Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kojines2 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu stebuklai vyksta thumbup.gif Reikia kazkaip palaikyt frontą ir toliau. Selli, Gintarija, Medeina, Shakira privalot nestuke.gif kitaip ir negali but wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 17:53)
Tai kad negėriau....  unsure.gif
Tipo gert dabar tuoj pat?

niekam duphast. nepakenks. Man kai buvo toks siurprizas akis išdegus Kaune ieškojau vaistinių ir atsimenu įkaliau iškart cielas tris biggrin.gif
Tik manau kad progesteronas tavo turėtų būti ir taip geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Isiterpsiu as dar sitam dziaugsmo fone wub.gif blush2.gif

Per pirma IVF taip nebuvo. Nugi sedziu suriesta kaip pypke doh.gif Taip skauda pilva net nezinau ka daryti. Ar istempsiu iki rytojaus punkcijos unsure.gif Ar kam nors buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 07, 18:02)
Isiterpsiu as dar sitam dziaugsmo fone wub.gif  blush2.gif

Per pirma IVF taip nebuvo. Nugi sedziu suriesta kaip pypke doh.gif  Taip skauda pilva net nezinau ka daryti. Ar istempsiu iki rytojaus punkcijos unsure.gif  Ar kam nors buvo taip?

Zanetele, man taip buvo pirma kartą, labai skaudejo ir didelis pilvūzas buvo, tada buvo priauge 30 folikulų ir buvo gan didelė hiperstimuliacija verysad.gif
O po punkcijos dar blogiau pasidarė, bet tu nepergyvenk, gal gydytojai pasiskambink, ramiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 07, 19:02)
Isiterpsiu as dar sitam dziaugsmo fone wub.gif  blush2.gif

Per pirma IVF taip nebuvo. Nugi sedziu suriesta kaip pypke doh.gif  Taip skauda pilva net nezinau ka daryti. Ar istempsiu iki rytojaus punkcijos unsure.gif  Ar kam nors buvo taip?

Zaneta, tau matyt ovuliaciniai skausmai. tik nežinau ar tai gerai, ar blogai... g.gif gal pasiskambink gydytojai dėl viso pikto. tik jaučiu, kad ji lieps laukti. g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Tikiuosi kad tai ovuliaciniai skausmai, eisiu prigulti. Visa diena buvo gerai ir tik dabar uzejo.

Ai dar gerai kad cia naujienos geros, o tai jau visai stogas nuvaziuotu man doh.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti nepasveikinus, tiek per vieną dieną gerų naujienų! Svajuke, Kojines, Vilma, dabar ramių devynių mėnesių 4u.gif ...

Per pirma IVF taip nebuvo. Nugi sedziu suriesta kaip pypke  Taip skauda pilva net nezinau ka daryti. Ar istempsiu iki rytojaus punkcijos  Ar kam nors buvo taip?

Gal hiperstimuliacija tokia didelė gavosi?
Atsakyti
Atsiprasau, kad cia lendu, na bet laimes pilnos kelnes-neistveriau. wub.gif
Sveikinu-sveikinu-sveikinu nestuke.gif !!!!!!!Net rankos dreba, shakes, kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 07, 18:12)
Aciu mergaites 4u.gif  Tikiuosi kad tai ovuliaciniai skausmai, eisiu prigulti. Visa diena buvo gerai ir tik dabar uzejo. 

Ai dar gerai kad cia naujienos geros, o tai jau visai stogas nuvaziuotu man doh.gif

Pailsėk ir nesinervuok mirksiukas.gif Kada tau ryt punkcija?
Sekmės dideliausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 11 07, 16:53)
Mano ciklo sutrikimai pasirodo yra II juostos šiandienos ryto teste ir HCG 698,2 šiandienos pavakarėj.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ........... SEKANTI.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 07, 18:12)
Aciu mergaites 4u.gif  Tikiuosi kad tai ovuliaciniai skausmai, eisiu prigulti. Visa diena buvo gerai ir tik dabar uzejo. 

Man labai skaudėjo blink.gif Prisiliesti prie pilvo negalėjau.Užauginau tada 12 kiaušialąsčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 11 07, 17:59)
Kojines2 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu stebuklai vyksta thumbup.gif Reikia kazkaip palaikyt frontą ir toliau. Selli, Gintarija, Medeina, Shakira privalot nestuke.gif kitaip ir negali but wub.gif

Ačiū simbute, bandysim wub.gif
Atsakyti