Jei turit atliekamu pinigu-nusipirkit dregmes sausintuva Naujo kaina apie 600, bet moterys dalinosi patarimais, kad ir uz 300 galima gauti padevetus. Tikrai geras ir rekomenduotinas daiktas
Ivarysit mazylei neisgydomas ligas su tokia didele dregme kambariuose.
Sutinku, kad drėgmės surinkėjas yra gerai,bet ne kiekvienas gali jį nusipirkti, be to aš manau, kad ne languose problema, problema sienose, tarpblokiniuose plyšiuose (tarpuose, siūlėse) Va čia aprašiau savo problemas, kaip vargstam, jau rašėm skundą į vartotojų teises, dar į savivaldybę nusiuntėm, gal pavyks pagaliau "dasimušti"kad suremontuotu "žmoniškai".
Na nemanau, kad dėl blogų ventiliacinių angų susidarytų pelėsis, nebent nevėdinami kambariai visai, bet juk taip nėra....
Na bent jau pas mus priežastis aiški, tik va mūsų namą administruojanti UAB negali išsiaiškinti, nes nebuvo pas mus
Mano vyras statibininkas tai galiu visom pasakyti jai namuose dregna tai langai ir rasos ir nieko cia nepadarysi nebet prie kiekvieno lango po radijatoriu det
Mano vyras statibininkas tai galiu visom pasakyti jai namuose dregna tai langai ir rasos ir nieko cia nepadarysi nebet prie kiekvieno lango po radijatoriu det
Tai kad privaloma po kiekvienu langu radiatoriu deti.
Kiek as suprantu rasoti gali dr neseniai pastatytuose namuose. Tuomet galima paaiskinti kad dregme is sienu (tinko) eina, bet po kiek laiko turetu praeiti.
Dar gal jusu langai roletais uzdengti? Tai irgi gali buti rasojimo priezastis.
Tai kad privaloma po kiekvienu langu radiatoriu deti.
Kiek as suprantu rasoti gali dr neseniai pastatytuose namuose. Tuomet galima paaiskinti kad dregme is sienu (tinko) eina, bet po kiek laiko turetu praeiti.
Dar gal jusu langai roletais uzdengti? Tai irgi gali buti rasojimo priezastis.
seip pas mus tai nerasoja apart vonios nes ten dregme didesne ne ant vieno lango neturiu roleto nes man jie labai nepatinka
o va pas mama mano tai siaubas kadangi gyvena arti ezero tai nei radijatoriai nei gera ventilaicja nepadeda
Pas mane nerasojo, kol nešildė... pačią pirmą dieną ant palangės radau balelę ir aprasojusius langų kampučius... fu kaip bjauru... jau kokie treti metai rasojo. o anksčiau nieko nebuvo. kur čia šuo pakastas?