyd.(tik tuomet labai daug zmoniu buna)ir atskirai kaip homeopate.Labai maloni gyd,
Atsakyti