Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas mamytes

o kiek kartu y lauka patartina eiti su naujagimiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2006 11 08, 14:35)
Prisipažinsiu. Neinu į lauką visai, vežimėlis stovi balkone, tai grynu oru mėgaujames ten (priklausomai nuo oro, beveik kasdien). Nemanau, kad yra didelis skirtumas, nes balkonas atviras. O nutysti vežimėlį nuo 4 aukšto be lifto aš viena neistengiu (mažai košės valgiau biggrin.gif ). Kai iš darbo pareina tėtis, būna jau tamsu...Taigi, draugaujam su balkonu tongue.gif
Papildyta:
Vargšelė doh.gif Mus tik balkonas ir gelbėja. Laikykites 4u.gif

Ir aš taip pat. Auginu dvynukus, tai tąsytis su vežimu ir rėkiančiais vaikais per sunku. Išnešu į balkoną. Ir galvoju , kad ten dar geriau nei eit gatve, kur pilna mašinų.Kuo aukščiau, tuo geriau, bent jau išmetamosios dujos nepasiekia.
Atsakyti
sveiki smile.gif mums jau 9 mėnesiai ir į lauką stengiamės ištrūkti kasdien bigsmile.gif jei tik nėra labai blogas oras mirksiukas.gif vasarą eidavome ir po du kartus per dieną o dabar kad ir darganotas oras po dvi valandas buname lauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2007 12 06, 13:10)
Ir aš taip pat. Auginu dvynukus, tai tąsytis su vežimu ir rėkiančiais vaikais per sunku. Išnešu į balkoną. Ir galvoju , kad ten dar geriau nei eit gatve, kur pilna mašinų.Kuo aukščiau, tuo geriau, bent jau išmetamosios dujos nepasiekia.

tIKIU,AKD VIENAI SUNKU SU DVYNUKAIS,PTIIS DVYNUKU ESU,TAI ISMAMOS ZINAU,KAIP NELENGAV TURETU BUTI schmoll.gif
As viena auginu,bet vargo yra,kol i kiemai sitrabaniji,o jie rektu su dviem
Atsakyti
Vasara po du kartus eidavom, jei nelija, o ziema viena karta.
Atsakyti
Saunios jus mamos, as kol issiruosiu tai ir temti dabar pradeda. Beje net nezianu kaip aprengti, vis bijau kad nesusaltu. Tai i savaite tik pora kartu iseinu su vaiku i laukuti ar i balkona. O maniskis dabar kaip tycia tik iseinu i lauka tai pradeda klykti visa gerkle, net nesuprantu kas darosi, ar gali buti kad per siltai ji surengiu ir del to? Nes kai parduskinu namo ir nurengiu kombinezona jis tuoj pat juokiasi patenkintas. Kaip jus aprengiate siuo oru savo vaikus dar gulincius vezime, ar paskui dar priklojate kokiu dekuciu ar kaip suvyniojate? Patarkit man nemoksai ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na mes einame i lauka kai yra galimybe smile.gif Anksciau eidavome kiekviena diena o dabar jau reciau, ziurime koks oras. Na sirgome ir gydytoja neleido eiti i laukiuka tai tik trumpam buvom isleke tongue.gif o jei neiseiname i lauka tai stengiuosi isnesti i balkona ar prie lango buname bigsmile.gif na aprengiu kombinzona ir viskas tik ant kojiciu uzmaunu kojinytes storas ir pirstinites, nes rankytes vis saltos buna, o vezimelyje uzkloju su storu pledu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2007 12 07, 12:38)
Saunios jus mamos, as kol issiruosiu tai ir temti dabar pradeda. Beje net nezianu kaip aprengti, vis bijau kad nesusaltu. Tai i savaite tik pora kartu iseinu su vaiku i laukuti ar i balkona. O maniskis dabar kaip tycia tik iseinu i lauka tai pradeda klykti visa gerkle, net nesuprantu kas darosi, ar gali buti kad per siltai ji surengiu ir del to? Nes kai parduskinu namo ir nurengiu kombinezona jis tuoj pat juokiasi patenkintas. Kaip jus aprengiate siuo oru savo vaikus dar gulincius vezime, ar paskui dar priklojate kokiu dekuciu ar kaip suvyniojate? Patarkit man nemoksai ax.gif

Na bandau papasakoti-mums 9mėn. dažnai einam į lauką smile.gif Aprengiu taip:smėlinukas,šliaužtukai,megztukas,kelnytės,kojinytės ir kombinezonas.Vežimėlyje dar užkloju su vilnoniu dekučiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamytes, prisipazinsiu ax.gif kad ne kasdien iseinam y lauka, nes kol issiruosiam jau ir tamsu uz lango buna, ir saulele nusileidzia, blink.gif , ilgai miegam, megstam panaktinet, tiek ir berandas...
Kai mazoji gime as ja irgi balkone vezimely migdydavau, labai patogu, pamaitini ir vel y vezima, nes 5 a gyvenam smile.gif .
Atsakyti
mano mazyle pabuvus kieme,taip gerai miega thumbup.gif
Atsakyti
Vasarą eidavom po 2 ir 3 kartus per dieną (ir iš akropolio pėsčiomis į šiaurės m pareidavom thumbup.gif , sportavom ), dabar kaip sirgo tai nevedžiau tik kambarius dieną pravėdindavau. O šiaip kai antrame aukšte gyvenam, tai jokių sunkumų į lauką kiekvieną dieną keliaut, priklauso aišku nuo oro.
Atsakyti
mes nuosavame name,tai vasar terasoje miegodavo,puse dienos kieme budavo
Atsakyti