Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 08, 15:25)
O jei isvirti? mirksiukas.gif Pilnas internetas tokiu dzemu receptu, ir pavyksta, ir gardziau, ir tiek issivirsit, kad ir kaimynams liks dovanu 4u.gif

Gruodžio vidury iš šaldytų uogų?
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 12 08, 15:36)
Maisto čekiai irgi gali būti interpretuojami kaip 'Manote aš neturiu už ką maisto nusipirkti?' biggrin.gif 

Uz prekybcentrio ceki ne vien maista galima pirkti, bet ir sau patinkanciu/tinkanciu dalyku, sakykim, plauku dazus ar seniai nusiziureta ranksluosti, kuriam vis pinigu budavo gaila. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 12 08, 16:28)
Gruodžio vidury iš šaldytų uogų?

O jau apelsinai irgi saldomi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 08, 15:30)
O jau apelsinai irgi saldomi? g.gif

Nesugalvočiau gadinti apelsinų smile.gif Dar iš nuosavų verdant, tai taip.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 12 08, 16:42)
Nesugalvočiau gadinti apelsinų smile.gif Dar iš nuosavų verdant, tai taip.

Šiaip laaabai gerulis yra citrinų "kurdas" http://www.neringa-b...rinu-krema.html
Tai toks kremas, galima įdarams naudoti, užtepti kažką. Bet... pas mus tai jis susilaižo ir be nieko blush2.gif Kažkur mačiau ir spanguolių "kurdą". Cirininį tikrai darysiu ir visus apdovanosiu, nes jau žinau, kas jo nori tongue.gif Spanguolių... mažai turiu prisirinkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 08, 16:25)
O jei isvirti? mirksiukas.gif Pilnas internetas tokiu dzemu receptu, ir pavyksta, ir gardziau, ir tiek issivirsit, kad ir kaimynams liks dovanu 4u.gif

Eik tik, kol aš su mažu vaiku privirčiau uogienių lotuliukas.gif Mano mama jam priverda, nuo manę bus gerai ir pirktos

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 08, 16:30)
Uz prekybcentrio ceki ne vien maista galima pirkti, bet ir sau patinkanciu/tinkanciu dalyku, sakykim, plauku dazus ar seniai nusiziureta ranksluosti, kuriam vis pinigu budavo gaila. bigsmile.gif
Papildyta:

Tiksliai! Kažkaip kai rašiau, tai apie maistą tik galvojau smile.gif

Gražių švenčių, proingų dovanų visoms. Ateisiu po švenčių, pasipasakosiu ka gavau/dovanojau kai niekam nieko nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 12 08, 21:42)
Eik tik, kol aš su mažu vaiku privirčiau uogienių  lotuliukas.gif  Mano mama jam priverda, nuo manę bus gerai ir pirktos

Nesimato, kokio amžiaus jūsų vaikutis. Bet mano jau kai metų buvo, tai viriau uogienes pasišvilpaudama ir mamos nei uošvienės pagalbos net arti neturėdama. Ir kitus darbus kažkaip apsidirbau be niekieno pagalbos.
Na, nebent jūsų vaikutis dar labai mažas ar turi problemų g.gif
Atsakyti
iš serijos "visko turiu, jokių dovanų nereikia" manau, labai gerai šiemet pasitarnaus saldžios dovanėlės. Atradau Kauno senamiestyje vieną tokią parduotuvėlę, net ir kaip kavinukė yra. Teko pirkti kelis saldainiukus gimtadienio dovanai, tai labai gražiai supakuota, skoniai tokie įdomūs, kaip pvz su saldainis su džiugo sūriu.. smile.gif
Atsakyti
Kas del maisto, taigi daugmaz zinoma, ka zmones megsta, nesunku pataikyti. As visuomet paziuriu ka nors idomesnio, egzotiskesnio - ar arbatu negirdetu egzotisku, ar idomesniu alieju salotom, alyvuogiu kokybisku su idarais, padazu, neiprastu sokoladu ir pan. Bent vienam seimos nariui patiks, jeigu ne, bent jau atras nauja dalyka, kuris jiems nepatinka biggrin.gif . Daznai sulaukiu atsiliepimu po svenciu, kad tikrai patiko, kas retai pasitaiko dovanojant daiktus.
Atsakyti
4u.gif

suradau tinkamą dovaną močiutei ar vyresnio amžiaus žmogui blush2.gif
http://www.amazon.co...JRTX61YY72V05Q6

vaistų skirstytuvą visoms savaitės dienoms ir dar galima sudėlioti į ryte, per pietus ir vakare geriamus vaistus blush2.gif

labai patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2015 12 10, 15:14)
4u.gif

vaistų skirstytuvą visoms savaitės dienoms ir dar galima sudėlioti į ryte, per pietus ir vakare geriamus vaistus  blush2.gif

labai patogu  rolleyes.gif

patogu, jei angliskai supranta, o tai kitaip gali pasakyt kaip mano teta savo dukrai: ku tu ca, vaikeli, per biesa man atnesei".
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 12 10, 16:24)
patogu, jei angliskai supranta, o tai kitaip gali pasakyt kaip mano teta savo dukrai: ku tu ca, vaikeli, per biesa man atnesei".

O tai gerai, kad nesupranta. Susidės adačikes, grafkikes, guzikus biggrin.gif O kitaip tai gali pasakyt: ligų man linki ir saujom vaistus ryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2015 12 10, 16:14)
4u.gif

vaistų skirstytuvą visoms savaitės dienoms ir dar galima sudėlioti į ryte, per pietus ir vakare geriamus vaistus  blush2.gif

labai patogu  rolleyes.gif

Kazkaip pasirode butent is tu dovanu kur gavus pagalvoji - „ir kam to reikia?“ Dar kol paaiskintai senyvo amziaus zmogui kaip jis cia naudojamas ir kur ka det, sakys as lietuviskai neiskaitau, o cia dar angliskai g.gif
Atsakyti