Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mes einam kiekviena diena 2-3 valandos smile.gif
Atsakyti
Mes irgi einam kiekviena diena i lauka.Tik jei labai baisus oras, tai miegam balkone. Lauke ismiega po 3-4 val., ir tai yra didysis pietu miegas.
Atsakyti
mamytes, o kaip ilgai bunat lakutyje, kai dabar taip salta? mano maziukes zankukui greit susala, bet nosyte tai silta buna.
Atsakyti
Na mes einam irgi kasdien, bunam apie 1h dazniausiai, kartais, jei lyja, bunam 30 min., o kai iseinam su vyru pasivaikscioti po miesta, bunam ir 2 h. Pastebejau, kad lauke geriau miega. Namie teismiega 30 min., nebent atidarau langa ir vedinu, kad butu salta beveik kaip lauke. O lauke tai apkloju siltai ir miega sau. Man tai baisiausia buna, kad nepradetu lauke verkti is alkio, nes pati maitinu, todel paprastai pasivaikscioju apie 1h (ar i prekybos centra nueinam).
O jus einat su kudikiais iki 3 men. i prekybos centra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruno_girl: 11 gruodžio 2008 - 16:25
Einame kai tik geras oras, bet tai ne kiekviena diena. Mazylei greitai akytes supucia ir sloga atsiranda, nors ir siltai aprengta. doh.gif
Atsakyti
ainam kiekviena diena tongue.gif , bet siandiena labai jau tingiu blush2.gif ir tai pirma karta ax.gif , na tikiuosi sazine prabils man ir iseisim ax.gif
Atsakyti
Airijoj gyvenam,tad orai retai kada ggrazus,bet stengiuos kuo dazniau i laukuti vezt wub.gif
Atsakyti
praktiskai visada kai oras leidzia ir nesergam
Atsakyti
Pas mus su lauku kazkaip keistai gaunasi.. unsure.gif
Iseinam tai kiekviena diena, na jei nepuga ar lietus, ar vejas stiprus, bet kad maniskis (beveik 5 men) nemegsta vezimo.. Namie kuo puikiausiai miega lovyteje ar manieze, jokio diskomforto, o lauke vezime (jei nesiodama uzmigdau ir i ji idedu) pamiega koki pusvalandi. Tai taip iseina, kad jei einam i lauka - as ji nesu, rankose arba nesiokleje.. O kiek gali panesti 8 kilogramus??? Tai pabunam pusvalandi.. Pareinam namo vaikas pavalges nuluzta gryno oro pakvepaves..
Nezinau, ar cia man blogai del to jaustis, kad taip trumpai lauke pabunam.. Ar jei kambary miega gerai (gyvenam misku apsuptame Verkiu regioniniam parke) tai ir nesukti sau galvos?? Nezinau.. Gal kai gales sedeti issivesiu ji sedinti, tada viska matys ir jam bus idomiau nei gyleti vezime unsure.gif
Zodziu pasimetus as blink.gif
Atsakyti
reikia patarimo dėl lėjimo į lauką. mes dar mažiukai, bet jau galim po truputuką. kokiu oru eiti? po kiek laiko pradžioje ir pan. sad.gif sad.gif
Atsakyti
is pradziu po kokias 15 - 20 min ziurek kad nebutu vejo ar labai dregna, bet kuo anksciau pradesi pratinti tuo geriau sveikinu mazaji leliuka ir su artejanciomis sventemis aukite stiprus ir sveikuciai
Atsakyti
Mes einam vaikscioti savaitgaliais i verkiu parka, o paprastom dienom dazniausiai i balkona porai valandu..
Atsakyti