Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos sms

QUOTE(INGRID24A @ 2007 05 09, 10:09)
gal kas galėtų atsiųsti pakvietimą....ingrida.misiuniene@gmail.com

atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
didelis ačiū...jau gavau ir prisiregistravau...bet truputį nesupratu iš kur žinot, kad rašydama žinutes, jos nekainuos....gal ir kvailas klausimas...
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(INGRID24A @ 2007 05 09, 14:19)
didelis ačiū...jau gavau ir prisiregistravau...bet truputį nesupratu iš kur žinot, kad rašydama žinutes, jos nekainuos....gal ir kvailas klausimas...

Tikrai nekainuos mirksiukas.gif Aš į Rusija daug rašau,tai man sąskaitą kai ateina tai jų niekas nepripliusuoja thumbup.gif
Atsakyti
iš karto atsiprašau, kad kvailokus klausimus uždavinėju...o tai dabar kai prisiregistravau, tai galiu kiek noriu žinučių siųsti iš to numerio....ar yra ribotas skaičius...?
Atsakyti
QUOTE(INGRID24A @ 2007 05 09, 12:57)
iš karto atsiprašau, kad kvailokus klausimus uždavinėju...o tai dabar kai prisiregistravau, tai galiu kiek noriu žinučių siųsti iš to numerio....ar yra ribotas skaičius...?

30 sms per diena
Atsakyti
QUOTE(INGRID24A @ 2007 05 09, 13:19)
nekainuoja tikrai, tik nevisada nueina į užsienį pvz.. naudojuos jau ilgą laiką, tik tiek, kad ribotas simbolių skaičius bet šiiap viskas super ..

QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 09, 15:52)
30 sms per diena

g.gif a ne 25 ? negi pridėjo jau 5?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 09, 15:24)
g.gif  a ne 25 ? negi pridėjo jau 5?

dabar ir aš susimąsčiau mastau.gif
bet lyg atsimenu kai registravaus, buvo parašyta 30 sms unsure.gif na bet koks skirtumas 25 arba 30 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 05 09, 16:55)
dabar ir aš susimąsčiau  mastau.gif
bet lyg atsimenu kai registravaus, buvo parašyta 30 sms  unsure.gif  na bet koks skirtumas 25 arba 30  mirksiukas.gif

blush2.gif skirtumas, kai pamiršti pasipildyti sąskaitą pvz ir rašai rašai rašai ir trūksta 1 sms... bet šiaip ir 25 yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif labutis.gal galima ir man pakvietima ax.gif
c.silvija@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 05 10, 09:17)
bigsmile.gif  labutis.gal galima ir man pakvietima  ax.gif
c.silvija@gmail.com  mirksiukas.gif

išsiunčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ištikrųjų labai jau geras dalykas tas puslapis, o ypač kai mėnesio pabaiga, o saskaita jaunemaža yra ax.gif
Atsakyti
Pritariu mirksiukas.gif ,labai geras dalykas tas nemokamos sms mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti