voverienaiš tikro tai labai laukiau tavo atsiliepimų

Ir man labai malonu, kad jums su vyru patiko tortas. Dėl glajaus tai galiu paaiškinti, kodėl jį siūlau: visų pirma, torto aptepto kremu nepaslėgsi, reikės po to kruopščiai ir nuobodžiai lyginti kremu (tarp kitko kitu, ne tuo pačiu

) jeigu po paslėgimo aptepti kremu, tai uogienė tiesiog ištirpins kremą ir atrodys nevisiškai gerai

Galima gal baltu šokoladu pašlakstyti viršų (bet aš išduosiu paslaptį - nemėgstu aš balto šokolado

))) kažkaip kontraversiškai skamba - šokoladas ir baltas

)))) todėl pasirinkau tokį vaisinį variantą. Bet pabandyk taip, kaip būtent tau atrodo geriausia
AIRA 
Galiu pasakyti, kad karštą šokoladą kuo puikiausiai gali daryti ir su pienišku šokoladu, jeigu būtent jį mėgsti

aš tai labiau juodą

)))
KatuDarau-darau koldūnus, nes mano chebrytė labai mėgsta

O tešlą darau paprastai:
Tešla koldūnams, virtiniams2 tryniai
2 saukstai aliejaus
ziupsnelis druskos
mazdaug 2 - 3 stiklines miltu
6iltas vanduo
Į stiklinę 250 ml dedu du trynius, įpilu du šaukštus aliejaus, žiupsnelį druskos ir pripilu iki pilno šilto vandens. Viską sumaišau. Į dubenį išsijoju miltus (maždaug dvi stiklinės, jeigu reikia, tai po to dar pripilu), juose padarau duobutę ir į ją įpilu vandens-trynių mišinį. Užmaišau minkštą tešlą ir leidžiu jai pagulėti ne mažiau pusvalandžio. Miltai išbrinksta, tešla pasidaro labai elastinga ir smagi
Igua 
ačiū labai

O pavydėti nereikia, geriau kartu gaminam