MantvilėYpatingų receptų su saulėgražomis nežinau, bet labai mėgstu jais apibarstyti įvairias salotas. Tokios mano mėgstamiausios : pomidorai, žali, smulkiai supjaustyti žiediniai kopūstai, raudonieji svogūnai. Aliejus, c.sultys, druska, žiupsnelis cukraus.

Manau, galima kažką sugalvoti su keksais, ypač avižiniais. Turėtų tikti
tavitaip, Sangaida - jėga

mane iš ten tik ekskavatoriumi išstumti galima

O prieskoniuose jau apsilankei?
buzhiukasžinok, cukatų parduotuvėse nemačiau. Bet darau pati - a'la cukatai. Tiesiog išplaunu labai gerai apelsinus ir citrinas, plonai nulupu žievelę ir supjaustau ją labai plonais gabaliukais. Sudedu į iškaitintą verdančiu vandeniu stiklainį ir užpilu cukrumi. Dedu į šaldytuvą ir po kokios savaitės pas mane gražios, permatomos juostelės. Jeigu reikia greitai, tai paimu ananasų gabaliukus ir užpilu juos citrinų sultymis, apibarstau tarkuota žievele. Palaikau pusvalandį. Mniam
tavilabai malonu, kad patiko vištiena

man irgi tas charakteringas citrinų skonis - jėga

Dar turiu vištų su citrinomis-apelsinais

tik pagaminti ir aprašyti
gutyte 
kaip malonu, kaip malonu

česnakiukas - labai skanus
MoonlitJūs kaip susitarėte

labai malonu - išėjo lyg mes visos kartu svečiuose pabuvojome

ačiū, kad išbandei
kriziukasmanau, kad taip... be aliejaus nebandžiau, nors jį jau sumažinau smarkiai - buvo beveik stiklinė pradiniame variante
dorisnebijau, bet ir nelabai darau. Nebent majonezas, bet ir tai retai

O kitur naudoju plaktus ant vandens vonelės. Ten jie pasiekia t-rą 80 C, o gal ir daugiau. Po 80 C jau nebematavau